Pestisorii (53) * La multi ani !!!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Cryna si vezi ce ajutor de nadejde e Robert . cum te ajuta el la toate cele .. .

Sambata plakuta la toata baltuta .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoll_mada spune:

Seara buna si de la noi!
Cryna il apreciem pe Robert pt ajutorul ce ti-l da.Harnic baietul mamei!
Miha in raspunsul meu de azi dimi te sarisem,ca eu de cand incep un mes pana il trimit,sunt dati cand dureaza destul
Dianei sa se faca bine,iar pt tine si fratele tau multa putere,macar voi in familie sa ramaneti uniti si sa puteti sa aveti grija de tot.si noi suntem aici

nicoll_mada Codruta Andreea ( 29.07.2005 ) si Alexandra Stefania ( 12.07.2007 }
http://community.webshots.com/user/nicoll_mada
MMN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

& Sirenetelor, care sunteti in lista mea de messenger, imi cer scuze cu anticipatie daca ati primit vreun spam/mass sau vreo intrebare indiscreta , sau orice altceva , ca venind de la mine in dupa-amiaza/seara aceasta. Nu fui io!!! Mi-a spart cineva parola de la id-ul de e-mail/mess si a inceput sa-mi deranjeze persoanele pe care le am in lista si nu numai ... noroc ca, l-a nimerit si pe frate-miu care, stiind ca nu-s la calculator in momentul respectiv (eram o fuga pan'la baie ), a venit la calculatorul meu sa vada daca am messengerul deschis, ca sa-si dea seama cu cine vorbeste ... si, iote asa, pentru ca messengerul meu era inchis in momentul respectiv (si nici poznasul nu era prin preajma ca sa-mi butoneze vreo ceva ), a trebuit sa intru si sa-mi schimb parola ! Mi-am controlat io arhiva de mess, sa vaz ce boroboate mi-a facut respectivul/respectiva dar... mno, nu-s 100% sigura la cine si cum a ajuns si ce anume a facut... am observat io ceva-ceva ... dar, tot imi cer scuze cu anticipatie in caz de a apucat sa ajunga si pe la voi . Sper ca n-a facut prea multe stricaciuni sau alte cele ... ufffff ...

Dany, Nicoll, multam fain & de aprecierea harnicutului meu.

la toate sirenetele si s-aveti o seara frumoasa!

Mi se spune "argint viu"... ~*~*~*~*~ Oare ce varsta avem?!?

"Nu merita sa plangi pentru nimeni iar, cel care merita nu te va face sa plangi." - Gabriel Garcia Marquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Seara buna si de la noi!

Azi am stat mai mult pe acasa,era cam frig pentru plimbari pe afara,a fost si ziua lui taica-meu,a implinit 78 de ani

Babylina uneori e mai greu,alteori mai usor..cu varsta asta Miru ne stoarce,iar ea ramane plina de energie..mai ales in zilele in care nu o scoatem pe afara...in general e cumintica,dar mai are si ea toane,ca orice copil.Acusi vine primavara si trebuie sa ne interesam de loc la gradi,bine ca avem una in apropiere..

Cryna bine ca ti-ai dat seama si ai schimbat parola

Miha multa sanatate Dianei! Nasol moment cu divortul lui fratelo...numai de divorturi aud in ultima vreme,s-a intors lumea...invers

Pupicei si o seara faina sa aveti!

Mergi la inceput

Danuta LA Multi Ani tatalui tau,sa fie sanatos si sa se bucure de viata alaturi de voi!!!
Da,si la noi a fost rece,dar tot am imbracat fetele si am facut doua drumuri pana la magazin.Apoi fetele si'au pus putin la lucru biciclete si motociclete,dupa care abia'si mai tineau ochii deschisi sa papae.
Cryna urata isprava!Ce o fi in capul lor de inceraca sa umble in mail-ul,mes-ul,ma rog,in viata altora?
I-as strange de mama lor de oameni de nimic.
Noi va ,va dorim o seara buna si ve asteptam si maine!

MMN

Mergi la inceput

"La multi ani!" si de la noi tatalui tau Danuta. Multa sanatate si sa mai fie langa voi inca multi ani de acum inainte . Oare noi vom ajunge pana varsta lui ?!? Ptiii, io una, nici la 50 de ani nu imi inchipui ca ma vor "tine balamalele" sa ajung ... "La multi ani!"
Bafta la inscrierea Mirunei la gradi .

Nicoll, somn usor gagicilor tale ... cre'ca, au adormit instantaneu .

Da fetelor... urata si naspa situatiune cu spartul parolei ... mno, sper ca nu mi-au facut prea mari stricaciuni ... oricum, am depistat destul de repejor (oare , hmmmhhh...), zic io ... noroc cu frate-miu, care era si el pe mess cand au/a "intrat" la "intervievat" contactele mele din lista de mess si e-mail... mno, ce sa mai zic ? Sper sa nu mi se mai intample . Mi-am bagat si io, o parola si mai dificila si mai luuunga decat cea pe care am avut-o... sper sa n-o uit ... mno, ...

Va pe toate si va zic si io noapte buna la toate si sa visati frumos ! Ne mai vedem... cand ne mai vedem ... &

"Nu merita sa plangi pentru nimeni iar, cel care merita nu te va face sa plangi." - Gabriel Garcia Marquez

Mergi la inceput

'Neata sirenete! Haideti la -luta de duminica ! O , un , un , o , un ceai , o ... ce doriti...

Si, va pun si horoscopul de azi, 17.01.2010:

- Sunteti departe de cei dragi sau din cauza unor conflicte relatiile s-au racit. N-ar fi rau sa va reorientati si sa incercati sa faceti un prim pas in restabilirea unor relatii care au ramas in plop. Este posibil ca acest lucru sa va aduca bucurie.
- Nu poti comunica usor cu persoanele care iti ridica semne de intrebare in privinta credibilitatii lor. Daca nu ai incredere in ceea ce spun, cum sa mai stai cu ei la discutii? N-ar fi decat pierdere de vreme sa asculti informatii pe care le consideri din start nedemne de incredere! Se vede pe chipul tau ca esti circumspect, dar e mai bine sa tii distanta decat sa te bazezi pe cele auzite si sa descoperi mai tarziu ca te-ai inselat. De data aceasta instinctul nu te minte si stii exact in cine sa ai incredere si in cine nu.
- Fii cu bagare de seama, caci va exista cineva care va incerca sa profite de pe urma generozitatii si bunavointei tale. Daca inchizi ochii, s-ar putea sa-ti strici week-end-ul. Nu te ingrijora si nici nu intra in panica daca vei primi vreun ultimatum de la cineva. Poate ca a sosit vremea sa treci mai departe descotorosindu-te de acea persoana. Fiecare cu drumul sau.
- Ideii puternice pot da savoare zilei dar adu-ti aminte ca sabia are doua taisuri. Argumentele entuziaste si bine sustinute castiga prieteni dar insistena asupra opiniei unei anumite persoane va atrage antipatie. Trebuie sa te pazesti de orgoliul nemarginit care predomina mai mult decat ratiunea si de graba in a lua decizii inainte sa ai toate informatiile relevante.

la toate si s-aveti o duminica relaxanta si superfrumoasa!

Mergi la inceput

Buna dimineata!Cryna multam frumos de cafeluta si horoscop.
Frig afara,poate ca inca sunteti la caldurica baltutei.
Eu am venit sa va salut si sper sa am timp sa merg sa pun mana pe carte.Macar asa...de impresieVA,pe mai tarziu!

MMN

Mergi la inceput

Hmmmhhh... si la noi e frig Nicoll, barrrrr... spor mult la invatat !

Si... e clar... sirenetele s-au adapostit la caldura baltutei , de nu au dat inca pe aici ... mno, va doresc la toate o duminica placuta in continuare! &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Ciao!

La noi e soare cu dinti

Cryna,Nicoll multumim de urari

Cryna multam de cafea,tare bunaaa..

Nicoll spor la invatat!

Ne-am propus sa iesim dupa masa la Mac in Deva,dar dupa ce se trezeste mandra noastra..
Si mie mi-e cam somn,ca am stat aseara pana la 1,ca sa vad 'PS I love you'.

Mergi la inceput