Cu Iubire, din Mures, la inceput de an!!! (24)
Raspunsuri - Pagina 16
canuta-om-sucit spune:
Bianca, multumesc frumos!
Ziua de nastere mi-am serbat-o alaturi de cei apropiati la un restaurant, nu a fost cine stie ce, dar noi ne-am simtit bine.
flloryy spune:
buna fetelor!
v-am gasit in sfarsit si voi nu mai sunteti pe aici?
cred ca mi-a spus carola acum o luna sa caut muresul (nu sunt foarte sigura) dar la cat eram de deprimata si rupta de oboseala....oricum mersi inca o data pt sfaturile de atunci si sper sa te intorci pe forum.
sper sa vb curand....sa va cunosc si eu....pupici si multa sanatate.
flloryy spune:
haideti fetelor....''cu iubire, din mures..."... iubirea implica si iertare, nu?
impacati-va! va rog!!!

daca am nevoie de sfaturi cui le cer?

iubita_tiana spune:
BUNA dragele mele muresence....
ma bucur sa ma aflu din nou printre voi....am incercat sa mai citesc dn ce scrieti,...sa va cunosc mai bine...m-am oprit la povtestea nasterii micutei ANA,bebelina Oanei....
inainte de a face prezentarea mea..din nou..vreau sa o intreb cu ce medic a nascut-o pe Ana...care i-a permis sa nasca natural dupa cezariana....eu am o fetita nascuta pe 4 iune 2009, imi doresc enorm inca un bebe in viitorul apropiat.,....as vrea sa nasc natural.....
Criss75 spune:
Si eu am tot sperat ....si inca mai sper ca fetele vor reveni la sentimente mai bune si se vor intoarce pe forum.
Mie imi lipsesc toate. Imi lipsesc discutiile de aici.![]()
Biancas spune:
Se pare ca pana la urma de la titlu ni s-a tras.....iubirea, iertarea, mandria...cuvinte mari...
Aura, nu am numarul tau de telefon, vroiam sa iti spun ca la chioscurile de ziare (la toate cred )-eu am vazut la chioscul din fata de la Romarta- se gaseste ceva enciclopedie cu dinozauri. Ziceai ca lui Dimitrie ii plac .

Kitty spune:
V-am citit din umbra tot mereu, imi pare atat de rau ca nu mai scrieti...
Poate totusi sarbatorile va readuc aici....
Moniland spune:
Of,of vad ca nu s-a mai scris de mult la acest subiect.... Am nevoie de o bona pt gemenutele mele. Puteti sa-mi recomandati pe cineva? Acum sunt in zona Libertati si de la anul ma mut in Unirii. Poate am noroc sa deschideti subiectul. Multumesc