e normal sa te refuze partenerul?
Raspunsuri - Pagina 2
n/a spune:
Nu vreau sa spun o prostie sua sa te ranesc, dar poate nu ii place sa faca dragoste cu tine si relatia voastra merge ca sa fie cineva acolo pentru el, dar nu te iubeste in mod deosebit, mai precis nu te iubeste, dar in lipsa de altceva...... Am zis poate. Eu de exemplu de asta as refuza. As mai refuza daca as avea o lipsa acuta de chef de la natura sa nu am chef ca nu am chef sis a nu aiba nici o legatura cu tine ci cu hormonii lui. Dar sunt curioasa daca i-ai pune o profesionista in poala daca ar da-o la o parte. E posibil si monotonia sa isi fi facut loc intre voi in pat si s-o fi plictisit de tine.
Eu daca as avea un barbat care nu ma face sa ma simt femeie m-as gandi serios sa il parasesc sau l-as insela, dupa ce i-as pune asta in vedere. In special daca m-ar refuza repetat. As sta de vorba serios cu el si i-as psune ca avem o problema care se rezolva in doar doua moduri. Ori presteaza, ori presteaza altul in locul lui.
nikol24 spune:
mie cand mi e somn tare sau pur si simplu nu am chef fac fff urat ,odata tin minte el se chinuia de zor sa ma <<trezeasca>>si eu eram atat de nervoasa incat am inceput sa plang
il iubesc si ma simt super bine cu el dar uneori nu am chef pur si simplu si credeti ma ca fac f urat si il resping destul de brutal,daca pur si simplu ar inteleg ca nu am chef nu s ar ajunge la asta
liliana83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui conchita tu nu ai refuzat niciodata pe motiv de migrene, oboseala, pms, stress? |
ce inseamna "pms"? sindrom post-menstrualsau "Petrea MarineScu"?
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CorinaDani buna ancuta, ar trebui sa ne lamuresti putin : spui ca este partenerul tau, asadar nu sunteti casatoriti, corect ? Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 ) Printesa mea este in concursul Pampers, aici http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1068 si http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1043 Multumim pentru orice vot primit ! "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham) |
Ce legatura are? Care ar fi diferenta daca ar fi casatoriti???
_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Mindy spune:
pai la cuplurile casatorite mai merge cate un refuz ... insa daca te refuza si inainte de casatorie e grav. just kidding :)
Ancutza, nu te mai chinui cu presupunerile, el iti poate spune care e motivul refuzului. Se poate ca asta sa fie ritmul lui. Dupa o partida doua pe saptamana sa fie stors, si sa aiba nevoie de timp sa se 'refaca'. Dar ar putea sa fie mai putin respingator cand te refuza, sau sa zica: eu is obosit, nu te refuz dar stai tu deasupra.
conchita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui liliana83
ce inseamna "pms"? sindrom post-menstrualsau "Petrea MarineScu"? |
sindrom premenstrual. exista si post? ah, asta explica totul atunci. :-)) Petrea Marinescu asta refuza si el?
yula94 spune:
Bun....am inteles ca el este obosit,stresat sau nu are chef pur si simplu.....ea trebuie sa nu mai insiste si sa il lase pe el sa ia initiativa...nu?Dar daca el ia initiativa la 2 3 luni?Tot normal este?
http://s587.photobucket.com/albums/ss312/yula94/?action=view¤t=c610bc94.pbw
liliana83 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui conchita
sindrom premenstrual. exista si post? ah, asta explica totul atunci. :-)) Petrea Marinescu asta refuza si el? nimic |
Nu stiu ... poate refuza si el .. da la el ii trimite soacra-mea pe cei care-o enerveaza, spune "du-te-n Petrea Marinescu"
n/a spune:
De ce oare e scuzata o chetie care te face nefericita? Eu sunt de parere ca viata sexuala in cuplu e definitorie, e motiv de divort. Eu cred ca o femeie ne de barbatul ei, pe cat are ea nevoie, este o femeie care nu pricepe ca nu se potriveste cu partenerul ales.
Eu cred ca este foarte important sa admiti ca ai o problema intima cu prietenul tau si sa-l schimbi pentru unul care sa rezoneze cu tine din acest punct de vedere. Mi se pare mai ok, decat sa ajungi sa te casatoresti cu el, ca are alte calitati si sa divortezi peste timp din cauza ca viata sexuala a devenit inexistenta sau nesatisfacatoare. Cat de nesatisfacatoare trebuie sa devina viata sexuala ca sa pricepi ca relatia nu merge? Ma oftic tare pe femei ca mine ca nu pricep ceva atat de banal (si nu ma refer la sex ci la ideea ca femeile nu renunta la barbatul cu care constata ca nu sunt compatibile) .
"as vrea sa inteleg partenerul dar nu pot"!!!! Si de ce mai stai cu el, crezi ca in timp ceea ce simti o sa dispara vis a vis de problema de a fi refuzata. Crezi ca daca ramai o sa se schimbe, sau nu are sa te mai refuze si tu nu ai sa te mai simti prost, sau crezi ca el o sa te refuze si daca ai sa ai o explicatie nu o sa te mai urci pe pereti de draci? Iti zic eu ca nu va functiona nici una dintre variantele pe care le speri.
Si mai e ceva, ancutzathree. Lucrurile in viata sexuala tre sa vina de la sine, nu e normal nici sa fortezi, nici sa fi fortat, iar daca tu vrei mai des decat el si ai avut norocul sa constati ca de aici apare o problema.... don't try to fix it, it ain't broken. Rezolvare nu e in a-l obliga pe el sa se prefaca ca are chef cand nu are ca tu sa nu mai fi frustrata, rezolvarea se gaseste in a accepta ca nu sunteti suta la suta comptibili la acest capitol si sa-ti vezi de drum, sa cauti acolo unde este ceea ce cauti, ca la el nu este.
Bee spune:
Noideea, noi traim intr-o lume reala, nu intr-una ideala, da? SI da, se fac compromisuri in lumea reala, unde nu toti divorteaza/se despart fiindca nu le vine cheful de a face ceva (sex) fix atunci cand ii vine partenerului. Iar ceea ce i-ai spus tu Ancutei i-ai spus-o pe un ton atoatestiutor si nu cred ca detii tu adevarul absolut (chiar daca stiu a ai trecut/treci prin experiente nefericite).
Folclorul spune ca barbatii au mai mult chef de sex decat femeile. Bun si femeile care n-au chef, sunt obosite, le doare capul, deci n-au chef? Nu exista, sau ce? Barbatul ar trebui sa-ti inmaneze hartiile de divort la primul semn ca nu-l doresti ca la inceput? Si asa cum exista multe femei care n-au chef, asa exista si barbati. Si ei sunt oameni.
Si legat de scoala vietii in doi, o scoala a vietii e sa tragi niste concluzii din relatiile tale esuate sau nu. Asta neinsemnand sa generalizezi! Poti si tu? Si legat fix de subiectul in cauza. Am avut mai multe relatii inainte de casatorie. Unul din prietenii mei cu care am vb ocazional dupa, imi spunea la inceputul relatiei lui cu o partenera ca-i e greu sa faca fata "distractiei". In sensul ca ea voia zilnic, iar el nu prea avea chef zilnic. Nu era ritmul lui ala. N stiu sa-ti spun acum dupa 4 ani care e situatia lui, ca nu m-a interesat subiectul. Dar banuiesc ca s-au adaptat ambii (sau macar unul dintre ei), de vreme ce sunt impreuna.
Daca tu cauti perfectiunea (compatibilitatea perfecta), nu te opreste nimeni. (Si aici mai voiam sa scriu ceva de restul lumii, care se multumeste cu ce are........)
http://www.dropshots.com/dochia