Bicicleta eliptica
Doresc sa cumpar o bicicleta eliptica, din aia gen Orbitrek, insa nu stiu la ce sa ma uit, de ce caracteristici sa tin cont. M-am uitat pe o gramada de site-uri si am vazut niste preturi de mi-au facut ochii in cap ca girofarul . Bina, acum sint si mai ieftine, dar ma indoiesc de calitatea lor. Ma gindeam la una in jur de 6-700 ron.
Ma puteti ajuta sa-mi luminez neuronul?
Multumesc anticipat.
Nu stiu daca s-a mai discutat pe forum subiectul asta, dar daca da, v-as ruga sa-mi dati link-urile la subiecte.
Multumiri inca o data.
Drum bun, licurici iubit!
Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
Raspunsuri
diana_jors spune:
Eu zic ca daca nu faci sport de performanta merge oricare diferentele se vad la performanta...
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
"If you want to win something, run 100 meters. If you want to experience something, run a marathon." (Emil Zatopek)
buli spune:
sa fie magnetica nu mecanica
eu am dhs e relativ ok
au preturi bune (uneori si promotii) in carrefour, selgros.
sa ceri garantie, musai. prima mea s-a stricat dupa un an si 11 luni (garantie 2 ani) si mi-au dat banii inapoi pe ea (carrefour). am mai pus ceva si am luat una mai buna din selgros.
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Delphinas spune:
am eu una acasa. ce-i drept nu e eliptica, e din aia normala, medicinala. si o tin pe post de suport de haine. o vrei???
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
misha71 spune:
diana, la fizicul meu debordant de balena ucigasa, sportul de performanta ar fi sumo, eventual, nicidecum bicicleta
buli am retinut. Multumesc
Delph n-am zis ca vreau cuier ca d'ala am si io (aparat de vibromasaj-apa de ploaie daca ai colacei-colacei-colacei-colacei....) daca vrei facem schimb
Drum bun, licurici iubit!
Emeralde spune:
eu chiar mi-am cumparat una ieri - urmeaza sa o ansamblez maine si sa ma apuc de
nu stiu insa ce program ar trebui sa urmez,cate minute sa tina o sedinta deci orice informatie e bine venita
Leditia spune:
Cu multi ani in urma,mi-am luat una din Carrefour,era la promotie.Dupa max o luna a devenit cuier de haine.:)))
Daca esti hotarata sa o folosesti merita banii,daca nu,nu.Eu am dat-o imediat,statea degeaba..:))
Spor la cumparaturi.:)
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
chiquitita spune:
Misha, eu sunt in plin proces de cumparare a unei astfel de biciclete! Dupa un studiu amplu, si tinand cont si de banii disponibili, am ramas la Bicicleta magnetica eliptica LIFEGEAR 92410,
e 570 RON, insa momentan nu o au nicaieri pe stoc, dar astept...
Am inteles ca e bine sa fie magnetica, volanta sa fie mare (8 kg). Cu cat volanta e mai mare, cu atat ar trebui sa fie forta de franare mai mare. Daca nu e franare doar te "maimutaresti" pe bicicleta aia fara sa depui efort.
Tisina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Leditia Cu multi ani in urma,mi-am luat una din Carrefour,era la promotie.Dupa max o luna a devenit cuier de haine.:))) Daca esti hotarata sa o folosesti merita banii,daca nu,nu.Eu am dat-o imediat,statea degeaba..:)) Spor la cumparaturi.:) POZE CU NOI de David Christian Speranta si incredere pentru David |
Si eu eram foarte hotarata sa o folosesc, si tot suport de haine a ajuns (se aseaza asa de bine umerasele cu camasi, camasute si rochite atunci cand calc!....)
Am folosit-o cu seriozitate.... vreo luna. Dup'aia s-a pus lenea. Tot imi promit in fiecare seara ca de maine . A doua zi mereu se iveste cate ceva
misha71 spune:
Am gasit una la Selgros. Pare ok. E eliptica cu manere fixe si mobile, panou cu jdemii de functii si 8 trepte de franare. O am de 2 saptamani si doar 2 zile nu am folosit-o ca am venit la 12 noaptea de la serviciu si numai perna o aveam in fata ochilor
Am ajuns de la 500 metri (in prima zi, si aia cu chinuri ) la 5 km. Sper sa ajung in 2 sapt la 10km, dar nu vreau sa fortez nota. Am slabit deja 3,5kg, ajutata in ultima saptamana si de dieta Scarsdale, dar fara bicicleta nu as fi reusit sa dau jos atit de mult.
Dupa ce ajung la cei 10km o sa schimb si treapta de franare.
O iau incet, fara sa fortez, pt ca inca mi-e teama de coloana mea (am scolioza). Vad ca pana acum nu a dat semne de deranj, dar vreau sa evit orice ar putea-o stramba mai mult decat este deja.
Deocamdata inca sint in extaz Sper sa nu ajunga si la mine cuier de haine
O sa va tin la curent cu "performantele" mele in domeniul sportiv
aida5891 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chiquitita Misha, eu sunt in plin proces de cumparare a unei astfel de biciclete! Dupa un studiu amplu, si tinand cont si de banii disponibili, am ramas la Bicicleta magnetica eliptica LIFEGEAR 92410, e 570 RON, insa momentan nu o au nicaieri pe stoc, dar astept... Am inteles ca e bine sa fie magnetica, volanta sa fie mare (8 kg). Cu cat volanta e mai mare, cu atat ar trebui sa fie forta de franare mai mare. Daca nu e franare doar te "maimutaresti" pe bicicleta aia fara sa depui efort. |
Vai chiquitita. De cateva zile si eu cu asta ma ocup cu cautarea unei bici eliptice, si am ajuns si eu la LIGEGEAR 92410. Te rog spune-mi daca ti-ai comandat si daca da cum e. Isi merita banii?