Tinere senioare cu greutate>50kg(59)
Raspunsuri - Pagina 20
babyblue spune:
amy
, stiu ca toate situatiile critice prin care au trecut alte fete si au reusit, sunt menite sa ne ajute/inspire/incurajeze.
nu te mai necaji cand iti vesi prietena, cu toate avem prietene/verisoare/cumnate gravide sau care toarna copilasi pe banda.
ata ete. om reusi si noi. si dc nu, sunt atatia copilasi de crescut......
_
Babyblue va pupa pe toti!!
In asteptarea unui ingeras in viata noastra....
babyblue spune:
http://www.bloombiz.ro/assets/articole/2008/12/coffe-and-chocolate.jpg
eu zic ca merge dupa cafelutza, nu?
ups..eu parca eram in cura.hihi.
aaa, am ajuns la 52..si cred ca cu operatia ajung la greutatea mea cea buna, de 48 de kg.;))) hihi sa vedem mkr partea buna a lucrurilor, nu?
apropo de retete, aseara am facut ciulama de ciupercute cu mamaligutza. 
_
brunadria spune:
neata buna...
pup toate fetele , nu v am uitat, doar ca sunt putin ocupata...
de azi incep examenele, maine vine intrusul , iar eu sunt ok , astept sa ajung in frantia si pe baricade...
sunt cu gandul alaturi de voi si va imbratisez cu drag...
bafta in tot ce faceti...pupici...
guzelnico spune:
Bebita, cum adica daca vrem?! Pai noi stim deja ce avem de facut
: ne vom lua de maini, virtual, desigur, vom face aici un cerc magic in jurul tau
si ne vom gandi profund la tine si-o sa-l rugam din tot sufletul pe Doamne-Doamne sa vegheze asupra reusitei operatiei tale, sa-ti ramana maxim de ovar sanatos si productiv.
babyblue spune:
luminita
, eu tare?
tare ca untul la soare!
cand mi s-a zis dupa prima operatie, ca in maxim 1 an trb sa fac bebe sa nu recidiveze, aveam o relatia distructiva, dar pasionala si am pus-o ca prioritate, in loc sa pun sanatatea mea. apoi am pus cariera. ca o lasasem si pe aia pt relatie.
apoi pana m-am adunat si mi-am gasit barbat bun si m-am maritat, au mai trecut vreo 4 ani si iaca-ma acusi la 29 de ani, alergand cu ovarul prin doctori si rugandu-ma sa nu raman fara el.
_
babyblue spune:
nico, mai dar chiar asa, tu esti tare inimoasa, ca in semnatura.
eu v-am zis ca la histero, era sa nu intru pe usa salii, de cate erati in jurul meu.....
acu, sa fac cu rahi ca sa fiu treaza si sa vaz eu bine, ce face nenea doctoru, eventual sa intervin cu sugestii dc simt ca ma nemultumeste ceva la tehnica operatiei dansului?![]()
_