In Banat la noi acasa (17) Alaturi de Mihi :))
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
claudia74 spune:
Diana nu e nici o tehnica se aseaza si apoi se toarna gelatina transparenta calduta de-asupra sa se aseze foaia
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
www.culinario.ro" target="_blank">Eu pe culinario
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
'Cele bune sa se-adune,cele rele sa se spele' Proverb popular ;)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
claudia74 spune:
eu azi am vorbit singura
mamaliha voastra pe unde umblati?
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
gonghy spune:
Buna dimineatza banatzance draji!
Mai da ce pustietate p'acilea....Clau a fost solo dupa cate vazui.
Azi am program de am facut supa de pui cu taitei,varza a la Cluj,salata de boeuf si cremes facut de mua
voiam sa fac si un tiramisu da ca bleaga am uitat sa iau ieri mascarpone.
Maya e bolnavioara unpic,horcane de la mucii astia acum de dimineata cred ca m-a prins si pe mine ceva pt ca m-am trezit cu durere in gat
capul l-am simtit asa de greu de zici ca aveam legat de el un pietroi.... masa de viroza ca ma pune la pat daca ma prinde mai rau.....problema ii ca ma doare capul si dupa ceafa zici ca mi legata o caramida si ma tine numa in fata.Il pun pe Clau sa-mi bage un masaj
In rest fetilii voi ce mai spuneti??
Va las amu ca merg sa bat frisca ....
.duminica frumoasa
claudia74 spune:
fata iara te intreci,de ce nu stau eu pe labirint ca stiam unde sa vin de pranz,eu am zama de paradaisa,bagete de crumpi,fripta de muschi de vita cu sos (la mine pe blog ) si salam de biscuiti,dar tot asi trage o vizita la Laurelu la varza a la Cluj
si cremes
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabirus/gabirus.jpg)
gabirus spune:
Am eu impresia sau apar cu intarziere mesajele pe forum?
Mmmmm bunatati pe la voi. Eu am facut pui cu sos de miere si mustar garnisit cu feliute de mere.
Mihi, sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate si putere.
Diana, am auzit ca Avatarul nu are efecte 3D asa de spectaculoase, unii zic ca merita sa mergi la 3D la alt tip de film. Eu nu l-am vazut deocamdata asa ca relatez doar ce am auzit. Sa ne zici si noua cum a fost.
Eu va recomand Time Traveler's Wife, sigur o sa va place, e o poveste foarte interesanta (romantic, insa mai aparte ca subiect).
Clau, sport la treaba, Doamne ajuta sa ajungi cu ele bine la Banat.
Eu am umblat ieri si azi prin Mall la cascat gura si cate o cumparatura de reduceri. Am gasit una alta pentru mine, pentru copii nu prea am avut ce sa aleg. La Eva i-am gasit costume de zapada in Flavia, ca in Mall articolele sportive sunt prohibitiv de scumpe.
Pisi, cum a fost la doctor?
Laura, sper ca sunteti mai bine acuma ....
digutix spune:
buna seara fetele
mai gabi sa sti ca fu beton la avatar.deci super.dava va vine sa credeti m am si ferit sa nu ma loveasca o chestie.eu l am mai vazut si acasa dar parca la cinema l-am vazut prima data.
mai laura da ai gatit nu gluma.felicitari
dorina cum a fost la doctor.
mihi sanatate multa si tie si printesei.
noi maine mere la doctor cu timo pt obisnuitele deja analize.sper sa fie ok.de fiecare data inainte de asta am emotii desi facem asta de la 7 luni.
no fetele eu va poop pe toate si va doresc un inceput de saptamana linistit
gonghy spune:
Buna dimi.
Haideti fetelor trezirea bagam unpic de gimnastica
de dimineatza???
Io facui deja incalzirea de la 8.30
pana voi va incalziti ca afara e canicula
inghetzata
si sunt numai -12 grade C eu va pregatesc ceva www.babble.com/CS/blogs/strollerderby/breakfast.jpg" target="_blank">papica ,
o cafa fierbinte cine mai doreste un www.timpultau.ro/UserFiles/photo/ceai_10261214.jpg" target="_blank">ceai cald si daca mai puteti un strudel cu dovleac
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andanii/andanii.jpg)
andanii spune:
buna dimineata fetele
o zi buna va doresc
ANDANII
"Licuriciul Emma din sufletul meu"
"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decāt ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pāna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici" s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet
cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"
www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"
claudia74 spune:
hi girls,acu am ajuns home,de dim am lucrat,apoi am plecat la dentist si la cumparaturi,acu am facut repede snitzel,gratarel,späzle si un sos de usturoi
Dana si fost la medic cu dansatorul.
Giova s-o da in gondola cu Claudiu ei.
Diana ai facut torta?
Gabelu cum mai e Eva?
Mihi cand vii home? ma gandesc la tine day and night
Laurelu vad ca ai fost in sfung da gimineata,fu faina tratatia si varu sandel
Dorino
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
Banatule Colt de Rai
Fete de nota 10