Si noi am avut colici foarte puternici timp de 3 luni, 3 luni jumatate.
cel mai bine a functionat Debridat.
Se simtea cel mai bine in brate, pe vertical, plimbat. uneori il puneam mai sus, cu burtica pe umarul meu si se linistea.
L-am tinut in brate in continuu, faceam cu schimbul. plangea oricum.. si jos si in brate, dar parca in brate era mai bine..
imi aduc aminte cu groaza de perioada aia.
mult succes!
Si noi am patit la fel cu fetita noastra avea colici si plangea f mult. I-am dat sabsimplex, bonisan si espumisan, ceai baby drink degeaba ... tipa de durere de burtica. Am contactat pediatra si ne-a dat Debridat, ii dadeam un varf de cutit de debridat in 2 ml de ceai baby drink si nu am mai avut probleme. Eu zic ca nu are rost sa ii tot schimbi laptele, noi am folosit Nan si i-a mers f bine.
Legat de colici am citit si eu undeva ca nu e bine in momentul in care alaptezi sa manci fructe crude pentru ca asta ii da colici copilului si la fel e cu mancare , sa manci doar gatit si nu crud.
Stiu ca poate e greu sa nu manci fructe crude dupa ce poate ai pus in timpul sarcinii kg in plus.....dar mai trebuie sa ne aptinem sa mancam gatit si dupa sarcina o perioada fara cure de slabire...