mici probleme
m-ati putea ajuta si pe mine cu cateva sfaturi? fetita mea nu vrea sa iasa singura cu scaunul (doar cu supozitor)
Raspunsuri
beshter spune:
Ce varsta are fetita ta? E alaptata sau hranita cu formula? Inainte sa incepi cu supozitoarele, la cat timp facea? Acum, daca nu-i pui supozitor, ce se intampla (la cat timp face, reuseste sa faca singura, etc)? Daca ai inceput diversificarea, nu reusesti sa-i reglezi tranzitul din alimentatie (pere, suc de prune, iaurt etc?)
Trouve avant de chercher
anca81 spune:
Se gaseste in farmacii un sirop natural pe baza de smochine, Lass Baby se numeste. L-am luat din reteaua Help Net.
De asemenea, daca fetita e diversificata deja poti sa-i dai alimente care sa-i usureze digestia - pere, prune, cereale integrale etc.
Anca & Carla (13.08.2008)
adaca spune:
HAPPY-MOTHER asa cum spunea Anca este un sirop cu smochine Non Stipation, dar cati ani are copilul tau?
herra spune:
e foarte importanta varsta copilului.
(poate are cateva luni si e alaptat si atunci e normal sa iasa mai rar)
constipatie inseamna kk deshidratat, nu neaparat rar.
Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)
happy-mother spune:
fetita are 11 luni...nu o mai alaptez...dar ii dau formula de lapte praf ( nan)inaite sa incep cu supozitoarele facea de 2-3 ori pe zi...cu supozitoarele face o singura data pe zi ....iar supozitoarele le folosesc din prima luna doar cateva zile a iesit fara ele....
Gabitza1977 spune:
poti incerca si cu lactoza de la Humana. la noi a functionat. dupa o saptamana de pus lactoza in laptic, si-a revenit si apoi a facut mereu singurel. iar inainte de lactoza, facea aproape numai cu supozitor. lactoza nu da dependenta si e un produs natural, din lapte.
eventual, vorbeste si cu medicul copilului inainte.
sanatate multa!
Gabitza
mami de Denis Stefan (07.11.2008) si 18+
alra spune:
poate intrebi si doctorul, chestia asta cu supozitoarele mi se pare cam drastica.
eu as incerca sa ii dau alimente care fac purgatie, si poate m-as gandi sa schimb si laptele. stiu ca nan cam constipa, dar un pediatru ar trebui sa iti spuna ce e mai bine
marianebuna spune:
Fiu-miu s-a reglat extrem de bine cu probiotice (Biotics Baby, Bifiform) si o cupa de cereale integrale in biberonul de seara (orez intregral de la Organix). In urma cu o luna facea cu plans si chin cateva ore, acum are 2 scaune pe zi la ore aproape fixe, fara efort.
happy-mother spune:
multumesc frumos pentru sfaturi....in legatura cu pediatrul am discutat si imi recomanda doar supozitoarele si cu termometrul..