Fiv/IA la Medlife?
Raspunsuri - Pagina 2
Cocolyso spune:
Experienta mea la Medlife este la fel de neplacuta ca si a Samirei, si se leaga de dr.(un fel de a spune) Predoi.
Chiar daca o fi el seful clinicii sau ce o fi, pe mine doar m-a chinuit si m-a tratat groaznic.......am avut un polip intrauterin pt care m-a chinuit cu 3 histeroscopii, doua cu anestezie locala, urmate de purtarea unui sterilet si a 3 a sub anestezie generala, rezultat zero, cred ca era prea plictisit sa se mobilizeze sa mi-l scoata, asa ca m-am pomenit dupa interventie cu extraodinara explicatie ca e prea in spate si nu l-a putut scoate.........ei bine l-a putut scoate un alt medic si inca cu succes.Am povestit oe scurt pt ca pur si simplu nu mai vreau sa imi amintesc de acest medic, nu merita efortul!
Am renuntat la acest Predoi si la MEdlife pt o bucata de vreme, pana cand am aflat de Dr.Dragos Albu (atentie la nume, pt ca exista si un alt dr.Albu venit de la Giulesti), care cu rabdare si profesionalism m-a tratat si a gasit cauzele infertilitatii mele.
Fiv am facut anul acesta in iunie, totul a fost ok, urmarit cum trebuie insa n-a fost sa fie.....in timpul transferului aveam spasme ale colului (stresul pur si simplu ne dustruge), am expulzat cateterul, l-a introdus din nou insa nimeni nu putea opri spasmele.
Solutia la urmatorul ET, anestezie generala.
Din experienta mea recomand cu incredere Dr.Dragos Albu, fara nici un interes, nu mi-e prieten, nici ruda, nici nimic, decat un medic care isi face datoria.
http://lt1f.lilypie.com/9DQWp3.png
elfisorpufos spune:
Cum se fac injectiile cu diphereline?
Sunt dureroase? Pot sa le fac si singura?
Multumesc. Am 19 zile cu diphereline si ma pregatesc deja pentru ele!
simona2 spune:
Intru si eu sa va incurajez putin pe cele nehotarate in privinta Medlife. FIV reusit din prima cu dr. Dragos Albu in iunie..dovada, semnatura mea.
Stiu ca nu e totul perfect la clinica, insa e mult mai bine decat in alte parti pe unde am incercat sa-mi rezolv eu infertilitatea...de acord cu ce se spune despre fetele de la receptie pe care am incetat sa ma bazez de la bun inceput din motivele expuse de voi.
Adriana
Coco...n-am mai vb de mult.
Va doresc tuturor un an excelent si sa va tineti comorile in brate in 2010!!!

33+
Andreea, AMR aprox. 6 saptamani
adrianaady spune:
Buna seara fetelor 
Din cite citesc eu toate avem un punct comun dr Albu Dragos,un om deosebit si un dr extraordinar,pt mine cel putin.
Si eu voi face fiv anul asta, pina azi eram decisa sa fac la Medlife, din cauza ca acolo il gasesc pe acest doctor. Acum cind se apropie acel moment incep intr-adevar sa iau f multe in considerare, multe dintre ele am vazut ca se gasesc in experienta Samirei , anume faptul ca nu lucreaza in week=end , faptul ca din pacate la un fiv nu conteaza doar dr ginecolog.... si tot ce tine de acest aspect. EU sunt putin cam ingrijorata mai ales ca potrivit analizelor, rezerva mea ovarina nu este f buna si nu imi permit (nici financiar vorbind) sa incerc prea multe stimulari, si asa f puternice ...
O sa discut toate temerile mele cu dr Albu, care este un om f sincer si direct, sunt sigura ca va avea un sfat bun sa imi dea si sa ma indrume. Ce mai apreciez la Medlife este dr Bajenaru, endocrinolog, la fel un medic profesionist care ma va ajuta enorm daca voi decide sa fac acolo fivul.
Cred ca pina la urma fiecare trebuie sa avem incredere in instinctele noastre, sa fim impacate cu noi insine indiferent de rezultat, sa simtim ca am facut tot ce tine de noi.
Scumpa mea Simona
stii ca esti gravidutza mea preferata si mereu ma sfatuiesc cu tine, nu imi doresc nimic mai mult decit sa am si eu exact acelasi noroc ca al tau
Cocolyso tu faci fiv anul asta? te=ai decis unde vei face iar? 
Cristiama multa , multa bafta la fiv, daca ramai la fel de optimista si increzatoare in dr tau, totul va fi perfect. Ce tratament iei tu pe mutatie? dupa cum vezi la semnatura mea eu am doi balauri mai mare de care tre sa tin cont la fiv si chiar toata sarcina
O seara buna fetelor![]()
Cocolyso spune:
Simona, draga mea,
asa e nu am mai vb demult.
Acum sunt in concediu, incerc sa ma odihnesc un pic.
Ma uit la semnatura ta si ma emotionez foarte tare (stii de ce), Doamne Ajuta, sa fiti sanatoase si nastere usoara!
Adriana eu zic sa vb deschis cu dr, intreaba-l orice, e o persoana f deschisa si tine cont de pb.
Eu acum mai am de facut factorul V Leiden si MTHR si pe urma trec la fiv.
hepilica spune:
Buna dimineata,
Va doresc la toate sa reusiti sa ramaneti insarcinate.
eu sunt fericita mamica a unei fetite de 3 luni jumatate adusa pe lume de dr dragos albu - medlife.
am avut 3 fiv-uri esuate (2 la medsana - dr denisa protopopescu si unul in austria) pentru ca in final sa raman insarcinata NATURAL.
am tot facut fiv-uri pentru ca nu aveam trompele permeabile si dr denisa protopopescu - medsana - asta mi-a recomandat dupa ani de incercari. la fel si cei din austria.
la dr dragos albu - medlife - am ajuns, culmea, cand imi faceam monitorizarile pentru fiv-ul din austria...care in final a esuat.
mi-a placut de el si am mers si dupa fiv sa imi spuna daca dupa tratamentul fiv-ului e totul ok cu mine...
mi-a spus, dupa ce a vazut analize, eco...etc ca el crede ca eu pot ramane insarcinata si natural. bineinteles ca atunci imi venea sa ii dau cu ceva in cap...de parca eu nu incercasem ani si ani...
si parca a avut gura aurita. la 2 luni dupa fiv-ul din austria am ramas insarcinata natural. dr albu mi-a monitorizat sarcina si cu el am nascut la medlife.
nota 400 pt dr albu la toate capitolele: profesionalism, caracter, rabdare, disponibilitate... e un super medic!!!!
ref fetele de la receptie, asa este. sunt aeriene si uneori chiar indolente. am observat ca asa sunt si cu medicii.
va doresc succes tuturor.
h.
minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
Cocolyso spune:
Hepilica ce poveste minunata!
Chiar e o minune ca ai ramas, trompele fiind nepermeabile (imi poti spune ce pb ai avut?).
Si eu am tot fost suspecta, ba de infundate, aderente de la op de apendicita, ba hidro pe dreapta, m-am dus inainte de fiv anul asta in aprilie sa le scot (laparoscopie cu Dr.Albu) insa a spus ca nu a fost nevoie sa le scoata si ca pot ramane natural.
E adevarat ca ma uitam tampita la el si tot imi repeta de cate ori merg la clinica ca pot ramane si natural insa eu tot nu reusesc.Sunt foarte stresata, aproape obsesie de a deveni mama.......
In martie cred ca voi face un nou fiv, sper sa iasa.....
Iar cu fetele de la receptie tb puse la punct pt ca nu prea stiu de capul lor.
miruna79 spune:
Hai ca intru si eu sa va spun povestea mea cu medlife..
Eu am ramas cu un gust amar dupa experienta de la medlife...
La noi sotul e cu oligoastenoteratozospermie deci de la inceput se stia ca vom face icsi la 2 mil de spermatozoizi
In fine Fiv 1 la medlife soldat cu o hiperstimulare nasoala dupa transfer, in ultimele 5 zile inainte de punctie n-am mai fost monitorzata dr era plecata undeva si mi a comunicat la telefon inainte cu 2 zile sa fac pregnylul, am avut burta cat o gravida de 6 luni, facusem ascita, si incepusem sa fac si pleurezie, eram de internat la terapie intensiva, la recoltare 28 de ovocite (deci va dati seama ce era in burta mea), si ce m-a deranjat al naibii de mult e faptul ca din 28 ovocite numai 7 au fost fertilizate va spun si de ce numai 10 li s-a facut icsi iar restul de 18 s-au pus sa se fertilizeze singuri cu spermatozoizi de 2 mil astenici si majoritatea morti, cum Dumnezeule la o valoare de 2 mil de sperma pui 18 ovocite sa se fertilizeze normal???????
Am trecut peste episodul asta cu bine , mi a trebuit o luna ca sa ma pun pe picioare si sa mi revin...
Povestea nu s-a oprit aici , am vrut sa fac un transfer de embr congelati, mi se face inhibarea cu diphereline si se incepe stimularea cu 1 pastila de estrofem... z8 a ciclului apare menstruatia din nou, abia terminasem si iar apare??, endometrul incepuse sa se elimine... explicatii??? lasa ti ca la urmatorul reusiti... mi am luat catrafusele si am schimbat medicul,.... din discutiile cu noul medic aflu ca de fapt dc ai inhibat corpul cu diphereline asa mult trebuia stimulat endometrul cu 4-6 estrofem pe putin si nu 1 pastila...
Oricum ca sa zic continuarea povesti Fiv2 cu sarcina oprita in evolutie la 5 saptamani , si acu dupa cum vedeti astept un baietel obtinut prin transfer de embrioni congelati.. si sa ne ajute Dumnezeu sa fie bine pana la capat...
Eu nu vreau sa descurajez pe nimeni, poate a fost numai cazul meu, poate a fost o greseala doar suntem oameni, dar am zis sa v-o impartasesc si voua...
Va doresc multa sanatate si numai reusite.
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
Miruna
33+
Daniel
BEBE
elenus26 spune:
Buna!
Si eu merg tot la Medlife. In decembrie am facut dubla inseminare la doctorul Albu, dar care nu a reusit. Ca sa fac o mica paranteza, referitor la dr. Albu, pot spune ca este un profesionist si un om extraordinar.
In februarie ar trebui sa incercam o noua inseminare, dar as vrea sa merg sa vorbesc daca nu ar fi mai bine sa trecem la FIV, in conditiile in care eu am rezerva ovariana destul de scazuta. Din cate am citit, pregatirea pentru un FIV dureaza o perioada mai mare decat pentru o inseminare.
Poate sa-mi spuna cineva, cam in cat timp, asta daca totul decurge ok, are loc FIV-ul din momentul stimularii?
Oricum am incredere ca anunul asta o sa fie cu noroc :)

io2010 spune:
Buna fetelor,
N-am mai scris de cateva zile de noua mea experienta. Am fost la prima consultatie ,Medlife, Dr. Albu Dragos, prima impresie a fost :un medic deosebit, calm, cu multa rabdare si cu mult profesionalism a verificat toate investigatiile, analize facute pana la momentul de fata .Facand cele 3 Ia-uri a considerat ca trebuie sa trecem mai departe- Fiv.Dupa 2 zile m-am prezentat la ecografie endovaginala- surpriza mare pe trompa stanga s-a vazut hidrosalpinx 3/4 cm. A fost destul de dura vestea primita pentru ca varianta de a scapa de aceasta formatiune este laparoscopia. Fiv in acest caz scade de doua ori rata de reusita. Inca nu m-am hotarat ce fac in continuare, as risca Fiv ,la recoltarea de ovule se va face o punctie si va aspira tot lichidul din trompa.Care dintre voi fetelor, v-ati lovit de aceeasi problema? Efectiv, nu stiu ce sa fac in continuare, nu vreau sa regret mai tarziu !!!!