Orteze si criza mamara....
LA MULTI ANI!!!!!
Dragi mamici am si eu 2 problemute daca ma poate ajuta cineva....
Fetitei mele care acum are 8 luni i s-a pus diagnosticul de tibia vara(picioruse putin curbate de la genunchi la glezna)cand avea 6 luni.Solutia erau niste orteze dar dr.ortoped nu era f sigur ca sunt absolut necesare....urmeaza sa mergem acum la un control.Daca ati avut astfel de probleme...cat timp au purtat copiii ortezele?Rezultate??????
A doua problema:fetita are sanii mariti ca o fata la pubertate la care incep sa-i creasca.Initial mi-a spus dr. de familie ca e din cauza ca mananca carne congelata,lucru care nu e adevarat.Dupa insistente mi s-a spus ca mi se va da trimitere la endocrinilogie sa vedem ce spune dr.de specialitatae.Un cadru medical mi-a spus ca endo e ultimul loc unde sa merg cu un copil asa mic..........
Daca ati avut astfel de cazuri ajutati-ma si pe mine cu un sfat de unde sa incep cu aceasta criza mamara si din ce cauza se face!!!!
VA MULTUMESC!!!
Raspunsuri
diuna spune:
La multi ani si voua!
Nu te pot sfatui in legatura cu ortezele, eu personal le-as fi facut deja daca era copilul meu, dar n-a fost cazul. In schimb iti pot spune cu siguranta ca un endocrinolog trebuie sa vada fata, ii va recomanda analize etc., stie el de ce, si daca el zice sa stai linistita, numai atunci stai linistita! Poate sa nu fie nimic, dar pot fi afectiuni foarte serioase care se manifesta asa la varsta asta.
Toate bune!
[url=http://www.paun-cosmina.eu/]www.paun-cosmina.eu/images/cosmina-banner.jpg" border="0">[/url]
m_monique spune:
cred ca problema picioarelor s-ar putea rezolva cu vitamina d3.
baiatul meu pe la 1 an avea picioarele ca doua paranteze. cu vitamina d3, soare, mare, munte, pe la 2 ani i s-au indreptat picioarele.
roli25 spune:
Si copilul meu cel mica avut putin curbate piciorusele. Pediatrul mi-a spus ca nu am de ce sa ma ingrijorez. Statea foarte bine cu toate analizele. E un copil plimbat foarte mult, tinut la soare. Ii faceam masaj la picioruse in fiecare seara. Dupa ce a inceput sa mearga piciorusele s-au indreptat, iar acum la 2 ani le are perfecte.
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)