Locul fetelor Nou-Venite (57)
Raspunsuri - Pagina 13
trutzi spune:
Bine ai venit!
Sedere cat mai scurta!
| Citat: |
| citat din mesajul lui trandafirasu buna fetelor ma alatur si eu voua o dornica viitoare mamica ![]() gabriela elena |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
trutzi spune:
Felicitari!

| citat din mesajul lui Florentina_C Ziua buna, fetele. ![]() Vin de la ginecolog: am facut un control si l-am vazut pe bb la ecograf. E bine bb al meu: pozitionat in uter si cu activitate cardiaca, asa a zis doctorul.Sunt foarte fericita ![]() ![]() .Va pe toate. "Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"![]() fericita 8+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen***Bebelul meu mic*** ***Poze*** |
Florentina_C spune:
| citat din mesajul lui aleesicoo hello fetele mele dragi ![]() am venit cu pupicii de molipsire, ca am cam lipsit de la voi dar sa stiti ca v-am mai citit si imi este dor de barfele noastre lungiiiiiiiiii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Flori , felicitari iubita pt inimioara, ai si auzit-o? ![]() asa creste bebicu ale in 19 sapt ma Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte |
Multumesc ale, trutzi

Ale inca nu am auzit inimioara, doar mi-a spus doctorul ca e bine... Sper ca la urmatorul control sa o si aud.

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 8+. Ma
la DD sa am un bb sanatos si la termen***Bebelul meu mic***
***Poze***
aleesicoo spune:
puteai sa o si asc acum
dar important este ca ti a spus ca e bine
asa creste bebicu
ale
in 19 sapt
ma
Tie Doamne sa am un copilas sanatos si cuminte
cora79 spune:
Buna fete harnicute,am sosit si eu ecasa si sa inceapa weekendul

Flori,ce bine ca bebe este cuibarit in uter si are si o inimioara puternica
,ai griaja de voi
Lia,astazi esti ragusita de la atata cantat?![]()
![]()
Trutzi,Jesia,Arianna,Ale,Draga,Polo,Mvb,Babi

Ale am luat pupiceii facatori de
,mersi,pup si eu fetele
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
cora79 spune:
Weekend placut pentru gagicile gravidoase si mai putin gravidoase

trutzi spune:
| citat din mesajul lui cora79 Buna fete harnicute,am sosit si eu ecasa si sa inceapa weekendul ![]() ![]() Flori,ce bine ca bebe este cuibarit in uter si are si o inimioara puternica ,ai griaja de voi![]() Lia,astazi esti ragusita de la atata cantat? Trutzi,Jesia,Arianna,Ale,Draga,Polo,Mvb,Babi ![]() ![]() ![]() Ale am luat pupiceii facatori de ![]() ,mersi,pup si eu fetele![]() "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |

trutzi spune:
Draga ce faci? Ti-au mai trecut greturile?
ca sa treaca
babiela spune:
seara buna fete dragi si 

-ici
ce petrecere a fost ieri aici si eu n-am intrat 
am fost la doctor si bebe e bine la locul lui, avem 9 saptamani, maine imi fac si analizele ca nu mi-am facut nici una
pupici de molipsire pt fetele mele 

noapte buna 
--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne
si de un
aici pe pamant 
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
------------------------------------------------
Doamne ajuta-ne sa avem un
sanatos si la termen 
---------------------
II BEBE
cora79 spune:
| citat din mesajul lui babiela seara buna fete dragi si ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -icice petrecere a fost ieri aici si eu n-am intrat ![]() am fost la doctor si bebe e bine la locul lui, avem 9 saptamani, maine imi fac si analizele ca nu mi-am facut nici una pupici de molipsire pt fetele mele ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() noapte buna ![]() Babi,scumpa de tine,ce vesti bune ai primit de la nenea dr -------------------------------------------------------- mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant ![]() ---------------------------------------------------------- NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR ---------------------------------------------- Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare ------------------------------------------------ Doamne ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen ![]() --------------------- II BEBE |

Doamne ajuta sa fie bine pana la capat si sa ne molipsesti si pe noi