Locul fetelor Nou-Venite (56)
Raspunsuri - Pagina 16
Florentina_C spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui trutzi
Neata! Nu te atat timp cat ne dai -icei de molipsire.![]() Ma bucur ca nu ne-ai parasit ca am mai fi ramas doar cateva fete ![]() Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica ![]() |
Hei...ce e cu atitudinea asta negativa... Acum, acum vine bebe. Parca te si vad la odiseea de sept-oct. Atunci chiar primesti
.

"Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"
fericita 7+. Ma
la DD sa am un bb sanatos si la termen***Bebelul meu mic***
***Poze***
trutzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Florentina_C Hei...ce e cu atitudinea asta negativa... Acum, acum vine bebe. Parca te si vad la odiseea de sept-oct. Atunci chiar primesti .![]() ![]() ![]() "Viitorul apartine celor care cred in frumusetea propriilor vise"![]() fericita 7+. Ma la DD sa am un bb sanatos si la termen***Bebelul meu mic*** ***Poze*** |
Doamne ajuta!
Nu stiu ce am dar, sunt atat de nervoasa in ultimul timp

Stau prost la capitolul rabdare
Am inceput anul cu foarte multa treaba si nu reusesc sa rezolv anumite probleme 
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica
nike974 spune:
Trutzi,multam pt bafta!
am facut bine spre foarte bine.
incerc sa dorm,pt a ma apuca parele de invatat la germana si de gatit.
am ajuns o mana d eoase,asa ca trebuie sa mai ma si odihnesc.
vreau pupicei de molipsire bebe!!
Arianna11 spune:
Buna fetelor,eu de ieri seara bat magazinele la stinga si la dreapta.Am doua finute,una face 1 an si cealalta 2 ani si tr sa le cumpar hainutze.Sunt nebuna de cap de la atita umblatura.Imi sunt asa de dragi hainute astea de copii ca nu ma pot opri din cumparat![]()
Diseara am o petrecere asa ca nu stiu daca o sa mai intru,va salut si va 

nike974 spune:
Multam de cafeluta!
voi trece si ceaiul meu de ginko sa ma faca desteapta sa pot invata la germana toata ziua.
mai am de gatit si de zugravit firele albe de pe cap intr-un negru credibil.
e singura culoare care prinde.si acum imi pare rau ca nu mai pot afisa mahonul usor mai roscat, culoarea mea originala.
altfel spus mai si gatesc si astept 15 ian sa fac testul!!!!!!
pupicei la toate fetele.
Arianna11 spune:
Buna dimineata fetili
la toate,sa va hodiniti azi..
Trutzi multumim de cafeluta si laptic 
Nike spor la invatat 
trutzi spune:
Ne-au parasit azi 
| Citat: |
| citat din mesajul lui Arianna11 Unde-s mamicile cu pupiceii de molipsire ![]() burticile si mamicutzele |
Cu ajutorul lui Dumnezeu viitoare mamica

, ceai si laptic