Frisca lichida +amidon+lapte praf(le pot amesteca?
Raspunsuri - Pagina 2
ML spune:
Multumesc mult Roxana, acum m-am mai lamurit cum este cu denumirile si ce urmeaza sa fac.
In cazul asta, cred ca am sa folosesc mai putina frisca. Daca ai ceva impotriva .. si mai apuci sa treci pe aici, spune-mi!
Take joy! (poze)
monica-elizabet spune:
ML prajitura este f fina si buna...
eu as alege varianta budinca(de casa)+frisca batuta la sfarsit pana la urma cred ca e cea mai buna alegere..si rapida si mai sanatoasa
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ML Multumesc mult Roxana, acum m-am mai lamurit cum este cu denumirile si ce urmeaza sa fac. In cazul asta, cred ca am sa folosesc mai putina frisca. Daca ai ceva impotriva .. si mai apuci sa treci pe aici, spune-mi! Take joy! (poze) |
aci sunt. zi-mi in ce proportie vrei sa folosesti crema si frisca. eu as inclina spre 50-50. sau, cel mai bine, gusta. asa obtii echilibrul pe care il doresti.
ML spune:
Monica, Roxana, multumesc!
Roxana, cred ca am sa amestec cum spui tu, jumatate, jumatate sau poate mai multa budinca, mai putina frisca.
Take joy! (poze)
ML spune:
Monica, am uitat sa te intreb daca fulgii tai de cocos folositi la prajitura au fost dulci sau nu (eu am fara zahar).
Take joy! (poze)
ML spune:
Roxana, a iesit f. buna (mai ales combinatia de frisca si budinca), cam prea dulce insa (din cauza budincii, data viitoare voi reduce cantitatea de zahar) si nu la fel ca aspect (am pus 400 ml de lapte in loc de 350, deci, cam curgatoare crema de vanilie).
Multumesc de idee, am s-o repet, sunt curioasa cum va fi maine, dupa o noapte de stat la frigider.
Take joy! (poze)
monica-elizabet spune:
ML nu are importanta daca-s dulci sau nu fulgii...
sigur o sa se intareasca si o sa fie tocmai buna...asa e cand e "calda" e mai curgatoare orice crema
Monica-Elizabet
Retete in imagini
Impresii, pareri, retete
roxanaz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ML Roxana, a iesit f. buna (mai ales combinatia de frisca si budinca), cam prea dulce insa (din cauza budincii, data viitoare voi reduce cantitatea de zahar) si nu la fel ca aspect (am pus 400 ml de lapte in loc de 350, deci, cam curgatoare crema de vanilie). Multumesc de idee, am s-o repet, sunt curioasa cum va fi maine, dupa o noapte de stat la frigider. Take joy! (poze) |
bravo, imi pare bine ca a iesit buna. se poate sa fie prea dulce daca ai indulcit si frisca. dar asa invatam
R