Ce filme bune ati mai vazut? (8)
Raspunsuri - Pagina 20
zuzi.simona spune:
the blind side ne-a placut f. mult chiar daca (si asta!) nu e genul meu preferat (filmele cu/despre sport)
poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)
mihutza11 spune:
desi nu sunt fan filme cu razboi, am vazut marele castigator de la Oscar The hurt Locker.. chiar mi-a placut.. m-a ametit un pic cu imaginea aia "miscatoare", dar pana la urma m-a captat.. pt unii soldati razboiul e un drog, "a reason to live" - asta e esenta filmului, eu asa cred..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
lilianasoare spune:
Am vazut "It's complicated"; merita vazut.
"Alice in tara Minunilor": tulburator, fascinant, Tim Burton a facut o treaba buna. Mi-au placut mult J. Depp si H. B. Carter.
mihutza11 spune:
Couples retreat - m-a binedispus!
The informant - cu Matt Damon; parca un pic plictisitor, despre un informator pt FBI, care delapida bani..
2012 - nu cred eu in teoria asta maiasa, dar pe undeva mi-a dat de gandit.. oricum super efecte speciale!
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
bb_yasmi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lilianasoare . "Alice in tara Minunilor": tulburator, fascinant, Tim Burton a facut o treaba buna. Mi-au placut mult J. Depp si H. B. Carter. |
ai fost la 3D?/
si noi vrem sa mergem peste o sapt.
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
Ramona J spune:
Mihutza si eu aveam in plan The Informant, acum m-am dezumflat.
Mi-a placut Goodbye Solo, un fel de Cherry Blossoms in varianta americana.
lilianasoare spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui bb_yasmi
ai fost la 3D?/ si noi vrem sa mergem peste o sapt. happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+ astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee |
Da. Din cate stiu, e conceput si elaborat 3D.
Am vazut si eu Couples' Retreat, nu m-a incantat foarte tare.
mihutza11 spune:
Ramona, sorry.. dar zau ca mi s-a parut un pic plictisitor.. desi pe undeva se incearca faze mai funny, dar na..
azi am vazut Planet 51 - just for fun.. au fost cateva replici super haioase .. oricum ne-a placut.. de fapt noi ne mai uitam la animatii..
pot sa va spun una tare de tot?
astronautul avea un prosop la brau si cumva ii cade, la care aliens cica: "parca nu are antena unde trebuie!"
Mica dansatoare
bb_yasmi spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui lilianasoare
Da. Din cate stiu, e conceput si elaborat 3D. Am vazut si eu Couples' Retreat, nu m-a incantat foarte tare. |
da asa stiu si eu. de abia astept sa il vad!!
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
buflea spune:
Am vazut si eu aseara Up in the Air si am sentimente confuze despre film. Mi-a placut extrem de mult ideea si am apreciat teribil intorsatura filmului in ceea ce priveste relatia celor doi. Pe mine m-a luat total prin surprindere pentru ca urmaream relaxata o comedie romantica in care cei doi trebuie sa ramana impreuna ...
Aoi GC joaca foarte bine si arata demential tot filmul ... nu ca mi-ar place prea tare de el dar este totusi un barbat frumos si imbracat asa la costum, livrand discursuri in limbaj elevat, il prinde foarte bine.
Totusi ceva din film iti da sentimentul de "film usurel de duminca". Ori actiunea care se deruleaza prea rapid si global, ori relatia lor a carei desfasurare si "profunzime" este cam superficial tratata, ori dramatismul meseriei lui care la fel este tratata prea jurnalistic in film ... nu stiu exact ce este, dar ceva dezavantajeaza filmul asta. Nu mi s-a parut deloc film de Oscar.
In concluzie, pacat de idee, ceva nu a mers cu punerea pe pelicula ...dar per ansamblu, este un film care merita vazut.