America (188)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ina Stan spune:

Buna fetelor!
Cred ca multe din voi stiti deja de cele intamplate in Haiti. Voiam doar sa va dau un link in caz ca vreti sa ajutati(si stiu ca in Inima voastra toate vreti). E UNICEF in care cred ca avem cat de cat incredere cu totii:
http://www.unicefusa.org/
...Cat despre sfaturi cu si despre Chicago da-mi te rog un PM cu un nr de telefon.
Va sarut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celines spune:

Ina, am incercat sa-ti dau un PM, dar zice ca, nu primesti mesaje private.
Multumesc de intentie si o sa incerc din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Ai grija mare Miere ca daca a facut o data data urmatoare la febra le va face mult mai repede si lasa sechele.
Dar ai zis ca ai tai au luat viza. Nu vin sa te ajute?

Multa sanatate micutului!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Intr-adevar e risc de 60% mai mult decit populatia generala sa mai aiba un eveniment pina la 4 ani, dar sechele nu lasa convulsiile febrile. Sint ABSOLUT harmless. Dupa 4 ani te poti relaxa.
Sint f greu de prevenit, in general apar cind creste febra brusc. Doctorul de la urgente imi spunea ca fie-sa a facut citeva, soacra-mea la fel a facut (si e profesor universitar si doctor etc). Se pare ca e genetic, probabil unul dintre voi facea cind era mic.
Sint ingrozitoare cind se intimpla, dar sint inofensive.
Ca regula generala, cind creste febra, incearca cu orice pret sa i-o dai jos.
Mi-aduc aminte odata, la 2 noaptea nu-i trecea febra nici dupa Motrin si Tylenol atunci am intrat cu el in cada. Inca isi mai aduce aminte, l-am sculat din somn saracul avea vreo 4 ani, era 2 noaptea, a doua zi i-am cumparat jumatate de magazin de jucarii.
De atunci am mai intrat, am mai facut impachetari...etc. Ce mergea cel mai bine erau cartofii rasi la git si ciorapii cu otet.
Inca odata repet, sint harmless, nu afecteaza creierul si o sa fie OK Aidan, rocket scientist sau pianist (dupa cum zmotoceste pisica aia), ce vrea el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Sanatate micutului Aidan! Sa treaca cu bine anul asta de "adaptare" la daycare. Vestea proasta este ca anul acesta probabil se va imbolnavi destul de des. Vestea buna este ca incepand de anul viitor nu prea va mai avea mari probleme. Odata si odata tot trebuia sa incepeti. Ar fi bun un back up pt. anul acesta..o mama, un babysitter ceva. Despre febra, ti-au dat metode fetele, cred ca sunt f. bune. Eu nu prea am experienta, dc. e genetic cum zice Andrada, se pare ca la noi nu s-a transmis asta (avem noi altele). Sa va faceti bine repede si sa fie cat mai rare si mai usoare imbolnavirile acestea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Eu am fost cu cea mica la Urgente, avea 41 grd, tot asa, dintr-o data a crescut febra.. Cei de acolo mi-au dat o punga cu gheata si mi-au spus sa i-o pun PE CAP data viitoare cand mai face asa mare temp, brusc..
Noi am scapat cu bine.. in afara de 10 ani imbatranire brusca la mine..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucasMom spune:

Miere cand ai timp mai spune-ne cum e Aidan. Sper sa fiti bine cu totii si sa nu mai ai parte de sperieturi sau evenimente din astea.
Pot numai sami imaginez ce a fost in sufletul tau..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

miere - sanatate multa!pt Aidan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Miere, multa sanatate lui Aidan! Imi pare rau pentru el, mititelul! E cum zice Andrada, fara urmari, dar cit e mic sint sanse sa mai aiba convulsii cind face febra. Eu ii pun in baie pe copii cind fac asa.
Daca-i pe antibiotic o sa fie mai bine dupa 48 de ore.

Ana mea e racita dupa doua zile pe scoala. La ea asta inseamna, sinuzita, laringita, tuse, toate pe rind! Azi-noapte abia am reusit sa-i opresc tusea, zilele trecute am aburit-o de numai ca sa evitam croup...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Scuze fetele ca intervin,dar vreau si eu sa ajut putin bolnaviorii.
Miere-tare rau imi pare pt Aidan, sanatate maxima si pe linga bagatul in cada, cartofii la frunte, sosete cu otet si eu i-as da constant acum pe timp de iarna Vit C- EMERGEN C ii spune, de la health store, se dizolva in apa si e ca un suc, se absoarbe mai bine si neaparat miere, cu lamaie si ginger root- iarasi am observat de 2 luni de cand le dau la ai mei si iau si eu- ca nema raceala -Doamne ajuta!
Ramona- clar dc ii faci ceai de ceapa si amestecul de mai sus cu miere, eventual si ou frecat cu miere o sa o ajute pt laringita(sper ca febra nu face)-sanatate maxima!

Denisa cu Emma Andrea 4 ani si Mark Alex 2,5 ani

Mergi la inceput