Facem sau nu vaccinul impotriva gripei porcine?

Facem sau nu vaccinul impotriva gripei porcine? | Autor: Ciresica5

Link direct la acest mesaj

In primul rand vreau sa va urez LA MULTI ANI pentru 2010 si sa va doresc un an bun cu multa sanatate, bucurii si numai impliniri alaturi de puiutii vostri!
Eeeeeh...perioada sarbatorilor a trecut si iata-ne acum reveniti la problemele cotidiene. Personal nu stiu ce sa mai cred cu gripa asta noua. Vad zilnic la tv nu stiu cati morti in 24h din cauza gripei, tot mai multi merg la vaccin, mai ales dupa regretata pierdere a lui Toni Tecuceanu, Dumnezeu sa-l odihneasca! Oare chiar se intampla din cauza gripei sau pe fondul altor afectiuni, a unui sistem imunitar foarte scazut? Dr. Streinu Cercel tot apare si recomanda vaccinarea, ba mai mult l-am auzit la un moment dat zicand ca sunt mai predispusi la imbolnavire cei sanatosi fata de cei cu boli cronice! Unde este adevarul? Suntem manipulati si transformati in cobaii unui vaccin ale carui efecte secundare indelungate nu au fost testate sau chiar trebuie sa ne vaccinam? Si cand zic "sa ne vaccinam" ma refer la noi adultii, caci la copii nici nu ma gandesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Se discuta aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144732&whichpage=1

Mergi la inceput