In Banat la noi acasa (17) Alaturi de Mihi :))

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

in spitale daca esti internat poate, dar asa la praxis de rand nu se face nimic,eu de cate ori am facut,nu am primit nici un buletin de analiza si nici intrevedere nu am avut cu medicul ptr a-mi spune what a f...k e acolo si repet la Andi niciodata nu i s-a facut ceva analize aici,nici nu are rost sa spun la medici ca vreau ca nu ma baga in seama,numai cand considera ei,asa de flori de mar (ptr.ei) ptr mine faptul ca e sub greutatea normala conteaza mult,ei nu vad ptr ce sa ii faca,repet nu poti cere tu analizele.
Deci rugaciunile, care cum la ce ora?

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

'Cele bune sa se-adune,cele rele sa se spele' Proverb popular ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

claudia da tu tonul .... stabileste o ora si noi ne rugam atunci

o seara buna sa aveti

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

era mai bine daca se stabilea de dim,asa precis is care pe unde,egal fac eu cu tine si cine o mai citi pe aici, hai sa zicem la 9 la mine,la 10 la voi,poate pana atunci mai intra fete si citesc, rugaciune ptr nastere aveti vreu-na?daca nu va trimit pe pm.
si cititi si aici fetelor si ajutati care cum puteti

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146687&whichpage=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

nu am rugaciune pentru nastere .. trimite si mie pe PM te rog
poate daca stabilesti pentru maine si apuca sa citeasca mai multe fete diseara ??? cum zici

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Mihi ptr tine iubita, din suflet (deci o scriu aici) asa o are toata lumea si cititorii nostri daca or avea nevoie

Rugaciune pentru nastere usoara

O, Preaslavita Maica a lui Dumnezeu! Miluieste pe Mihaela pacatoasa roaba ta, vino intru ajutorul ei in vremea durerilor pe care le rabda toate fiicele Evei in timpul nasterii. O,ceea ce esti binecuvantata intre femei, adu-ti aminte cu ce bucurie si dragoste te grabeai sa ajungi la ruda ta Elisabeta cand aceasta a ramas insarcinata si ce minune s-a aratat cu mama si cu pruncul din pantecele ei si,din nesecata milostivirea ta,da-i si lui Mihaela,umilei tale roabe, nastere usoara! Da-i harul ca acest copil ce se afla langa inima ei sa strige cu bucurie,asa cum Sfantul prunc Ioan s-a inchinat Dumnezeului si Mantuitorului nostru,Care din iubire pentru noi pacatosii, nu S-a rusinat, ci a acceptat sa fie prunc. Bucuria negraita cu care s-a umplut inima ta feciorelnica la nasterea Fiului si Dumnezeului tau sa-i aline durerea. Mantuitorul nostru,nascut din tine, sa o pazeasca de moartea care curma vieti multor mame la nastere si sa se numere rodul pantecului ei in randul alesilor lui Dumnezeu! Auzi, Preaslavita Imparateasa a Cerurilor, smerita noastra rugaciune,intoarce fata ta spre Mihaela, nu rusina nadejdea ei,cu acoper-o,ajutatoarea crestinilor si tamaduitoarea bolnavilor, cu acoperamantul tai si in ceasul chinurilor si al durerilor, ca sa se invredniceasca sa cunoasca ca tu esti Maica milostivirii si sa slaveasca in veci bunatatea ta,caci tu nu nesocotesti niciodata rugaciunile celor sarmani si ii izbavesti pe toti cei ce te cheama in ceasul necazurilor.Amin

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

Mergi la inceput

Dana eu zic sa facem si in seara asta,poate Mihi e la spital deja ...........

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Ma si eu, la ora 22, azi si maine, pentruMihisa nasca usor si-o bebica sanatoasa!

Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI

"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"

Ziua Balantelor_2009
Clubul miorlaitorilor
Ziua Pisoiasilor_2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digutix spune:

ma alatur si eu in rugaciune cu voi pt mihi
laura urat ce zici tu acolo ca se intampla.sa ne fereasca Dumnezeu pe toti.pacat de bietii copii....
claudia ceva de genu se intampla si in UK.is tare batuti in cap doctorii si acolo, astia de familie.gp le zice acolo.sora -mea a avut si ea destula bataie de cap.
dorina la noi a fost bn de sarbatori, am pus si cateva pozici.ne am bucurat cu sora-mea si familionul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

ma voi ruga si eu la ora 22 pt. Mihi si printesa.

Claudia naspa rau...aici cum i-au iesit analizele? si al meu e slabanog, i-am facut analizele principale si sunt ok....cred ca trebuie sa sap mai mult sa vad de c enu pune nimic pe el.
Dorina noi stam la ultimele blocuri noi din calea aradului, aproape de facultatea de agronomie...se vad 2 blocuri alb-albastru...intr-unul din ele.
Laura horror ce povestesti tu acolo...mi-a mai zis si vara-mea care a mers martora la un proces ce ciudatenii si puscariasi a vazut pe acolo...doamne fereste. sa ne zici verdictul!
am vrut sa trec azi pe la tine pe la farmacie, daca tot am fost in zona...mai bine, ca uite ca numai de la ora 13 ai inceput munca.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

ok fetelor deci peste jumate de ora, ati copiat rugaciunea da? va iubesc , Mihi suntem cu tine iubita,eu presimt ca e deja la spital,poate o sunati careva pe mobil,Laura,Gabi..........?

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

Banatule Colt de Rai

Fete de nota 10

Mergi la inceput