Naste VIKINGA
Raspunsuri - Pagina 20
Yasmine spune:
Te-am citit, ca intotdeauna, cu mare placere, si ma bucur sa experimentez si eu in curand sentimentele astea. De la 4 Letizia mea nu ma mai lasa sa dorm, asa ca bantui pe aici.
Te imbratisez cu mare drag.
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia 33+
Sabina spune:
Vikule, va pup tare tare de tot, sa fiti fericiti, sa te bucuri de familia ta minunata!!!!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
xela_07 spune:
Vikinga foarte frumos ai povestit , o poveste unde iti vine sa plangi de fericire ...
Citeam tot aici pe DC la cineva ca un doctor spunea cuiva cum ca primul copil il faci pentru ca trebuie, ca asa vezi la cei din jurul tau, al doilea copil il faci pentru primul sa nu fie singur pe lume si abia al treilea il faci pentru TINE.
Sa fiti sanatosi si fericiti cum sunteti acum!
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si 36+ Cristian
buli spune:
niiiii, mah, vazui mesaj de la Sabina la subiect si zic, ia sa vad ce a mai scris Sabina, si cind colo iaca aparura cochetele, navicheaza Vik cu pinzele sus pe net.
bravo mamica, sa fiti fericiti si sanatosi, sa va bucurati de toate lucrurile bune si de voi toti.
cum, mey, sa nu stii cum ii zice la opusul lui baby blue? :D ii zice babypinkflowerpower
va pup si baga si tu o pozica cu Letizia inainte de a ajunge la majorat
si succes iti doresc is destepti rau capricornii astia, dar capoooosi
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
helbi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui buli si succes iti doresc is destepti rau capricornii astia, dar capoooosi |
Daaaaaaaa, cita dreptate ai!!!! Sunt desteptzi, prind f usor totul INSA sunt caposi si vor sa ai ei ultimul cuvint
Tu ai doua "carnute" in casa Sa vezi mai tarziu diferenta intre ele si Aldo (parca el balantza sau sagetator e, nu?). Vai de "capul" lui saracu, cind i-or sari astea mici cu coarnele in el Si mai trebuie sa le si apere, ca e singurul fratior
Vik, ai povestit superb!!! Felicitari pt o asa familie frumoasa! Sa va traiasca copii, sa fie sanatosi si sa avetzi numai bucurii de la ei!
cristies spune:
Vikinga vreau sa urez si eu multa sanatate si noroc Letiziei!
Pentru ca ai zis ca listezi subiectul sa-l arati o sa ma adresez lor, copiilor, sa le reamintesc ce mama extraordinar de puternica si curajoasa au, ce optimism emana si cata fericire si liniste raspandeste. E unul din lucrurile cele mai importante intr-o familie.
Va doresc sa fiti fericiti!
Acum tie personal iti multumesc pentru experientele pe care le-ai impartasit cu noi, burticile de pufuleti si pentru cele pe care le vei impartasi in clubul scutecelor.
Pup.
Mindy spune:
Vikinga, asa de frumos ai povestit, in timp ce te citeam parca simteam caldura aia de bebe mic, pufos si cald la piept, lipit de san. Ma crezi ca ma faci sa imi doresc sa am 3 prunci!?
Sunteti o famile minunata! Inca odata, Felicitari!
Gabrielama spune:
Vik, bravos, frumos povestit! Nu cred ca mai am timp sa-l fac si pe al treilea, dar dupa povestea ta, zau ca incep sa ma gandesc!!
Felicitari!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!