M-am hotarat............adoptie(68)
Raspunsuri - Pagina 5
luci_miru spune:
Multumesc fetelor. Sunteti niste dragute.
multumesc Gabi_99, puffy10, simo 75, eleia si tuturor celorlalte.
Aveti dreptate ca aici pe forum discutiile sunt interesante si intr-o alta ordine de idei se dezbat lucruri care ne intereseaza, care ne ard la suflet pe noi. Nu se discuta ce a mai facut aia, aialalta, cati copii are cate nu mai stiu eu ce ...au mai facut.
Simo 75 ai spus un lucru interesant si stiu ca probabil spui sa caut in arhiva dar eu nu prea am asa mult timp la dispozitie, care este treaba cu trimisul cererilor la fundatii in tara?
Spune-mi daca sti ceva, te rog, sa pot si eu linistita.
De cand am luat hotararea asta sunt intr-o continua agitatie si parca nu-mi gasesc locul. Spun ca sunt agitata ca altfel rabdare am, sa sti.
Eleia sti ce m-a mai intrebat asistenta sociala daca nu am vrea 2 copii( noi in cerere am trecut 1 copil) pentru ca atestatul sa il elibereze pentru 2 copii.
Va doresc o zi buna fetelor si multi foarte multi !
simo_75 spune:
luci_miru- daca ai timp sigur ca e ideal sa te uiti prin arhiva ca vei gasi o groaza de informatii de la fetele mai vechi dar daca timpul e limitat (asa cum e la mine) pot sa-ti explic- da,trimiti cerere la fundatii,ex ProVita.Eu am cautat pe net si am trimis ca nu se stie niciodata desi nu am primit raspunsuri nefavorabile dar fiecare cu cerintele ei si cine stie?poate poate...
eleia- nu conteaza daca ai un animalutz in casa,din contra e binevenit ca ei considera ca un copilas invata ce inseamna responsabilitatea.Noi avem un catelus si ne faceam probleme ca e cam zglubilitic insa parca a stiut mititelul si a fost cuminte cuminte.
Se mai ducea si la asistenta si se dadea pe langa ea ,lucru care nu prea el face el asa de des insa e un bichonel scump foc si nu ai cum sa nu-l iubesti din prima!!
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea! - Nicolae Iorga
gabi_99 spune:
fetelor ...io am un lupushor minunat...nu ai cum sa nu-l indrageshti...nu am pot abtzine sa nu ma amuz gindind la comparatzia intre bishonelul lui simo_75 shi nero al nostru....este acum, pentru o bucatzica de vreme la curte , ca are acolo girlfriend- dar abia ashtetp sa-l aducem acasa, kiar daca shtiu ca nu va fi ushor sa am grija shi de maria shi de nerucu...am aminat venirea acasa pentru ca ni se rupea inima sa o lasam pe prietena lui nero alone.....ca e frumoasa fok catzelusha...shi ar fi ramas pe geruri singurica...asha ca l-am lasat acolo pina se va linishti vremea.....nero e membru al familiei cu drepturi depline....oricum, nero a fost in casa pe perioada cind am obtzinut atestatul...shi a fost super ok!practic, trebuie sa se vada ca in casa animalutzul are locul lui...se mentzine igiena...asta e....
gabi
simo_75 spune:
gabi_99- si bichonelul meu e membru cu drepturi depline in casa.Artagos,posesiv si tare tare scumpik.afara e un mare pitbull si de aceea ne era frica cu asistenta ca daca ma simte pe mine ca am o reticenta fatza de cineva wow....sare ca pantera!si cum fatza de asistenta numai ganduri bune nu aveam....dar mititelul a fost mai istet ca mine si a stat cuminte
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea! - Nicolae Iorga
Manuelita spune:
Buna ziuuuuuuuuaaaaaa,
ma bag si eu in seama printre bishonei si lupusori si motanei, ca sa va rog sa up-datati info la listuta pentru mine: miercuri am avut incuviintarea si gataaaaaa, Violeta a trecut "din proprietatea de stat in cea privata" cum glumeste sotul meu :))))
Va puuuup
....SI nervi de otel cui e in asteptare, merita!
eleia spune:
Manuelita felicitari!!!!!!!!!!!! Sa va dea DD multa sanatate, firicire si liniste alaturi de puiul "proprietate privata".
Trebuie sa marcam momentul
Nu va gasesc pe lista si nu mai tin minte exact numele puiului Maria cumva?
Pupici si ptr celelalte fete posesoare sau nu de bishonei, lupusori si motanei .
simo_75 parca am citit ca ai trimis o cerere si la dgaspc buzau? au raspuns?
o zi buna va urez.
gabi_99 spune:
manuelita- felicitari...este grozav sa fie shi cu acte in regula, nu? abia ashteptam shi noi aceasta clipa...pina atunci...ne bucuram muuuul muuuuuuuuult pentru voi shi violeta voastra (eleia vede asha cum o keama pe fata voastra ...maria e a noastra heheheheh) - e greu printre atitzia copilashi shi mamici, sa asociezi corect bucuriile...cit am mai recitit shi io pina mi s-o fixat citeva asocieri...shi tot le mai incurs
gabi
cons spune:
Va salut fetelor!
Manuelita, chiar ma intrebam ce mai faci_
Felicitari si tot tacamul! Ma bucur pentru voi!
va pup pe toate!
Deianira spune:
Manuela, felicitari!!! Chiar azi in drum spre lucru ma gandeam la tine si la dicutiile noastre. Pupa Violeta dulce!
luci_miru spune:
Manuelita sa-ti traiasca puisorul sa o vezi mare si sa va bucurati de ea tu si sotul tau si de Florii sa. Imi pare bine ca cistesc si despre lucruri frumoase. Acum fetelor sincera sa fiu eu cred ca voi emanati un fel de energie pozitiva pentru ca si eu m-am molipsit de la voi, si sunt mai optimista.
O sa incerc sa intru mai des sa vb cu voi.
Va imbratisez pe toate!