Gripa porcina!
Sunt socata de cati persoane se imbolnavesc si mor din cauza acestei boli. Noi facem in fiecare an vaccinul gripal, dar de acest vaccin imi este teama. Nu prea stiu nimic, nu stiu reactiile adverse si mai rau consecintele in timp.
Cunosc cazuri, care din cauza unui vaccin banal, cursul vietii a fost altul. Acum aud tot mai des in cateva zile de la o pneumonie banala se trece instant la moarte.
Voi ati facut acest vaccin copiilor vostri?
Raspunsuri
nikena spune:
Buna seara!
Eu , personal , nu mi-am vaccinat copii! Si as fi putut sa o fac gratis!
Ei merg la scoala greceasca si s-au comandat vaccinurile in Grecia la o firma foarte renumita si de mare incredere, spun ei.
S-au inscris 19 copii din 45, dar la ambasada, unde s-au facut vaccinurile, s-au prezentat doar 2 copii.
Eu personal nu am incredere in nici un vaccin din lume! Exceptie facand vaccinul antipolio, care se administreaza la bebelusi.
In alta ordine de idei, pot sa spun ca nici nu mise pare ca ar fi o gripa atat de periculoasa; nu mai mult decat o gripa oarecare.
Prefer sa facem gripa, sa ne tratam si sa scapam de ea, decat sa ne mai trezim cu cine stie ce efecte secundare de pe urma vaccinului.
Nu vreau sa fiu cobaiul nimanui! Cu atat mai putin copii mei!
Asta este strict parerea mea si nu vreau sa influentez pe nimeni!
Fiecare este liber sa decida ce vrea pt el si pt familia sa!
Va doresc o seara buna tuturor!
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula2003 Sunt socata de cati persoane se imbolnavesc si mor din cauza acestei boli. Noi facem in fiecare an vaccinul gripal, dar de acest vaccin imi este teama. Nu prea stiu nimic, nu stiu reactiile adverse si mai rau consecintele in timp. Cunosc cazuri, care din cauza unui vaccin banal, cursul vietii a fost altul. Acum aud tot mai des in cateva zile de la o pneumonie banala se trece instant la moarte. Voi ati facut acest vaccin copiilor vostri? Paula & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Paul (03.01.2006) & www.flickr.com/paula_tinta" target="_blank">Alexandra (13.12.2003) www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=9c7152888cafc1187f281&skin_id=0 br / " target="_blank">Copiii nostri www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank">Copiii nostri 1 |
Paula, eu am intrebat aici la medic, la cativa si gripa asa zisa porcina e mai usoara ca o gripa obisnuita. simptomele. si la scoala ni s-a spus de sper gripa, a venit un nene doctor si ne-a spus. nu e caz de panica e mai usoara decat o gripa obisnuita.
anul recut a batuit pe aici o gripa foarte rea, niste virusi foarte foarte pacatosi ca simptomatologie, am avut si eu si familia si foarte multe cunostinte si colegi de serviciu. doar eu am primit perfuzii, pentruca varsam si nu puteam inghiti nici o pastiluta. dar dupace si-a facut damblaua, cam doua saptamani, a trecut si ne-am recuperat foarte bine. si n-am auzit sa moara cineva.....
legat de vaccinuri, niciodata nu am facut vacinuri antigripale, nici noua nici copiilor. stiu persoane care faceau in fiecare an, dar tot faceau gripa apoi. vaccinurile sunt facute pe anumite tulpini, asa ca n-ai de unde stii ce gripa vei face.
sfatul meu de mama, este sa ceri parerea medicului de familie, apoi sa consumati multe fructe si legume in perioada asta de iarna, lamaie cu miere ajuta la iminitate, ceaiuri cu lamaie. si sa te informezi bine atunci cand te decizi sa faci un vaccin sau sa iei anumite medicamente.
banuiesc ac informatiile le stii de la TV, dar mai multa precautie atunci cand asculti stirile. nu tot ce se spune acolo e suta la suta adevarat.
sanatate iti doresc si un an cu mai multe realizari si reusite!
ALEX, operatie pe cord!
3000 euro, 31 ianuarie!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
paula2003 spune:
Eu am citit ca in Germania a fost adusa aproape toata cantitatea de vaccin din SUA si a fost mare scandal.
Imi este frica, nu am auzit nici parerea celor de la Cantacuzino fata de cel romanesc.
Sora mea este dr. pediatru si la spitalul unde lucreaza s-a facut gratis acest vaccin.
De ce unii dr. au refuzat sa-l faca daca este asa de bun?
Parerea dr. este diferita de la pacient la pacient. De regula consult mai multi dr. si eu decid ce fac cu copilul meu.
diuna spune:
Eu am decis sa-l facem. Eu, sotul si copiii. Si noi ne vaccinam anual impotriva gripei "obisnuite" , iar acesta e tot un vaccin antigripal. Nu are alte reactii adverse decat celalalt. Parerile sunt impartite, fiecare alege ce crede ca e mai bine pentru el. Eu ma pliez pe "mai bine sa-mi para rau ca am facut-o decat ca n-am facut-o..." asa ca...Oricum, sanatate multa la toata lumea, vaccinata sau nu!
[url=http://www.paun-cosmina.eu/]www.paun-cosmina.eu/images/cosmina-banner.jpg" border="0">[/url]
dry_votka spune:
In legatura cu vaccinarea: daca mergi la medicul de familie, vaccinul chiar e gratuit?
http://verze.ro
simtul umorului nu a murit
Teodora D. spune:
citat din mesajul lui dry_votka In legatura cu vaccinarea: daca mergi la medicul de familie, vaccinul chiar e gratuit? http://verze.ro simtul umorului nu a murit |
Da, e gratuit! In limita stocului disponibil, doctorita mea a avut o suta de doze.
dry_votka spune:
Ok, multumesc mult.
Insa daca medicul,sa zicem, spune ca nu are in stoc, cam cat ar costa? ( am cautat putin pe net, dar nimic concret)
http://verze.ro
simtul umorului nu a murit
diuna spune:
citat din mesajul lui dry_votka Ok, multumesc mult. Insa daca medicul,sa zicem, spune ca nu are in stoc, cam cat ar costa? ( am cautat putin pe net, dar nimic concret) http://verze.ro simtul umorului nu a murit |
Noua ni l-a oferit gratuit firma la care lucrez- lant farmaceutic-, la vanzare nu am avut deloc. Cred ca cel mai bine stiu cei de la Dir. de Sanatate Publica in ce conditii se procura.
[url=http://www.paun-cosmina.eu/]www.paun-cosmina.eu/images/cosmina-banner.jpg" border="0">[/url]
adastero spune:
Vaccinul se stie ca e gratuit. Duminica vor iesi testele facute copiilor voluntari, iar mie medicul de familie mi-a recomandat sa nu il fac copiilor pana la rezultatele finale