Ce modificari in cartea de munca despre CIC
Am o problema :(
Am facut dosar pentru un imprumut bancar si cei de la banca imi cer sa apara in cartea de munca faptul ca am fost in CIC.
Cei de la mine de la servici habar nu au cum anume sa modifice in cartea de munca (cei de la personal, nu stiu daca inspectorii care modifica stiu). As vrea sa stiu exact ce trebuie sa contina modificarea, sa nu am surpriza sa vrea si alte modificari :(
Trebuie mentionata in cartea de munca perioada de concediu post natal?
Pentru CIC, trebuie mentionata data de inceput si data de sfirsit?
Multumesc frumos pentru raspunsuri!
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog
Raspunsuri
Mediajust spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sirimie Am o problema :( Am facut dosar pentru un imprumut bancar si cei de la banca imi cer sa apara in cartea de munca faptul ca am fost in CIC. Cei de la mine de la servici habar nu au cum anume sa modifice in cartea de munca (cei de la personal, nu stiu daca inspectorii care modifica stiu). As vrea sa stiu exact ce trebuie sa contina modificarea, sa nu am surpriza sa vrea si alte modificari :( Trebuie mentionata in cartea de munca perioada de concediu post natal? Pentru CIC, trebuie mentionata data de inceput si data de sfirsit? Multumesc frumos pentru raspunsuri! Va dorim sa cresteti mari si frumosi! Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009) Am blog |
La care inspectori te referi, la cei de la ITM?
Unde sunt cartile de munca, la angajator sau la ITM?
Oriunde ar fi, inscrierile in cartea de munca se fac pe baza deciziilor de suspendare a contractului.
Prin urmare, dat fiind ca deciziile de concediu de maternitate, respectiv de crestere a copilului sunt diferite (cele doua drepturi de deschid pe baze legale diferite, in mod diferit - prima este de drept, a doua la cerere), sigur ca si in carnetul de munca vor fi separat inscrise, in ordine cronologica.
sirimie spune:
da, ma refer la inspectorii ITM
cartile de munca sint la angajator dar vine un inspector si le modifica
nu am vorbit cu inspectorul, doar cu cei de la personal de la noi, si ei habar nu au ce modificare trebuie facuta
trebuie sa puna ambele concedii - maternal si CIC - in cartea de munca? Sau numai CIC?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog
Mediajust spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sirimie da, ma refer la inspectorii ITM cartile de munca sint la angajator dar vine un inspector si le modifica nu am vorbit cu inspectorul, doar cu cei de la personal de la noi, si ei habar nu au ce modificare trebuie facuta trebuie sa puna ambele concedii - maternal si CIC - in cartea de munca? Sau numai CIC? Va dorim sa cresteti mari si frumosi! Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009) Am blog |
Nu le modifica, ci opereaza in ele.
Cu siguranta, inspectorul stie ce are de facut. Singura treaba a angajatorului este sa aiba deciziile corect emise.
Ambele.