febra mare
Ciao, sunt o mamica proaspat-venita pe acesta forum.Va doresc tuturor , pentru inceput un calduros LA MULTI ANI!
Va rog din suflet, daca ati mai trecut prin aceeasi experienta, sa ma ajutati cu un sfat! Baietelul meu de 7 ani, face de 4 zile febra.Problema este ca , aceasta febra nu se mai asociaza decat cu dureri de cap, in momentele cand aceasta creste foarte mult.In rest, nu mai are nici un alt fel de simptome. Febra creste brusc, in pusee, preponderent seara , cand ajunge peste 39 ( in noaptea de Revelion ne-am chinuit cu un 39,6!).Pediatrul a spus ca e infectie cu un virus, dar pentru a-l depista, trebuie luni sa facem urgent o serie de analize.Deocamdata il tin pe antitermice,cauza fiind inca necunoscuta, inafara crizelor febrile copilul se comporta normal.Mi-e teama sa nu fie ceva cu consecinte grave ulterior, si faptul ca temperatura creste foarte mult si imprevizibil, ne scoate din circuitul unui program normal. Ma puteti ajuta sa aflu despre ce ar putea fi vorba?...
Raspunsuri
SufletDInger spune:
Nu am trecut prin asta. Sa mergeti neaparat la analize.
Va si sanatate multa va doresc.
www.Satmarean-Alexiss.piczo.com
http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png
annabiagiola spune:
Multumesc din suflet pentru sustinere!
Pentru noi, cei care suntem departe de tara, conteaza foarte mult sa stim ca sunt oameni care ne sunt alaturi in asemenea momente!
maminuta spune:
Eu cred ca ar fi trebuit sa mergeti la Urgenta.Nepotica mea a facut de 3 zile episoade identice si i-au administrat aseara la urgenta iv algocalmin cu dexametazona iar azi a fost ca noua.
Am inteles ca este o tulpina gripala care debuteaza cu febra mare,dureri de cap si inapetenta.
Sanatate multa!
silvi_2005 spune:
Anna bine te-au sfatuit fetele, mai bine mergeti la Urgente. Si aici in Franta unde nu sar imediat cu antibioticele, la o febra care nu cedeaza dupa trei zile sau daca e foarte mare fac investigatii si intra cu trat mai serios imediat. La Urgente iti poate face probe de sange mai repede, nu mai stati pana luni, sanatate multa . Si nu uita la febra peste 38,5 lasat copilul in maieu si chilotel, cu comprese umede stoarse bine, daca stii ca urmeaza 39 aveti grija, sa nu faca convulsii. Algocalminul fiole si administrat pe cale orala ( baut adica) face minuni dar sunt si multe persoane alergice la el asa ca nu ma hazardez sa il recomand, daca ti-l da la spital e alta treaba( eu ii dau piticului meu cate 10-15 pic cand face peste 39) . Sanatate
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde