Buna tuturor si La Multi Ani!!!
Mi-a fost recomandat de doctor sa folosesc pentru bebelusul meu Lactogen 1 de la nestle. Vreau sa va intreb daca a folosit cineva sau foloseste, daca dupa golire ramane pe peretii sticlutei niste reziduri fine ca un nisip foarte fin (in cantitate mica bineinteles).
Va multumesc si astept un raspuns de la voi.
Buna
"La multi ani!"
si eu sunt membru nou,si am o intrebare la tine.de ce ii dai 'lacogen 1', acest lapte nu e fara lactoza? e pt intoleranta la lactoza? spune-mi si mie, de ce ti s-a recomandat acest lapte,cum s-a comportat bebe.
Bebe al meu plange foarte mult dar doar la mancare, eu ii dau mipupa1, de la nastere, ca nu am avut laptele bun si bebe nu a luat in greutate. Sunt disperata, manca doar ceai
BUNA CIPRIANA
Lactogen 1 are lactoza si mi-a fost recomandat deoarece contine fibre si este pentru constipatie, micutza mea era constipata. Sunt produse speciale pentru copiii cu intoleranta la lactoza, aceasta fiind specificata pe cutie sau poti cere asa ceva de la farmacie si eu i-am dat la inceput humana 1 si nu eram multumita de aceea am inceput cu prenan de la nestle si acum continui cu latogen 1 formula mai noua de la Nan 1.
sa ai o zi buna si sanatate micutului tau
Sora mea a folosit lactogen pentru fetele ei. Tot asa arata si la ea pe biberon. Parca auzisem de la ea ca este bine sa il faci cu apa ceva mai calda si apoi sa il lasi putin sa se raceasca pana ajunge la temperatura optima pentru bebe.