In Banat la noi acasa (17) Alaturi de Mihi :))
Raspunsuri - Pagina 5
![](images/user_woman.png)
digutix spune:
buna sara fetele
laura fata activa ce esti.cum le faci tu pe toate cu veelie
io am de ieri dureri de cap si ceafa de morrr.am luat si prafuri si degeaba....
claudia pai daca l-au scos alea afara in frig si zapada neimbracat cum sa nu raceasca dragul de el.sper sa treaca repede.bn ca macar ai si tu liber sa fii langa el.sanatate multa.la noi ba e primavara, ba e toamna, iarna a fost cat ai stat tu aici.....o luat-o razna vremea asta.io vreau primavara dar pe bune.
mai fetelor pe cat eram eu de neincrezatoare cu gripa porcina.....acu incep sa o cred.laura poate ma lamuresti tu in legatura cu vaccinul pt copii...il comandam la farmacie?sau de unde fras sa-l procuram de dincolo??ca cica nu este pt copii sub 16 ani in ro.oricum tre sa intreb pe doc lui timo daca pot sa-i fac si lui deci pana pe la sf lunii ma mai hotarasc ce fac.
voi l-ati facut?la copii?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
claudia74 spune:
Diana din cate am auzit eu,inca nu e ptr copiii sub 16 ani,inca se mai studiaza, deci deocamdata nu il poti face ptr copii.
Andi e muci, ieri cu febra,azi noapte febra si vomitat, is muci de somn,el inca mai doarme,maine merg cu el la medic,off Doamne saracul toata noaptea a vb singur
Va doresc o duminica placuta.
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
'Cele bune sa se-adune,cele rele sa se spele' Proverb popular ;)
gonghy spune:
'Neatza dragelor!
Ooofff Clau ce rau imi pare de Andi...dragutzul de el Nu ai in casa ceva Bioparox,Hexoral,Tantum ceva sa ii dai pana maine?? Da las ca vi tu in curand la Cimisoara si de nu ti-oi incarca sarsanaua cu medicamente la copilas sa vezi tu
Dia vaccinul pentru copii este inca in testari...eu nu imi fac vaccinul,colegele mele nu vor nici ele iar la Maya nici gand deocamdata pana nu stiu ceva sigur,sigur.Sunt foooarte multe discutii pe tema vaccinului astuia si multi sunt contra,ma refer aici la cadrele medicale asa ca deocamdata stau pe fundul meu.Insa tu procedezi cum crezi si cum simti tu pentru tine si familia ta
Fecilii io am dormit ca pruncu' pana la 10 mmmmmmmmm ce bine e sa dormi merg sa ma apuc de snitele,crumpi si sosul de marar si pana la ora 13 mis gata.Dupa ce se trezeste bubu la amiaz vreau sa mergem pi cientru daca o tine DD cu noi si nu ne da
Duminica frumoasa la toate
Mirona spune:
saluti,
stiu ca nu am mai intrat de anu trecut - stiu ca nu am nici o scuza - dar sa stiti ca nu v-am uitat si inca va mai citesc cand am timp.
din pacate suntem intr-o faza mai aiurea a vietii si e cam mult stres in jur - asa ca am luat o hotarare GREA, dar de neclintit.
Din motive personale, eu o sa fiu o vreme plecata de pe forum ... dar sper sa revin cu bine, rapid si va promit sa fiu mai activa cand revin, daca ma mai primiti.
La multi ani tuturor ce-si vor serba onomastica sau ziua de nastere cat voi lipsi.
no - si cum v-am obisnuit -> "fuse si se duse".
a trecut acceleratul!
sa ne reauzim/revedem/rescriem cu bine si multi
gonghy spune:
Fecilii terminai de facut album nou asa ca vizionare placuta Dec.2009-Ian.2010
Miro muulti si te asteptam sa ne scrii cand ai sa poti.
claudia74 spune:
fata n.ai plecat inca pi sentru poze minunate, nora minunata,parinti minunati,cozonacii pe masura ;)
Miro iubita orice ar fi iti dorim tot binele din lume si te asteptam cu drag sa revii
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
Mihi spune:
Saluti...ieri nu am intrat diloc...am tinut post de net...acu fac mai multe deodata...va scriu din budibar
...
Clau sanatate lui Andi...ofof ca numa cat fu iar bolnavior...tre sa lucri o tzra la imunitatea lui...am rezolvat cu epi...da nu la Ani...m-am facut la salon unde mi-am facut si restul ....
Miro...las ca revi tu cu forte proaspete...ca de noi nu scapi...ca suntem mai ca gripa porcina...sanatate la tot familionu
Diana...nu stiu ce sa zic de gripa asta...io pana acu am vazut-o ca pe orice gripa...cu risc la cei cu imunitatea slaba...sau cu probleme de sanatate...tata zice ca-si face...da un pic mi groaza...ca inca nu se stiu exact efectele vaccinului...sanatate la tot familionu...si nu te teme...
Gabi...gasisi costum?...cunosc starea cu nepofta de net...voi sunteti bine...fusararti la Bran si Stan?
Laurelu...asa zici ca nu va faceti vaccinu?...si io-s cam contra ...si asta in general impotriva vaccinurilor...ma duc sa fac si io snitele si crumpi
Cristina tu nu poti da nici un semn?
Giova, Pisicutzza,Laura resiteanca unde disparurati?...sunteti bine?
va pup si va ubesc
mihi39+
claudia74 spune:
Mihi
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabirus/gabirus.jpg)
gabirus spune:
Clau, nu m-ai prins pe mess ca nu am prea stat la comp azi Lasa ca ma prinzi tu maine. Sper ca e mai bine Andi.
Miro, orice ar fi, sa fie bine la final! Daca ai nevoie de ceva, stii tu unde ne gasesti.
Mihi, cum e? Mai sta Becky in burtica? Inca nu am fost la Bran, in 31 incepe tabara.
Laura, ce harnicuta a fost Maia si ce potrivita rochita de zana zapezii de Craciun. Faina strengarita!
Pisicuta, iar esti absenta! Pe unde umbli?
Diana, nu stiu ce sa zic cu vaccinul, eu nu vreau sa-l fac. Nu dau insa nici un sfat, pentru ca e un subiect sensibil si fiecare trebuie sa decida cum crede ca e mai bine pentru familia lui.
gonghy spune:
Buna dimineata dragelor !
Haidatz' trezirea sa facem putin aerobic apoi bagam un
dupa care poftiti va rog la
masa e gata si
www.gradinamea.ro/_files/Image/articole/original/cafeauazilnica.jpg" target="_blank">cafelutza si pentru cine mai doreste
cioco este pentru toate cate o bucatica
alaturi de o muzica super buna