Moldovence aspirante sau gravidute(21)
Raspunsuri - Pagina 2
bytzi spune:
nu,bitza,eu voi face tot la Sibiu cu dr meu
,prin martie-april
te urmaresc la sub Biogenesis
tin pumnii si primul fiv sa fie cel norocos
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
vanessa80 spune:
Buna dimineata! Va astept la
sau laptic cald.
Noi ne luptam cu raceala.
Sper ca peste 2 zile sa ma simt mai bine.
PYSYPISI nu mai spui nimic?
SOPHIE cum te simti?
Sa aveti o zi buna.
13+
pysypisi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vanessa80 Buna dimineata! Va astept la sau laptic cald.Noi ne luptam cu raceala. Sper ca peste 2 zile sa ma simt mai bine.PYSYPISI nu mai spui nimic? SOPHIE cum te simti? Sa aveti o zi buna. ![]() 13+ |
Buna draguta,imi pare rau ca ai racit,insanatosire grabnica

Ma bucur ca rezultatele la dublu test au iesit bune.Luni o sa merg si eu pt dublu test si poate imi face si eco,ca sa nu mai merg la Bucuresti peste o saptamana.In rest ma simt bine greturile au inceput sa dispara doar dimineata mai am asa cate o stare naspa dar trece repede.Astazi dupa masa o sa merg sa-mi ridic si restul analizelor,sper sa fie bune.Te pupik si iti doresc sarcina usoara in continuare

Salutare tuturor fetelor si va doresc o zi cat mai placuta

+10DUMNEZEU MI-A INDEPLINIT VISUL!!!
mousel spune:
imi poate da cineva din Botosani ceva pareri despre dna dr. Vantu (daca tine minte pacientele de la o consultatie la alta avand in vedere ca e foarte aglomerata, cum e ca medic - asta in primul rand). Apropo....unde mergeti pentru consultatii la ecomed si asteptati 2-3 saptamani pt o programare sau in maternitate?
sophie76 spune:
vanessa insanatosire grabnica!
pysypisi ma bucur ca esti bine, sarcina usoara in continuare!
bytzi
si tin pumnii sa dai lovitura, 2010 e anul tau!
bitza te ai hotarit pina la urma unde mergi pt FIV, orice ar fi eu ma rog sa fie bine!
Eu ma simt bine, chiar prea bine dupa parerea mea, chiar ma gindeam daca e normal sa ma simt asa. Greturile mele au inceput acum vreo saptamina si jumatate ,dar de ieri au cam disparut, si nu stiu daca e de bine sau nu
Vanessa, pysy voi cum rezistati, caci la mine orice simptom sau lipsa lui ma ingrijoreaza, cred ca sunt cu capul![]()
8+
vanessa80 spune:
VASILASANITA eu am facut 3 inseminari la dr Grigore, dar din pacate materialul sotului nu a fost suficient si am fost nevoiti sa facem FIV.
PYSYPISI la dublu test trebuie sa mergi cu ecografia de 11-12 sapt, cat mai recenta si trebuie sa fie trecut pliul nucal. Multa bafta.

SOPHIE nu iti fa griji din cauza greturilor ca nu exista o regula. Unele nu au deloc, iar eu nici acum nu am scapat de ele. Incearca sa te relaxezi si fereste-te de raceala.
13+
mousel spune:
pai daca nu am greturi deloc e de rau avand in vedere ca sunt insarcinata in 7 saptamani (am doar dureri de sani si somnolenta) ??
sophie76 - la ce medic mergi in botosani?
bitza20 spune:
Sophie, stai linistita cu greturile si zi multumesc ca nu ai
. Eu stiam o "teorie" din batrani spusa....daca in primul trim ai greturi inseamna ca e fetita iar daca nu ai -e baietel, asa ca probabil ai un baietel in burtica...asa trebuie sa gandesti 
Fetelor multumesc ca sunteti cu gandul alaturi de mine si ma incurajati, chiar am nevoie de asta ca moral sunt cam picata, daca nu m-am sucit saptamana asta de 50 ori cu ce sa fac si cum sa fac
Pisi...deja 10 saptamani???? cand a trecut?