Piatra Neamt, Perla Moldovei (72)
Raspunsuri - Pagina 5
Laura25 spune:
Ema, stiu magazinul. Nu am intrat niciodata, dar m-am zgait de multe ori in vitrina. Au lucruri frumoase. Multzam de pont! Acum sunt preocupata de dat jos vreo 5-6 kg cel putin, apoi ma duc sa caut rochie.
Bazar pentru Robi
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
allexa06 spune:
Am venit si eu alaturi de voi,acum cat mai sunt libera,o clipa.Nu ma simt bine deloc,m-am pricopsit cu o pneumonie si nu stiu ce bacterie colcaieprin gatul meu ,si tusesc de mama focului;Dar problema e bebele acum ...sa nu-l imbalnavesc si pe el.A venit ieri dr. la mine sa ma vada si mi-a dat bilet de trimitere de urgenta la contagioase si acolo mi-au facut raza,etc ,etc rezultatul...internare .Asta inseamna sa intrerup alaptarea si sa treaca Stefanut pe lapte praf,si nu vreau asta...asa ca am refuzat internarea,dar tratament acasa nu mi-a dat!!!!Cica nu are ce tratament sa-mi dea pt acasa.Dar eu am inceput sa iau antibiotic,cu asta pot alapta in continuare...si sper sa dea inapoi macar tuseasi sa nu mai imprastii microbi pe aici prin casa...Stau cu masca la gura si cat mai departe de Stefanut.Aaaaaaaa si Razvan tuseste dar f putin,oricum l-am bagat si pe el la tratament.Dorm cu el in alta camera si bebe cu tati in alta camera si ma duc noaptea la el doar cand trebuie sa pape.Sper sa-si faca efectul antibioticul si sa fie totul bine sa scap de internare,caci daca il iau degeaba si se mai si agraveaza treaba...am imbulinat-o...macar Stefanut acum e bine si sper sa fie asa incontinuare!!!
LAURA - si eu am cununat anul trecut in vara ,pe fratele meu...eu zic ca nu trebuie sa te sperii de cheltuielile care vor fi ,ca nu neaparat vor fi mari !!!Depinde de ce fel de nunta vor mirii sa faca .Pe mine nu m-a ajuns mult...a fost ceva mai restrans.
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de Razvanel
LoraG76 spune:
Alexa, multa sanatate! Imi pare rau ca ti s-a intamplat asa ceva... fa tratamentul in continuare si o sa treaca! Am facut si eu pneumonie cand avea Iustina 1 an si aproape 2 luni, am alaptat si ea n-a luat, doar ca am facut eu complicatii si a trebuit sa ma internez. Alapteaza-l pe bebe si urmareste starea lui de snatate, pune-l pe sot sa-i ia temperatura mereu si totul va fi bine! Pupici si lui Razvanel si insanatosire grabnica!
Lora, mami de Iustina
Bazar pentru Robi
Ajutati-o pe Alina!
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
lunna27 spune:
Alexa multa sanatate si aveti grija de voi si mai ales de cel mititel
Laura sa inteleg ca deja v-ati hotarat si le-ati dat raspunsul final?Daca e asa,sa va traiasca finii si zic si eu la fel ca cineva de aici,sigur veti avea cheltuiala,pt ca asa se intampla la astfel de evenimente dar nu-i nimic,voi sa fiti sanatosi
Carmen ce mai faceti voi?Stefi ce mai zice?Nu te-am zarit pe aici cam de multisor!
Laura25 spune:
'seara!
Alexa, sanatate multa! Ne-am intalnit cu Razvanel azi la clubul Arlechino . L-am salutat, dar nu cred ca ne-a recunoscut. S-a intersectat cu Rares de cateva ori si au avut de impartit ceva jucarii, dar fara conflicte, s-au inteles pana la urma. Sper sa te faci repede bine
Dana, cam in proportie de 90% ne-am hotarat. Sper sa nu apara nimic care sa ne schimbe gandul. Multumim mult! Si mie mi se pare o chestie deosebita, mai ales ca ne place mult de viitori fini, ca oameni. Si e o oportunitate de a mentine legatura cu Ardealul, care mi-a placut f, tare. Asa o sa avem motiv sa mergem macar o data pe an in vizita.
Voice mai faceti? Ce-ti fac copiii? A scapat Ana de problemele de sanatate?
Bazar pentru Robi
aeperju spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 Ema, stiu magazinul. Nu am intrat niciodata, dar m-am zgait de multe ori in vitrina. Au lucruri frumoase. Multzam de pont! Acum sunt preocupata de dat jos vreo 5-6 kg cel putin, apoi ma duc sa caut rochie. Bazar pentru Robi Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Fotografiile noastre Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Spor. Multa miscare si reusesti. SI eu tot asa m-am luptat ca sa intru in rochia de nasa .
PS: daca va era dor de noi:
http://community.webshots.com/album/576236510KKVitH?start=0
Emma si Andrei (21.09.2007)
carmenstefi spune:
la multi ani !!!! fetele!!!!!
saluti si bine v-am regasit,un nou bun si sanatos va doresc si cu multe impliniri!!!
noi suntem bine sanatosi si frumosi,nu am avut net si de aceea nu am mai dat pe aicidar in rest suntem binee si cu multe planuri pe anul asta si cum veni vb de nunti ,am o nunta la fratiorul meu acusica in feb.si poate chiar si un botez tot la elca de asta e nunta rapida,iar in rest deja ne gandim pe unde sa fugim prin vacanta si ce sa mai facem nou daaar sanatate sa fieee inainte de toate.
va pup dulce si ne vom mai auzi
sanatate multa sa aveti!!!
carmen si stefi
allexa06 spune:
EMA - De unde a luat Mos Craciun papuceii aia de casa??? Vreau si eu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Razvan e innebunit dupa McQueen,masinuta aia rosie !!!!Are si desenele animat si oriceeeeeee cu el,incepand de la haine,tricouri,trening,prosopel,sosete,jucarii...orice,numai papuci nu are!Pozele sunt super.Ce bine semeni cu fratele tau
LAURA -Da,stiuMi-a spus sotul ca cineva a vb cu Razvan,m-i te-a descris(la tel )si pe tine si pe copii,dar nu mi-am dat seama despre cine este vorbaSi el tot imi spunea"mai,dar il cunosc pe Razvan !"si....ti-a facut o poza
O zi buna la toata lumea !
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de Razvanel
Laura25 spune:
Alexa, l-am vazut ca tot facea poze . Am vrut sa-l intreb de tine, ce faci, cum te simti, dar m-am abtinut, sa nu zica ca's un pic dusa, ca nu ne cunoastem, dar ma bag in seama. Tu cum te simti azi?Esti mai bine?
Ema, super pozele! Ce a crescut Andrei de cand nu l-am mai vazut eu! Si ce frumos picteaza, uau! Tie iti sta f. bine cu noul look. Si eu m-am tuns si m-am vopsit mai galbui inainte de Craciun, dar deja nu-mi mai place
Bazar pentru Robi
LoraG76 spune:
Salutare!
Hop si eu prin zona.
Alexa, cum te mai simti? Multa sanatate!
Adriana, de cand n-ai mai trecut pe la noi? Ce-ti mai fac fetele?
Ema, m-am uitat si eu pe poze, frumoase, ai baiat mare, sa fie sanatos!
Carmen, bine ai revenit!
Ce faceti in week-end? Noi avem musafiri, asa ca nimic deosebit decat stat in casa, probabil...
O zi buna si un week-end frumos!
Lora, mami de Iustina
Bazar pentru Robi
Ajutati-o pe Alina!
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
(Niciodata sa nu spui niciodata!)