Canadiencele and friends slabesc!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Eu am pus o carte pentru femei de Motignac pe contul comun al Sezatorii, americancelor care o doresc le-o trimit pe email, daca imi dau pe pm o adresa.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Maru si eu imi urasc cantarul, atat de tare ca a ajuns in storage room in basement ca sa nu ma urc tot timpul pe el si sa-mi arate tot mai mult (de dimineata aveam 95.5 )

Nelia si la mine la fel, daca elimin grasimile ma ia ameteala, numai pe salate si fripturi nu pot sa ma tin cand alaptez si stiu ca acum mai important este sa ma mentin pe linia de plutire. Dar dulciurile le-am pus in cui, pana nu ajung la greutatea dorita nu mai pun gura pe ele, din pacate nu pot "doar o bucatica", nu am masura si asta e rau, prefer sa le interzic total.

Denisam, toata admiratia mea pentru felul in care ai slabit dupa sarcini. Eu nu ma simt in stare sa fac totul atat de repede si nici nu imi e printre teluri. Mie mi se pare ok zicala ce ai pus pe tine in noua luni sa dai jos in urmatoarele noua luni dupa nastere. La Victor asa a fost fara sa-mi propun lucrul asta, la Sonia va fi mai greu pentru ca am luat mai mult in greutate, dar nu imposibil. pentru incurajari !

Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

"Life's a journey, not a destination"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

nelia, de ce nu vii cumine la zumba in CSL ca nu e chiar asa de parte de tine, e la 19:30 miercurea si la 9:30 simbata?

M-am apucat si eu de numaratul pe sparks, si eu am facut ca buflea dar nu v-am spus Pina acum vad ca stau la 1300/zi dar asta pt ca am entuziasmul de inceput dar nici nu imi e foame.

N-am inteles, de ce nu sint bune fructe seara? Pai nici alea?

The more, the merrier, vad ca ne inmultim.

Ana, eu maninc un mar sau o para inante sa plec de la servici ca sa imi mai taie din foame ca altfel ma reped in frigider cind ajung si nu mai am rabdare sa-mi fac salata sau pestele.

Maru, nu e cam putin ce maninci tu acolo, cu alte cuvinte, nu iti e foame?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Carmencita, hai sa ne pupam noi la subiectul asta de slabit, ca fetele astea nu mai vad o gluma in fata ochilor. Gluma, gluma dar ala cred ca este sparkul de dupa slabit, he, he, he ! ! !
Sunt invidioasa pe toata lumea, e iar seara si iar imi e foame. Azi am bagat o salata de la Cipotle care avea putin orez ...si 2 felii de paine cu parizer. Acum seara (9:30) am mancat niste struguri ca imi vajaia capul. Mie mi se pare putin dar am niste rezerve de grasime gata sa sara la atac.

Vad ca toata lumea mananca putin, face teoria-caloria oului miraculos, gym-uieste la greu si nimeni nu se plange ca e greu. Lasa ca ma plang eu

Mergi la inceput

Voiam sa mai recomand ceva fetelor care merg la gym (asta daca nu ati incercat deja).

Pantalonii din neopren genul asta http://www.alibaba.com/product-gs/201980303/Neoprene_pants_Neoprene_products_Slimming_pants.html sunt preferatii mei (atunci cand intru in ei bineinteles ca acum sunt over cu mult) ii folosesc la gym si ajuta mult la pierderea tesutului adipos, adica transpiri mult mai mult decat in pantaloni normali.
Stiu ca sunt pareri pro si contra (ca nu lasa pielea sa respire, irita pielea , miros naspa la un moment dat chiar daca ii speli,or mai fi si altele), plus ca exercitiul devine mai greu atunci cand ii porti pentru ca sunt ca o piele de foca asa pe tine, dar eu sunt fan, transpiram de-mi storceam sosetele dupa ora iar dupa dus aveam o piele fina, fina si se vedea diferenta la masuratori (talie, coapse).

Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Buflea, ar trebui sa numeri pe Spark. Strugurii aia au tone de calorii. Cumpara mai bine niste berries.

Mergi la inceput

A, si am uitat sa zic, pantalonii astia sunt buni de purtat oricand faceti un pic de miscare prin casa, gen curatenie, laundry, de-astea, garantat transpiri in ei si cand ii dai jos zici ca ai fost deja la gym

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui buflea

Carmencita, hai sa ne pupam noi la subiectul asta de slabit, ca fetele astea nu mai vad o gluma in fata ochilor. Gluma, gluma dar ala cred ca este sparkul de dupa slabit, he, he, he ! ! !
Sunt invidioasa pe toata lumea, e iar seara si iar imi e foame. Azi am bagat o salata de la Cipotle care avea putin orez ...si 2 felii de paine cu parizer. Acum seara (9:30) am mancat niste struguri ca imi vajaia capul. Mie mi se pare putin dar am niste rezerve de grasime gata sa sara la atac.

Vad ca toata lumea mananca putin, face teoria-caloria oului miraculos, gym-uieste la greu si nimeni nu se plange ca e greu. Lasa ca ma plang eu

Eu nu ma plang ca e greu ca n-am inceput greul, dar de cand am inceput sa scriu aici se ridica acul cantarului in loc sa scada. O fi din cauza ca nu sunt pe spark ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

Diana, dar de unde luam pantalonii aia minune pe aici pe la tara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Buflea, mananci prea putin, nu asa se face. Ai mancat cam 700 de calorii toata ziua. Strugurii aia, or avea multe calorii teoretic, da' nu cred ca ai mancat mai mult de 200 calorii din ei, asa ca esti sub 1000 de calorii. Baga 1200 or something, dc. vrei sa fie suportabil. Altfel devalizezi frigiderul in weekend.

Mergi la inceput