Clubul Cucelor Nauce
Raspunsuri - Pagina 13
ancadragoman spune:
Iulia care bluza?![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
Delphinas spune:
dodo...scuze...ma bucur pt progresele Donului. tind sa cred ca din cauza lefurilor mici sunt atat de dezinteresate educatoarele. pacat ca nu isi fac meseria din inima si cu pasiune, ci doar pt remuneratia financiara. dar traim in romanica si nu ar trebui sa ne uimeasca absolut nimic.
iulia...ce-ti face muciosu?? s-a mai inzdravenit?
si poti sa te dai cu fundu de pamant cat vrei si pana ti se inroseste ca nu iti zic de amanti. e ai mei si gata. vreau sa fiu satisfacuta 1000% la orice ora din zi si din noapte. gusturile nu se discuta, nici macar pe la colturi ![]()
dev...super bancu...il stiam de mult si i l-am spus si celor de la munca...erau pe jos de ras. cred ca de asta nu vrea max sa poarte sandale vara....cine stie ce sandale fermecate o mai incalta
ehh, s-a mai inseninat afara, m-am mai inseninat si eu.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
ambitioasaSa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
devoska spune:
Vero, trimite si la mine putina "inseninare" ca aici e o vreme de-ti vine sa intinzi sapun pe funie.
Delphinas spune:
din pacate vremea s+a posomorat si la mine 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
ambitioasaSa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
misha71 spune:
Delfino te dai la cucu' meu si mai vrei si bis?
sa vezi ce te naucesc
Io cred ca Max nu poarta vara sandale de frica sa nu cumva sa le puna invers din greseala 
Anco asa fata, nu te mai gindi si taman atunci va veni 
dodo bine ai venit pe craca nauca cu cuce! Sa-ti traiasca printesica! Mama ce mare s-a facut! O adevarata domnisoara 
dev da' tu nu le-ai zis nik la rusnaci cind te-au injurat? sa nu-mi zici ca nu stii injuraturi, ca te invat io, tu doar le traduci.
Drept multumire pune-mi si mie link-ul ala de unde pot lua sandalele pakistanezului 
kay ce-ti trebuie atitea piese pt masina ca doar e noua, abia ai 200 km facuti cu ea! uite asa, sa moara dusmanii de necaz
Moama ce nora am !!!!!!

vio te fac cuca roz daca mai esti suparata. vei fi cea mai cool cuca

kokiy tu de asta esti asa de slaba? ca-ti faci meniul dupa blogul Delfinei?
Sanatate la mucios mic si mofturos! 
ruxule daca mestereste kay la masina dupa versurile tale si-i mai si iese, o declar mecanicoasa nauca si-i dau cucul.....pardon masina mea pe mina ![]()
kari unde ai plecat? Sa-ti cumperi palarie? 
Misha mami fericita de
Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
Dodo-pui spune:
Cu-cu![]()
Noapte frumoasa![]()
Blogul www.bogdan-andrei-speranta-moare-ultima.blogspot.com/" target="_blank">Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
devoska spune:
Asa... am scris un mesaj care a disparut in eter... sa-i fie de bine!
Mishule, stiu sa-njur, dar nu stiu sa alerg pe gheata
. Asa ca le zic marunt, pe romaneste si toata lumea-i multumita. Eu ma racoresc, "ei" ma vad zambind si dand din buze, probabil cred ca ii salut
Cu sandalele... daca ma intrebai de o caciula ruseasca sau de un shuhoi (sau cum ii zice), gaseam un rusnac sa-ti vanda, dar sandale pakistaneze n-am vazut.![]()
Kay, masina noua... asa mare cum iti doreai? Sa o stapanesti sanatoasa!
Ne vedem maine dimineata la cafeluta. Somn usor, vise placute!
Edit, ca in timp ce scriam a mai aparut o cuca, la ceas de noapte.
Ca tot vorbim de cuci, cate dintre voi ati avut in casa cand erati mici ceasuri cu cuc. Ce amintiri legate de ceasul cu cuc aveti?
Asta-i cosmarul copilariei mele.
kay spune:
cu ultima putere va zic si io noapte buna.
mai iau o gura de apa (am renuntat la ceai
)
misha, 200 kn are de la ultima revizie
... sau hai, 100 ca n-am mers prea mult ![]()
dev, ehe, vise taica... nu fu nici noua nici mare, e numai buna
. s-a facut caz de masina mea si cica am si case in centru (apropos, dau petrecere la palatul meu din centru, sunteti invitate) si mi s-a aruncat mult noroi in fata... iti zice misha daca vrei
ca io nu mai am baterie la ochi acu...
va las, ma duc sa pun ceasu sa sune la 5 ca cica sunt de serviciu la trezire maine dimineata... io pun ceasu, io raspund.
somn usor si o zi mai putin posomorata(meteorologic vorbind) maine.
cucele naucele.
rhoneea spune:
Ete apar si io la ceas de seara ![]()
Vad ca nimeni nu-mi duce lipsa
Dev,ala a fost si cosmarul copilariei mele de la bunica'mea de pe perete.Mie intodeauna mi s-au parut creepy ceasurile cu cuc![]()
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien 
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Perle de shef!!
*Miracolul nostru*
[b] "If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!"
Michael Jackson
misha71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rhoneea Vad ca nimeni nu-mi duce lipsa ![]() |
hai ca ti-o duc io! E grea?

Misha mami fericita de
Alexandru (14.03.2008)excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)

ce au nevoie de ajutor