Revelion pe DC
Raspunsuri - Pagina 4
maraki spune:
La Multi Ani romani, oriunde va aflati!!!
protv are live pe net
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
philip spune:
La multi ani!!!
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009
silvi_2005 spune:
La multi ani !!!!
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
mihaela77O spune:
fetele,pot sa spun ca practic am petrecut revelionul cu voi...asa ca ce a mai ramas din el,ma duc sa butonez si eu nitel telecomanda,poate imi incanta si mie privirea cea,daca nu trag pe dreapta!
va pup si sa ne vedem,auzim,scriem cu bine!
cont pay-pal pt ALEX:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
BAZARUL ALINEI DONESCU
vikinga spune:
Revelionul pe DC nu se poate fara bebelusii nascuti chiar acum intre ani:) Vin cu noutati de la Pufuletii de dec-ian-feb, astazi a fost o zi emotionanta pe topicul nostru si f imprevizibila!Asadar bun venit Dianei, fetita lui Rox_y, nascuta pe 31 dec.Acum se afla in travaliu Decenuela cu bebe Luca. Facem galerie si tinem pumnii pt ca sunt ceva probleme, hai bb Luca!!De 24 de ore in travaliu dupa o inductie se afla si Roco, asteptam vestile bune din moment in moment!Si mai sunt si eu cu bebe Letizia care mai rau incurcam lumea:), ba vine ba nu vine, a vrut azi dimineata dar s-a razgindit nu stiu de ce:)La multi ani forumistelor, la multi ani DC!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Aldo, Nadja si Letizia mica din burticaAMR 2-3 zile
mihaela77O spune:
vikinga,facem galerie in continuare!
cont pay-pal pt ALEX:mihaela77oprea@yahoo.com
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
BAZARUL ALINEI DONESCU