Aspirante >20 (439) - unboticutz a nascut pe Rares

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Neatza!!!

Corina ma bucur ca merge treaba cu intarcatul
Mamipui se vede liniutza!!!Intr-adevar mai palida da eDaca si Sure C.-ul e asa inseamna ca e !!!Din cate stiu ala se pozitiveaza cel mai greu si e cel mai sigur!!!Sanatate multa micutzului sper ca nu are nimic grav!!!Felicitari
Paula pana te hotarasti sa faci testul incalzim un pic agitateleAm vazut ca ai pus poze,o sa ma uit de acasa ca la servici nu am acces
Anca bafta la doctor!!!Parca de curand ai declarat Z1 dupa cateva zile de intarziere,sau nu ne-ai mai zis tu cevaTe asteptam cu vesti bune
Yasmi O sa-ti admir fetita de acasa ca de aici nu potSunt sigura ca e o dulceata

O zi frumoasa va doresc!!!

In 2010 sa dea Domnul sa fiu
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra
La Multi Ani 2010!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leonardo2007 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamipui

mai am inca 3 asa.2 sure c putin mai sterse si unul fantoma.

prima zi a cm 23.12

mamipui, iti doresc bafta la noul test. Nu e totusi cam devereme acum pe 14 ?
si eu tot pe 23 am inceput CM (desi pe 21 a inceput cu pete maronii ce au durat vreo 2-3 zile).
Nu fac teste de ovulatie..ma stresez prea tare apoi.
Nici test deocamdata. Astept sa vedem natura ce zice pe 21 - 23 luna asta. Poate intarzie CM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mamipui

buna dimineata.imi cer scuze ca nu am mai intrat de mult.am fost cu cel mic la eco la inima si la elecrocardiograma si apoi analize si ne0am plimbat destul de mult prin spitale.la multi ani ca nu stiu daca v-am zis anul asta
eu sunt bine.marti am varsat foarte tare asa ca ieri mi-am facut un test. va pun poza sa va da-ti cu parerea.eu nu vreu sa ma mai amagesc.nus tiu cand am ovulat ca nu prea ma dat importanta

http://i411.photobucket.com/albums/pp199/mardarandrei_2008/IMG_8590.jpg

prima zi a cm 23.12

BUNA DIMINEATA,mamipui se vede si a doua liniuta chiar daca e mai palida si eu zic ca este-felicitari-sarcina usoara si sa fiti amandoi sanatosi!
bb_yasmi scumpa foc printesa ta si oricum desteapta la 2anisori,mult inainte cu multa sanatate
ANCA te asteptam si pe tine cu marea realizare,am citit si eu din vechile capitole si cand v-am citit emotiile,bb_yasmi a fost tare cu doctorela ei si chiar ca-n luna marie ati cam impuscat iepurele toate,felicitari pt acele momente emotionale
COS_MINUTZA iti tin pumnii la rezolvarea problemelor si e bine ca nu ai si galactoree,ROXI tie nu ti-a dat brocriptin?si eu am avut aceasta problema dar am facut tratament si akm sunt ok
UKUME sansele sunt mari cel putin 2zile de la o partida,asa ca spera caci minunea se poate realizasa fie cu
va si azi stau mai mult caci sunt mai libera,ieri am avut o zii groaznika,munca multa si dupa una si alta o stare de greata permanenta si asta de la plimbarea cu masinutza,bebelu meu se pare ca nu-i place plimbarica cu titiuucaci nu e prima data cand patesc si cu cat inaintez cu atat creste si starea de rau

10+ANDREEA side Alexandra01-02-2007
*FIECARE ZII E O MINUNE!*
http://community.webshots.com/user/ANDREsiALEX?vhost=community
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20762;19/st/20100805/dt/7/k/861e/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Andreea,Leo multi
Andreea imi pare rau de starile de rauAuzi, burtica nu se vede?Nu ne pui poze?

www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra
La Multi Ani 2010!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Am declarat vineri Z1 dar intre timp au mai intervenit schimbari...
Deci vineri mi-a venit menstruatia ,sambata am avut o durere mare de burta si spate iar dupa cateva ore am eliminat ceva ....parea iar un avort menstrual ,al patrulea.
Am sangerat f tare sambata toata ziua ,duminica mai putin ,luni deloc si marti si miercuri cate o picatura pe tampon.
Acum de luni incoace ma inteapa in partea stanga ,cam la o palma sub buric ,exact cum ma intepa cand am ramas gravida cu Maria si nu stiu de ce naiba iar pana maine cand ajung la dr simt ca inebunesc.
A mai avut cineva sangerare peste sarcina?
Ati inteles ceva din ce am povestit?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!

ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Buna dimineata!

Anca cand mergi la medic?Alte semne nu ai ,sanii cum sunt?

Mamipui eu zic ca daca si sure check are acea liniuta palida e cu ochisori.Nu ne arati o poza si cu ala?

Se pare ca si eu si Leonardo si Mamipui avem aceeasi data la Z1 in 23.12,sper sa ne luam de mana sa meregem la odisee.

Paula tie azi ar fi trebuit sa iti vina ciclu,nu?De fapt sa nu vina.

Cosminutza,Bb_Yasmi,Andreea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamipui spune:

eu am ovulat pe 5 sau pe 6 dupa teste de ovulatie.e cam devreme.andrei e bine .are suflu sistolic de asta am stat prin spitale.

prima zi a cm 23.12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

BraveGirl multa bafta cu intarcatul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cos_minutza

Andreea,Leo multi
Andreea imi pare rau de starile de rauAuzi, burtica nu se vede?Nu ne pui poze?

La Multi Ani 2010!!!!
vedeti ca-mi face netul probleme,trimite de 2ori un mesajcica sa ma fac de 2ori citita...
COSMI singura nu pot sa-mi fac poze dar rog sotul cand ajung akasa sa-mi faca niste poze dragute cu o sarcina la 11saptamani,butika a luat-o razna,parca ass avea gemeni
pe 29ianuarie adaug si o filmare de la eco,poate si pozulici cu mikul mormoloc,actual fat

10+ANDREEA side Alexandra01-02-2007
*FIECARE ZII E O MINUNE!*
http://community.webshots.com/user/ANDREsiALEX?vhost=community
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20762;19/st/20100805/dt/7/k/861e/preg.png

Mergi la inceput
Mergi la inceput