Sezatoarea canadiana (167) Bun venit Yann Edward!!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

neata

bine ai venit Yann!! sa cresti mare si sanatos! pucku felicitari!

dana bine te-ai intors!

v-am zis ca-mi vin socrii la sf lui aprilie?? 6 luni. dar se duc, nu stim exact cand si pentru cat timp si in vancouver la celalalt baiat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

mamaana, bestial mesajul tau!
vin. 6 luni. dar se duc!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monicutza_bb

Bine ai venit pe lume Yann Edward!

Uite, eu pentru copii mei am cumparat ceva asemanator cu cel al lui Mikiion (doar ca este marca Safety1, dar este tot acelasi lucru), le-am luat noi noute din magazin

Emma, vei ramane in sufletele noastre vesnic

Monica & printesa Aylin Nicole (27 iulie 2007) & nazdravan de Alex (18 iunie 2006) & tati

"Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body."

si eu tot din astea safety1 am pentru fete, luate de la costco la jumatate de pret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Apropo de shoppingul Olgai, care sunteti amatoare de mallul de la Rosemère, eu am ajuns pe acolo din intimplare si am m-am imbolnavit , miine cred ca imi planific o zi de muzeu acolo; apropo de shopping, Ange pe unde te-ai ascuns, socrela te tine departe de DC :)) ?

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Faina faza cu muzeul Ana. Eu din pacate merg sa sparg bani. Asa sa ma refulez pana la capat.
Ok BBc Earth- vulcanii, savanele, gheata, oceanele, marile, aerul, etc- super DVD-uri. Le-am vazut in HD si sunt beton.
Recomandari carti- v-am zis ca am intrat in obsesia Dan Brown. Acum am terminat Digital Fortress. Mi-a placut de groaza. Si asa acum astept sa mai scrie ca i-am epuizat cele 6 carti. Recomandati-mi ceva ca tre sa-mi tin brain-ul ocupat. Ceva asemanator9 gen Stephen King, etc. Nu povesti de dragoste!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmençita spune:

Mihaela,
n-am link, iti spun direct de la sursa, dar poti sa cauti poate gasesti tu ceva pe internet, cauta table quebecoise de la securité routière.
Monicutza, eu sunt din 2005 aterizata pe aici stau in Cote St. Luc, deocamdata.
Va pup pe toate, o zo buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmençita
Monicutza, eu sunt din 2005 aterizata pe aici stau in Cote St. Luc, deocamdata.
Va pup pe toate, o zo buna.

Pai si de ce te credeam eu "prospatura"? Ca si eu tot in 2005 am debarcat. Frumos acolo unde stai, asa mi-a zis si mie cineva care a stat pe acolo

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maru

mamaana, bestial mesajul tau!
vin. 6 luni. dar se duc!!!

Emma Aida e inger
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/

eu nu rad maru ca trebuie sa stiu sigur ce vorbesc la daycare, cand nu duc fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Olga, si eu cu Dan Brown, am toate volumele acasa, exclus ultimul, The Lost Symbol, inca n-a aparut la libraria second de unde ma aprovizionez eu;cind sunt in pana de insipratie trec pe la forumul de arte si-mi fac lista de autori/carti; azi ma asteapta la biblio Bonjour Tristèsse, de Françoise Sagan.
acum citesc Caietele secrete ale Elenei Ceausescu, si ma apuca risu-plinsu; e o satira neagra (sub forma de jurnal) la adresa impuscatei, pina m-am dumirit ca nu-s jurnalele reale mi s-a facut rau, la propriu de ce-am citit.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ana, daca vrei, iti imprumutam noi :"Simbolul pierdut" in franceza.
I l-a adus Mosu' lui M.
Ai fost ieri la Swann?

Eu nu, poate ajung maine.

Bine ai venit Yann!! Sa cresti mare si sanatos! Pucku felicitari!

Oana, multumim de urari.

Pucku, daca vrei, am o groaza de povesti cu Capricorni din astia, si Victor-Ioan al nostru e nascut pe 7 ianuarie, dar acum 10 ani.

Dana, bine ai revenit.
Frumoase impresiile din Ro.

Gata, pauza.

Pe curand,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput