LAPTE UHT SAU PROASPAT DE VACA???

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

noi am inceput pe la 11 luni...cu lapte uht intai de 1,5 acum de 3,5%

www.duracell-romania.ro/galerie-foto/alinb/1/" target="_blank">[ Un vot pentru Diana va rog mult!]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

UHT!
Cred ca orice medic de familie si pediatru de bun simt il va recomanda in defavoarea celui de vaca. De la 12 luni in sus.Pofta mare!

[url=http://www.paun-cosmina.eu/]www.paun-cosmina.eu/images/cosmina-banner.jpg" border="0">[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Eu am facut precizarea ca mi se pare si mie exagerat sa o tin pe fii-mea pe lapte praf pana la 5 ani si am mai si incercat sa-i dau lapte atat UHT cat si proaspat de vaca si de capra-complet fara succes deocamdata...Asta precum si sentimentul meu de culpabilitate ca nu am avut deloc lapte si nu am alaptat-o deloc m-au facut sa continuu cu laptele praf Nestle, in ideea ca macar in felul asta sa-i ofer ceva mai bun. Problema e ca acum, la aproape 2 ani, doar dimineata mai bea un biberon de 240-270 ml de lapte, in rest sa nu vada lapte peste zi, astfel incat cred ca ar trebui din nou sa incerc alta varianta mai...blanda cu buzunarul meu, ca mare beneficiu din doar atata lapte nu prea cred sa mai aiba...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui diuna

UHT!
Cred ca orice medic de familie si pediatru de bun simt il va recomanda in defavoarea celui de vaca. De la 12 luni in sus.Pofta mare!

[url=http://www.paun-cosmina.eu/]www.paun-cosmina.eu/images/cosmina-banner.jpg" border="0">[/url]

Daca nu ai o sursa sigura de lapte de vaca. Punem pariu ca pediatrul care locuieste la tara si are vaca nu si hraneste copilul cu UHT?

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

ai mei copii nu au baut alt lapte in afara de al meu pana la un an si 7 luni fata, un an si 10 luni baiatu.
Asa ca le-am dat direct lapte UHT, apoi lapte de vaca de la sursa, pt ca avem o sursa sigura.
Cand ni se termina sticla de la vacuta, le dau fie UHT, fie normal pasteurizat...sunt deja mari, 7 ani si 2 ani cu 4 luni amandoi:)

Nu are cum un lapte prelucrat in fabrica sa fie mai bun decat cel direct de la vavuta, cel putin la munte il mulge cu juma de ora inainte sa il luam, sau uneori de fata cu noi. Vacuta arata super si are toate vaccinurile la zi

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

am uitat sa spun ca incercam sa renuntam la laptele de vaca, mai ales pt cea mare.....pt ca am tot citit ca e bun doar pt vitei

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Hai ca asta nu am mai auzit pana acum... poti pune un link ceva?!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khrisu spune:

Fetita inca este alaptata si continui asa pana n-o mai vrea ea..fara lapte de vaca sau praf. Pe baiat l-am 'alaptat" 11 luni...apoi cu formula pana acu 3 zile(are acusica 3 ani).. am trecut pe lapte UHT, pana gasim o sursa sigura de lapte proaspat (cumpara mama vaca la tzara). Ce am observat?? Copilul nu mai face pipi noaptea, fix de 3 zile..nu cred ca este o coincidenta..cred ca de la formula mi se trezea de 1-2 ori pe noapte sa faca pipi. Imi pare rau ca nu l-am alaptat mai mult...si acu imi pare rau ca nu i-am dat lapte de vaca de la 1 an. Abia acum ii dau dreptate unui medic homeopat, ..care mi-a zis ca laptele de vaca deshidrateaza..pentru ca are continut mai mic de apa ca organismul copilului...deci nu face pipi de la el ba din contra..i se face sete. Am gasit un lapte uht polonez (vian)cu 3.2 grasime..f convenabil ca pret... stie cineva ceva de laptele asta?? o fi bun??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khrisu spune:

Am uitat sa zic..clar lapte de vaca proaspat in defavoarea celui la cutie. Cand intra mama in posesia una bucata vaca..baiatu va bea lapte proaspat nefiert. O gramada de vitamine minerale, enzime etc..sunt distruse prin fierbere. Eu si frate-miu asa am baut lapte in copilarie...nefiert cu multa spuma.

De acord cu Sabina..laptele e conceput pentru vitei...tubul digestiv al adultului nu e conceput sa digere laptele altor specii de animale. Laptele si produsele lactate nu sunt o necesitate in alimentatia adultului. N-am linkuri..dar sunt o gramada de emisiuni pe Discovery,etc.. Pana la urma asa-i logic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diuna spune:

Citat:
citat din mesajul lui khrisu

Am uitat sa zic..clar lapte de vaca proaspat in defavoarea celui la cutie. Cand intra mama in posesia una bucata vaca..baiatu va bea lapte proaspat nefiert. O gramada de vitamine minerale, enzime etc..sunt distruse prin fierbere. Eu si frate-miu asa am baut lapte in copilarie...nefiert cu multa spuma.

De acord cu Sabina..laptele e conceput pentru vitei...tubul digestiv al adultului nu e conceput sa digere laptele altor specii de animale. Laptele si produsele lactate nu sunt o necesitate in alimentatia adultului. N-am linkuri..dar sunt o gramada de emisiuni pe Discovery,etc.. Pana la urma asa-i logic...

KHRISU mamik de baietel si fetita

"Nu exista copii, ci parinti tinand în brate copii. " D. W. Winnicott

Mergi la inceput