Ati dat copiilor BABY'S JARRO DOPHILUS FOS?

Ati dat copiilor BABY'S JARRO DOPHILUS FOS? | Autor: eladea2005

Link direct la acest mesaj

Buna!

am o intrebare...paote ma lamureste cineva...

am inceput sa-i dau lui Eric acest Baby's Jarro Dophilus Fos, un produs natural(probiotice si prebiotice), din mai mutle considerente...insa n-am gasit nicaieri pe ce perioada de timp se poate administra. Ati dat careva copilasilor acest produs? si daca da, pe ce perioada?

mersi mult pentru ajutor!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 15+

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Eu intentionez sa cumpar. Poti sa-i dai fie pana cand tranzitul intestinal se regleaza, fie pe termen mai lung, rau nu are cum sa-i faca. Este si pt imunitate asa ca poti sa stabilesti singura intervalul de timp. Eu cred ca o sa-i administrez timp se o luna. Foarte bun este si First Defense, de la Child Essentials. Tocmai am terminat primul flacon, se observa deja efectele. E mai scump dar merita toti banii. E antiviral, antifungic, antiparazitar etc. Pe langa problema cu tusea de care nu scapam, aparuse la ochisori o iritatie si multe firisoare rosii pe globul ocular, dupa 3 zile de sirop s-au retras, nu mai tuseste, e energica, mananca de rupe, e ca inainte, a prins si culoare la fata. La ea a functionat rapid.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

uite aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=116336&whichpage=1 s-a mai discutat despre produsele respective

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

Si Mihaita are nevoie de voi!

Speranta si incredere pentru David

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

multumesc fetelor!

in primul rand pt constipatie am inceput sa-i dau, apoi pt intarirea sistemului imunitar, antiparaziti dar mai ales pt cresterea apetitului, papam f rau...

ii dau deja de 3 sapt, dar mare lucru nu prea vad...scaunele s-au mai reglat oarecum, dar cred ca si datorita sucului de portocale pe stomacul gol dimineata...pofta de mancare tot nu are...e ca inainte...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 15+

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput