Piatra Neamt, Perla Moldovei (72)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Aurora, cunosti cazuri concrete de oameni care au paralizat sau au murit in urma vaccinarii cu vaccinul de la Cantacuzino? Da-ne niste detalii te rog, nu de alta dar noi urmeaza sa ne vaccinam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

buna dimineata!

nu m-am informat prea bine despre acest vaccin,dar daca erau cazuri sa se moara din cauza acestuia,cred ca se afla pana acum

eu l-as face dar mi se pare aiurea cum ca eu si sotul meu il facem si ne protejam,iar copii,nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurorra spune:

Buna,
elinia,din pacate despre vaccinul de la Cantacuzino nu am nici o informatie,ce am citit erau cazuri din afara! Poate asta o fi altfel,habar nu am.
Eu doar am zis ce am citit si ce as face eu,sa nu se inteleaga ca recomand sa nu se vaccineze lumea,fiecare face cum simte ca e mai bine pentru el.

lunna,are dreptate,e cam aiurea ca cei mari se vaccineaza si copilul nu,ca doar merge in comunitate,la gradi si oricand poate lua virusul,daca eu ma vaccinez nu-l protejez pe el,decat daca il tin inchis in casa urmatorii 2 ani! e aiurea,acum nu stiu ce sa mai cred despre toata treaba asta ca s-a creat asa o isterie si se amplifica totul asa aiurea.
In alte tari civilizate situatia se gestioneaza altfel si nimeni nu e panicat.
Am gasit un subiect aici pe forum de la alte fete din afara tarii. daca va intereseaza,poate aflati mai multe.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144732
O zi buna va doresc.

Aurora de duracell mic Robert Matei

Ajutor pentru Robi

Robert Matei

Pozici
Mateut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

Sara buna!!!Sunt pe fuga dar am reusit sa intru un picMaine incepem munca si gradi...
Dana
Noi o sa facem vaccinul miercuri.Pentru copiilasii mici stiu sigur ca in februarie o sa apara unul si pt ei.
Nu a murit nimeni de la elMai degraba ca nu erau vaccinati.Rau nu are ce sa faca...
Medicul meu de familie Bogdan Mahu a facut vaccinul.Ar trebui sa se vaccineze in primul rand cei cu boli cronice dar si noi care sa zicem ca suntem mai tineri si fara boli cronice... poate doar acute!!!
Asta e parerea mea
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

neata la amiaza fetele!!
o cafeluta cu laptic si multa sanatate la inceput de saptamana va doresc
si noi am tinuto in petreceri wek acesta si simtim bine vad,in rest suntem ok,despre vaccin inca nu ne-am lamurit cu el daca e sa fie sa facem o sa fie daca nu ,nu,ata e.
allexa sanatate multa si ai mare grija de tine in primul rand
fetele va imbratisez si poate vin si niste fulgi de zapada

carmen si stefiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

Salut!Ce fac fetele?
Un ceai caldut vrea cineva?
Vine zapada iarasi!!!Mai omoara din virusii astia tampitei
Carmen ,multam pt cafea dar sa stii ca am baut-o fara laptic.Nu e voie cu laptic

O zi cat mai placuta va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Poftiti la o cafea!
V-ati trezit? Eu sunt la serviciu, dar nu m-am trezit...inca.
O zi buna va doresc!

Lora, mami de Iustina

Bazar pentru Robi

Ajutati-o pe Alina!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

'Neata.
Lora multam de cafea. Si eu sunt la servici am baut una dar mai beau inca una ca dau examenul psihologic azi si tre sa fiu treaza .

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Criss, ce examen psihologic? Bafta!

Lora, mami de Iustina

Bazar pentru Robi

Ajutati-o pe Alina!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

La noi se da periodic un examen psihologic. Noi ca si personal tesa il dam la 2 ani, muncitorii il dau in fiecare an parca. E o periodicitate in functie de locul de munca.

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput