Aspirante >20 (439) - unboticutz a nascut pe Rares

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Dar eu sunt deja praf
Na si tu
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=95701&whichpage=18
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!

VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!

ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

amco, stii cumva ceva ce noi nu stim???

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Doamne ce amintiri frumoase,mi-au dat lacrimile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

M-am gandit eu ca asta cautiCu yasmi sunteti colege...ce frumos ar fi sa va luati si acum de manutza spre odisee

In 2010 sa dea Domnul sa fiu
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra
La Multi Ani 2010!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Bbuna fetelor

ce multe s-u orbit aici de cand nu am mai intrat

Ccozminutza pai tu ma superiraude tot.... cum nu cunsoti tu pe nimeni in Cluj? dar eu ce sunt? mai mai? si eu am avutprobleme cuprolactina
si am fostla o doctorita endocrinoloaga si mi-a placut de ea. pot sa te ajut c asta. Sau daca gasesti tu p cineva pot sa vi cu tine .
orice ai nevoi in Cluj sa imi spui s teajut cu cea mai mare placere
Eu sunt in Norvegia inca.... in aeroport...astept sa plec acasa. maine intru naparat si mai vorbim. ce zici? sau daca esti acum scrie-mi ca e mai stauvreo ora

Mergi la inceput

acum ca am un pic detimp in aeroport va scriu ce am patit. Stt ca v-am scris ca mi-am luat teste de ovulatie.Avandd in vedere ca eu am ciclu de 30 de zile am ceput sa le fac in ziua |3 asa cum scria pe prospect. Inziua 16 am plecatn Norvegia si nu arata inca nik pe test.Ttotusi am avut inpiratia ca duminica seara sa il pun pe sotul meu la munca :). Guess what? mi-aiesit testul poitiv luni canderam deja in Norvegia . Iimi venea sa il omor pe seful meu.... nu a putut si el sa matrimita in alte zile??????? oae ii vreo sansa sa mai fi ramas ceva pe acolo pana luni? offf si luna asta trece si nik.dar macar e bne ca am aflat ca am ovulatie si data, nu?

Mergi la inceput

vad ca nu mai este nimeni :((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Ukume "dansii" pot trai pana la 4,5 zile,asa ca poti spera luna asta.Zbor placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy@vasi spune:

Buna seara fetele,('') pentru toate.
Cos minutza imi pare rau pt rezultate,as vrea sa te intreb daca tu ai si scurgere la san(galactoree),eu inca mai am,dar rezultatul la prolactina mi-a iesit in limite normale.
('');mai este cineva????trebuie sparta gheata anul acesta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Ukume multumesc frumos!!!Mi-a dat med de familie bilet de trimitere la Clinica de endocrinologie Cluj.Eventual poti sa-mi trimiti pe PM adresa de mess si vb mai multe!!!Eu zic ca e posibil sa se prinda luna astaCum a zis si Tana gigei traiesc cateva zile.Zbor usor
Roxi eu nu am si nici nu am avut scurgere la san

In 2010 sa dea Domnul sa fiu
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra
La Multi Ani 2010!!!!

Mergi la inceput