M-am inspirat din subiectul despre spre ce ne indreptam si mi-a venit intrebarea asta, in ce lume traim. Ca tot e anul nou si se fac bilanturi.
Revin cu lumea in care traiesc eu. Cu siguranta nu stiu decit foarte putin din lumea in care traim noi toti.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog
Lumea mea mica. De fapt oamenii din ea.
In cartierul comunist in care traiesc exista o crisma in care vin permanent clienti. Asta vara era un nene care statea cu un carucior de copil mic si o sticla de bere, il vedeam tot timpul. Un gigi de vreo 20 de ani a ocupat locul de parcare unde parcam 1 an cu o dacie pe care n-o misca, pentru ca "asa vrea el".
In parc multe mamici si multi parinti ca si noi si multi copii de scoala si bunici si bone.
In drumul spre servici sint zone izolate in care e zapada pe strada, pentru ca unii isi curata masina aruncind zapada pe strada. Au aparut si gropi.
La servici am parcare subterana si mi-au zgiriat unii masina in parcare pentru ca la inceput nu gaseam loc in zonele rezervate companiei.
Am un consultant personal la o banca, stie cum ma cheama si ma intreaba de familia mea.
E pasnic. Ma simt printre cei norocosi.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)
Am blog