Tinere senioare cu greutate>50kg(59)
Raspunsuri - Pagina 18
guzelnico spune:
Heeeei, Bebita, chiar la tine ma gandeam! Tocmai pregateam listuta pt maine, in Draft.
Ia vino mataluta cu detalii: la ce spital faci operatia, cat ti-a spus dr ca dureaza, cat te tine in spital ...
bebenov spune:
Seara buna fetele,
io declar ziua 2 CM
Ieri n-am reusit sa intru si acuma tot citesc de vreo ora... ca n-am putut sa ratez mesajul niciuneia dintre voi. M-ati facut sa plang dar sa si zambesc.
Duminica i-am prezent si eu sotului planul pentru acest an. Daca nu reusesc sa raman borti pana in martie o sa incepem si noi demersurile pentru IA sau FIV.
Va pup si va doresc toate cele bune.
Mihaela
amy2007 spune:
Pana intra Libruta,va scriu eu ca sa va linistesc. Ma rodea absenta ei asa ca i-am dat mesaj si mi-a zis ca e ok si ca incearca sa intre.
Va pup si eu si precis si Libra.
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui amy2007 Pana intra Libruta,va scriu eu ca sa va linistesc. Ma rodea absenta ei asa ca i-am dat mesaj si mi-a zis ca e ok si ca incearca sa intre. Va pup si eu si precis si Libra. _ Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci. http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png |
Multumim, Amy, fata buna si atenta!
Cum lipseste careva mai mult, cum incepe sa-mi bata inima.
Lumy_Clt spune:
Seara buna scumpelor!
Am intrat sa va uram multa multa bafta, si fie ca aceste fiv-uri/ia-uri /interventii/tratamente sa va aduca
mult dorita si meritata!!!
Va tin pumnii stransi si va port in gand...

Chiar daca intru rar, ma gandesc la voi, surioarele mele. 

Bafta multa
asta e un an norocos!
16+

crestem
galliciana spune:
libraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
lauraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
brunicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
astept inca o minune in viata mea!!!
Lumy_Clt spune:
Ah, si cum la munca accesulul la net e restrictionat...vreau si eu adresele vs de mail, sa va mai rasfat cu mailuri si nu numai.
Asa ca va dau datele mele pe PM 
galliciana spune:
lumy,sorry, cum am dat de mania descarcatului de filme si desene animate,nu prea mai intru pe mess![]()
![]()
![]()
![]()
nico-nasico,de aceea nu prea ma gasesti![]()
![]()
![]()
galliciana spune:
amy, te rog sa adopti alta tehnica:
indiferenta fata de problemele pe care ni le-ai expus!!!!
si noi suntem la fel, dar,incercam sa trecem si sa nu bagam de seama..... e greu,dar asta e..... te rog!