Kaufland Romania

Kaufland Romania | Autor: bobocel_07

Link direct la acest mesaj

Am fost sunata sa ma prezint la un interviu de catre Kaufland si am cateva intrebari pentru cei care lucreaza acolo ca operatori calculator.
Care este programul?
Trebuie sa fac un curs de specializare?Unde?Cat timp?
Cat este salariu?
Sper ca nu am pus prea multe intrebari si va multumesc anticipat celor care o sa-mi de-a detalii privind acest post.

alexia_07

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

Buna!
Vad ca nu a raspus nimeni.........:(
Din experienta mea: am fost la interviu ptr un post, dar ptr Real(acum vreo 2 ani), am aplicat ptr pozitia de sef de raion.
Au zis ca se face o sapt training, timpul de lucru era 8 ore.
Despre salariu nu am vb la primul interviu.
Al doilea nu am apucat sa-l dau deoarece am gasit altceva intre timp.
Eu iti doresc succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Mutumesc foarte mult pentru raspuns, am fost deja la interviu si ai dreptate se face o saptamana scolarizare.Am semnat deja contractul si astept sa incep.Sper sa gasesc si eu ceva mai bun intre timp dar deocamdata este bun si postul asta care l-am obtinut.

alexia_07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Alexia, bafta ; e bine ca incepi sa faci experienta, mai usor intotdeauna de trecut de la un job la altul decit de la nimic la job!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Multumesc Ana Stroe, dar azi am gasit un alt post mai bun in alta parte.Problema este ca am semnat contractul cu cei de la Kaufland la care vreau sa renunt si nu stiu cum sa fac sa ii anunt ca nu am nici un nr de telefon.Sa nu ma mai duc pur si simplu?Habar nu am cum sa procedez.

alexia_07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TOMALAVINIA spune:

Daca ai semnat contractul, trebuie sa mergi, macar sa-i anunti.
Succes!

Ti-am trimis un mesaj privat, te rpg mult sa-mi raspunzi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

chiar sunt curioasa ce ai facut. mi se pare interesant sa zici asa usor "mi-am gasit alt loc de munca, sa nu ma mai duc pur si simplu?".
e vorba de responsabilitate, maturitate si bun simt: te duci si-ti dai demisia. asa se procedeaza - iei o coala de hartie si zici ca nu mai vrei la ei... nu e chiar asa de complicat.
sper ca n-am fost prea virulenta, recunosc ca am o problema cu cei care "pur si simplu" nu mai apar la munca.

Mergi la inceput

Eram intr-o dilema penru ca acest Kaufland este in constructii si nu aveam nici un nr de telefon de la ei.Si unde sa anunt ca nu mai vin?Asa ca am cautat un nr de telfon si am sunat la sediu,iar ei ma pasau dintr-o parte in alta.Pana la urma s-a rezolvat am trimis prin fax o declaratie ca renunt si gata am rezolvat.

alexia_07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelinaprada spune:

si eu am fost chemat la interviu ptr postul de operator calculator, deci as fi curios ce salariu ti-au promis, program de lucru, etc.

mersi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexia_07

Eram intr-o dilema penru ca acest Kaufland este in constructii si nu aveam nici un nr de telefon de la ei.Si unde sa anunt ca nu mai vin?Asa ca am cautat un nr de telfon si am sunat la sediu,iar ei ma pasau dintr-o parte in alta.Pana la urma s-a rezolvat am trimis prin fax o declaratie ca renunt si gata am rezolvat.

alexia_07

nu cred ca ai rezolvat..daca angajatorul ti-a inregistrat la ITM contractul semnata de tine, nu ai rezolvat nimik, ba mai mult, daca nu te prezinti la sediul lor sa semnezi o cerere de incetare CIM cu acrodul aprtilor, risti sa ai surprize la desfacerea CIM.
verifica.nu lasa asa .
daca ei ti-au spus sa trimiti prin fax aceea cerere ca se rezolve...hm...atunci cu ce data ai semnat CIM(Contract Individula de Munca)?sau l-ai semnat "in alb" fara data?
Ciudat.......

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

Daca va fi sa te infierbanti, infierbanta-te la soare.
Daca va fi sa inseli, inseala-ti stomacul.
Daca va fi sa plangi, plange de bucurie.
Daca va fi sa minti, minte in privinta varstei tale.
Daca va fi sa furi, fura o sarutare.
Daca va fi sa pierzi, pierde-ti frica.
Daca va fi sa simti foame, simte foame de iubire.
Daca va fi sa doresti sa fii fericit, doreste-ti in fiecare zi...”
Pablo Neruda.

sa il ajutam pe Bibi

Faceti shopping- ajutati copii speciali

Poze Mos Craciun DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mistral spune:

subiectul este mai vechi,probabil alexia si-a rezolvat demult problema

Mergi la inceput