Nou stil de viata (287)
Raspunsuri - Pagina 9

Mik spune:
Hello, fetele !
Bun venit pe lume, papusica Letizia !Felicitari, Vikinga !
Imi pare bine ca scrieti mult si ca o revad si pe Puskin. Pup you, Rux !
Eu am inceput job-ul de o saptamina si e OK, afara de faptul ca e foarte frig in birou, caci aici nu se izoleaza bine si nici incalzire nu este.
Un week-end excelent !
PS : Mephala, patinoarul e deschis la strand sau unde ?

danielag spune:
Buna dimineata, doamne frumoase!
Felicitari, Vik, si bine ai venit pe lume Letizia!
Io-s prinsa rau, muncesc si azi (de-asta m-am trezit devreme). Saptamana viitoare o sa fie insa si mai aglomerata.
Happy, sa ne zici ce ti-a mai spus chinezul. Ruxi, din ce am vazut eu pe site-ul dat de Happy dieta e una low carb - low fat - low sodium.
Claudia, ai grija la zapada, mai ales daca zici ca ai patinat cu masina.
Fug, ca deja e tarziu. Va pup,
Daniela

ali24 spune:
buna dimneata. va mltumesc ca m ati primit printre voi.
si am sa va raspund la intrebari
1.a manca sanatos inseamna ptr mine in pimul rand a nu mai manca grasimi,(sarmale,carnat,fripturi in ulei,cartofi prajiti...)stiti voichestiile alea care sunt tare gustoase
si dulciuri.
2.am inceput de vreo 3luni sa fac sport dar nu m am prea tinut decat in ultima luna.incerc a merg de minim 3 ori si daca am timp de 5 ori.
3.am urmat fff multe diete si rezultatele au fost vreo 25 de kg in plus.am tot tinut cure slabeam dar apoi repuneam kg ce le pierdeam +inca vreo 2 3si tot asa...
4.nu mi se par compatibile cu stilul meu de viata dietele ce se bazeaza pe ore fixe si din 2 in 2 ore...ptr ca nu sunt o persoana f organizata.
5.intrebarea asta imi place cel mai mult....daaaa cred ca traiesc ptr a manca ptr ca imi place fffffffffff mult sa savurez orice fel de mancare.sunt fff pofticioasa.si de ex chiar daca am mancat acum de nu mai pot de satula si ma duc la cineva care mananca ceva bun nu il refuz
.
inaltimea mea este de 1,62 si am 81 kg si daca as ajunge la 60 de kg as fi extrem de fericita.dar intr o prima faza m as multumi chiar si cu 70
poze rafi hi5sipoze rafi
alina mamica lui rafael albert(25.05.2007)

gusta spune:
neatza.
Cuscra ma multumesc si cu praji ca merge.Si de cerinta lui ginerica nu zic nimic ca eu am una care mi-a zis sa ii facem disco la 5 ani in gradina.Asa ca .
Zuzi numai eram in zona ,sunt la fel dar m-am invatat si imi trece de toate uneori.Cu poza nu te uit.
Claudia si aici au anuntat furtuna de zapada si sa stam la caldurica.
Ali bine ai venit la noi.
Pup toate fetele de la mic la mare si sunt aici cu voi.
Marilena si Mara Augusta

Happy_in_TO spune:
Nu m-a batut chinezu!!! Ultima data cind l-am vazut a fost Octombrie 30, deci de cam doua luni imi fac de cap. M-am suit sfioasa pe cintar si cica am dat jos 3.5 lb adica ar veni cam un kil jumate. Majoritatea greutatii pierdute se arata la analiza ca a fost apa si numai jumate de kil de grasime. Oricum, eu sint bucuroasa, ca nu s-a dus cintarul pe partea aialalta...
M-a bagat iarasi la faza 1 si mi-a spus sa vin peste doua saptamini, strict. Ma asteapta cu 4-5 kile lipsa, asta e targetul.
M-a luat de mina apoi si m-a predat la un super-babe tip: tinar, inalt, frumos, ochi albastri, zimbet ferfect, glas frumos barbatesc aaahhhh... mi-era rusine sa ma uit la el sa nu incep sa chicotesc ca o scolarita :)) Si am stabilit ca peste doua saptamini o sa incep un program care se numeste Mybody metabolic conditioning care imi va schimba metabolismul. Voi avea personal trainer, chiropractor, physiotherapist si nutritionist care imi va spune in detaliu ce sa maninc. Cica o sa incep cu health assessment. Va tin la curent. Partea super: nu ma costa nimic, ma acopera asigurarile de sanatate de la munca.
Zuzi, progrmul de care am spus e acoperit de asigurarile mele de la munca, intereseaza-te si tu, poate te acopera si pe tine. Eu am asigurari standard, cu acoperire 80% dar super-babe mi-a spus ca nu mai trebuie sa platesc balanta deloc. I-am spus ca in timpul saptminii sint ocupata peste masura, mi-a spus ca ma programeaza simbetele.
Puskin, programul chinezului este Low carbs low sodium asa cum spune Danieleag. Eu ma simt bine si mi se pare usor de tinut. In faza urmatoare mi-a spus super-babe ca imi vor spune si la ce interval si ora sa maninc pentru a mari metabolismul si a arde grasinmea frumos. Ah... mi-a vorbit de un aparat de gym care se numeste Power Plate care cica arde celulita. Uite ca am gasit www.youtube.com/watch?v=xlf1eANgWlY&feature=related" target="_blank">aici. Sa vedem...
Edit, ca rid de una singura: zice ca masinaria vibreaza. Poate ma aleg si cu un orgasm hahahhahahhah....

violeta70 spune:
Buna fetele!
Ce vesti minunate pe aici...Vik felicitari! Leti va fi o adevarata domnisoara! Nasterea a fost naturala sau cezariana?
ali24 bine ai venit in gasca noastra si bafta la slabit, insa vad ca ai inceput bine.
Zuzi, da trebuia sa mergem la sala, azi sa incepem, insa a mea sora a racit putin si am pasat pe marti. Lunea este foarte plin si nu-mi place. Dar de mers mergem sigur.
cu intarziere spun si eu lui Mark Anthony! An_k sa-ti traiasca baiatul!
Ancadragoman nu trebuia sa faci un test ieri? ce veste ne dai..?
Va las acum ca merg sa fac ceva curatenie, desi nu am chef.
Un week-end cat mai placut va doresc.
Pupici

mihaser spune:
Salutare!
Felicitari Vikinga! Bun venit pe lume fetitei tale! Sa fie sanatoasa si frumoasa!
Fetele am inceput sa merg la sala...si am avut o febra...de am zis ca nu ma mai las de sport ever! Acum nu va inchipuiti ca am slabit...ca mi-am luat azi 100gr de caramele de casa...Am zis sa profit de neimpozitare!
Lou am reusit sa scap de pliculetele 3 in 1...altele nici ca mai iau...eu am nevoie de cafea ca astia in weekend parca sunt nebuni...in special Cristi...daca vrea el ceva...toata lumea trebuie sa fie treaza...Si sora-sa adoarme asa greu ca e duracell...si o trezeste asta cu plansetele lui in jumatea noptii ...Aseara a venit Eli si s-a culcat la noi in camera...ne-am trezit cu ea la cap de dimineata.
E ca la nebuni la noi...cred ca dau vecinii party daca ne mutam!
Cu kg in sarcina si eu o sa ma pronunt la sfarsit...important e sa ai grija sa nu iei peste 15...nu ca nu ai slabi dupa...dar raman vergeturi.Eu nu am luat asa mult in primul semestru...dar pe total am luat aproape 14 la a doua sarcina...asa ca...fiecare cu ritmul ei...unele nu iau in primul semestru ptr ca au stari nasoale, dar la sfarsit pun si 20 de kg.
ali24 bine ai venit! spor la slabit! eu zic sa incerci sa ajungi la sala macar de 3 ori pe saptamana. stiu ca e greu ca eu am sala in spatele blocului si abia daca fac 12 sedinte de aerobic lunar, dar...trebuie.
roxa cu naiba ne-am ingrasat? tocmai noi..."vegetarienele"......dar lasa ca slabim noi mai un bazin...mai o echitatie
Va pup ca m-am intins ca o placinta!

louisea spune:
Intru si eu scurt ca ma duc sa ma fac fomoasa ca ma scoate sotul in oras la restaurant si film :))
Miha de asta mi-e si mie frica sa nu iau prea mult, si sa nu-mi fie greu la nastere (sau mai sti ca fac vre-un diabet sau una alta). M-a luat "panica" ca citeam ce putine kg au luat alte fete.. Unele abia daca luasera 2-3 pe la 23 saptamani. Dar dehh suntem diferite. Important e ca bebe sa fie bine :))
Zuzi 15+6 :))
Happy eu te sustin de pe margine. Imi place ca esti hotarata
Ali am uitat sa-ti urez bine ai venit. Daca ai chef scrie ce papi zilnic si aici se gaseste cineva sa-si dea cu parerea Sau cam ce stil de viata te-ai gandit sa urmezi.
Te inteleg ca si eu sunt o pofticioasa Citeam ca in situatiile in care suntem invitati in vizita de ex. putem papa bine de acasa de dieta asa incat tentatiile vor fi mai mici (foamea)
O seara placuta tuturor
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

puskin spune:
Buna seara,
Vik, felicitari si sanatate multa tie si Letitziei!
Zuzi, sunt binisor sa zicem. Momentan fac un fel de naveta intre Praga si Sibiu ( la cateva saptamani fac drumul). Cu jobul este ok deocamdata insa probabil va trebui sa fac ceva schimbari prin vara, posibil sa vreau sa ma mut la Sibiu.
Mik, pup you .

hcclara spune:
Seara buna! sunt obosita dar am intrat sa vad ce faceti, trebuie sa merg sa ma imbaiez!
Avem zapada cu duiumul...
danielag nu mai merg niciunde, masina e ingropata in zapada, da maine ma duc sa o matur si sa imi acopar parbrizul sa nu inghete.
lou mersi, nu nu sunt imblanite, sunt cu model si cu siret pana sus
. nu-ti fa griji din cauza kilelor, si eu am fost slabanoaga, si cu Marc am luat 13 kilograme care imediat le-am dat jos, la o luna dupa nastere eram mai slaba ca inainte de a ramane gravida...si cu Luca am luat 15, insa dupa aceea nu le-am mai dat repede jos toate si dupa ce mi-am pus Mirena am inceput sa ma ingras. distractie placuta cu sotul in oras!
Miha pai ce sa zic eu ca la noi amandoi copii vin nopatea, ba pe rand, ba de mana...asa ca dormim toti 4 ca in conserva...
Azi am gatit, facut muffins si un tortuletz cu mere copate ca vin maine nasii la noi, mai trebuie sa-l imbrac in frisca, dar fiindca mie nu-mi place frisca am sa fac din smanatana inainte de a veni musafirii...le-am facut copiilor si langosi (am mancat si eu unul si tare buni au fost)...si gata, acum ma duc sa-i bag in pat pe pitici ca au prea multa energie si fac rele.