merge combinatia??
friptura de ceafa de porc la ceaun cu iahnie de fasole cu sos tomat si muraturi.
sunt in pana de ideei...helpppp
am pregatit ceafa de porc pt friptura la ceaun dar si fasolea (as manca o iahnie...) de obicei fac iahnie cu afumatura sau carnati dar acum nu am mai merge sa cumpar carnati....oare merge cu friptura????
__________________________________________________
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
________________________________________
Raspunsuri
Alizee spune:
Daca nu esti la cura de slabire, merge foarte bine friptura de porc cu fasolea.
allinta
alessia2005 spune:
Da..e cam grea mancarea...amandoua..atat fasolea cat si ceafa de porc..dar..sunt gustoase...
Eu am un peste nototenia..si n-am mancat niciodata..si ma invart pe langa el..ca u stiu cum sa-l fac..nu vreau prajit..desi e bun...ca noi nu prea mancam prajeli...
Mami de doua printese: ALESSIA(10.08.2005) si SERENA(28.10.2008)
marius spune:
Hmmm ... nu e clasic singura observatie este ca ar fi fost mai bine sa fie carnea mai seaca nu ceafa (cotlet/pulpa) si gatita o friptura scazuta. Ceafa se preteaza mai bine pt gratar. Desigur cine agreeaza carnea si mai grasa se poate face o friptura buna dar sa aiba sosul scazut (sa nu pui ulei decat minim, minim) si ceafa sa fie taiata/portionata de la inceput. Peste iahnie se poate pune un pic de sos la servire (ar putea fi preparat spre final cu condimente-ma refer la sos). Neaparat muraturi pt ca este o mancare grea si servita in cantitati mici. Atentie la iahnie cum o fierbi - trebuie inmuiata fasolea cu o seara inainte si sa arunci apa in care o fierbi dupa ce este fiarta daca vrei sa ai mila de colecist.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
Mindy spune:
No sa va fie de bine!
Iahnie de fasole, cu carne afumata sau costita si gogonele sau alte muraturi veritabile din borcan.
La iahnie de fasole imi place un pic de gust de leustean. Wow ce pofta.. nu am mai mancat o iahnie de un secol. Una asa facuta la cazan pe foc mic.
Am vazut la o emisiune cum faceu intr-o regiune o supa de fasole: fasolea asa lasata multe ore in apa inainte, apoi fiarta toata noaptea pe soba la foc de lemne mocnit, impreuna cu bucatile mici de carne macra afumata.. vegetale si vergeturi puse mai spre final si niste frunze deasupra. Arata bestial.
Marius, le ai cu gastronomia!