Naste VIKINGA

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paulush spune:

Felicitari familie!
Bravo mama puternica!
Bine ai venit prunc nou!

asa a fost

“Daca un loc a fost potrivit pentru a concepe un copil, acel loc e bun si pentru a-l aduce pe lume”

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Letizia mica, bine ai venit!!! sa ai o viata minunata, plina de zambete si impliniri. nu-ti pot dori ceva mai frumos decat sa-i semeni intocmai mamicii tale!

Laura, ma bucur mult ca ai avut o nastere usoara. Refacere la fel de rapida iti urez, si asteptam primele poze cu mica dansatoare si cu toata familia ei fericita in jur!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Bine ai venit pe pamant, printesa mica! sa-ti fie viata frumoasa si sa ai parte de noroc. Laura, sa va traiasca micutul nou membru al familiei si sa va umple casa de voie buna si de bucurii. Refacere usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Happy_in_TO

Sabina, eu as sugera www.alibaba.com/product-tp/11751416/Thermamax_Heat_Pad_For_Menstrual_Cramp.html" target="_blank">asa ceva sau o sticla cu apa calda. Multumesc pentru vesti

Problema e ca daca pui cald pe uter poate duce la relaxarea uterului, ceea ce e foarte periculos, poti face hemoragie & co.

La menstruatie e una, dupa nastere e alta, contractiile alea sunt chiar necesare si folositoare.

Nu degeaba imediat dupa natere se pune gheata pe burta in Ro.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Felicitari, sa va traiasca fetita, sa fie sanatoasa si cu noroc in viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Citat:
citat din mesajul lui lavi02

Citat:
citat din mesajul lui Happy_in_TO

Sabina, eu as sugera www.alibaba.com/product-tp/11751416/Thermamax_Heat_Pad_For_Menstrual_Cramp.html" target="_blank">asa ceva sau o sticla cu apa calda. Multumesc pentru vesti

Problema e ca daca pui cald pe uter poate duce la relaxarea uterului, ceea ce e foarte periculos, poti face hemoragie & co.

La menstruatie e una, dupa nastere e alta, contractiile alea sunt chiar necesare si folositoare.

Nu degeaba imediat dupa natere se pune gheata pe burta in Ro.

Bine ca ai punctat greseala, eu m-am gindit numai la crampe si durere, nu m-am gindit deloc la hemoragie. Atunci comprese cu gheata ar merge? Eu nu imi aduc aminte sa fi avut dureri groaznice, poate am uitat. Tin minte ca mi-au dat Tylenol la spital si le-am refuzat.

Ceva vesti noi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

felicitari vikinga!
bun venit "micutei" :) si spor la supt, cred si eu ca asa bebelusa mare are nevoie de muuult laptic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Felicitari multe si bine ai venit pe lume fetita draga si iubita.

Vikinga draga multe felicitari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

Ce emotionant! Felicitari!

Bravo Vikinga! Bun venit pe lume bebelusei. M-as bucura sa vad poze cu voi.

Imbratisari si pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Zice ca au mai scazut un pic durerile, i-a mai explicat si dr ca la nasterea nr 3 si la asa bebic mare asta e:)
O sa mai ia cate un paracetamol (Conchita, e permis in alapatare...cand ma gandesc ca eu aveam anestezice dupa cezariene mi se pare super parfum paracetamolul asta)si gata.

Bebe Letizia sta numa la tzitzici si se uita la ei:)
iar Laura s-a ferchezuit si rujat si se simte alt om:))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput