Sunt ingrijorata
Raspunsuri - Pagina 2
Oana C spune:
Si fetita mea a avut scaune cu firisoare de singe (plus se plingea din cind in cind ca o durea stomacul); i-am facut tot felul de teste, printre care si cel de Intestinal Malrotation (nu stiu cum i se spune in ro). A iesit ca avea IM. S-a rezolvat cu operatie (Ladd Procedure) - inainte de a implini 2 ani.
http://kidshealth.org/parent/medical/digestive/malrotation.html# - Eva nu a avut toate simptomele prezentate acolo, ci doar citeva scaune cu firisoare de singe, plus dureri de stomac destul de rar, deci chiar daca are doar 1-2 simptome, e posibil IM.
Nu spun ca baietelul tau are IM, dar a fost experienta noastra; e bine sa stii si de posibilitatea asta, pe linga ce au spus fetele. Testul este usor, ii da sa bea un fel de milkshake, apoi ii urmareste pe un monitor pe unde trece prin intestine si ii face citeva radiografii, daca e ceva in neregula.
Multa sanatate.
Oana (24+sapt) si Eva (29 iunie 2005)
LiliaCorina spune:
Salut! Baietelul meu tot a avut scaune cu firisoare de singe. Trebuie obligatoriu sa faci o consultatie la un gastroenterolog pentru copii. La data de 11.02.2009 am postat si eu un mesaj pe acest forum la Copii cu nevoi speciale //// scaun cu mucus si singe - citeste. Sper sa nu aveti ceea ce am avut noi. Daca vreai informatie mai multa trimite-mi un mesaj prim e-mail turcan_lilia@mail.ru. Eu sint din Chisinau, dar copilul l-am tratat in Romania, Iasi, Spitalul Sfinta Maria, profesorul Burlea Marin. Singele in scaun e ceva serios. Copilul meu tot adauga bine,dar scaunele erau foarte proaste. Nu uita in curind doar laptele matern nu va fi deajuns. Trebuie sa afli cit mai repede din ce motiv scaunele au devenit mai moi.