America (187)
Raspunsuri - Pagina 12
Macrina spune:
Vai mama, ce sume
Mai bine caut o midwife, dar parca mi-e frica si de nasterea acasa...
CamiM spune:
Macrina nu zic si cu midwife e ok, dar eu zic sa tii cont si de faptul ca e posibil(nu iti doresc dar se poate intampla, eu una sunt patita si parca si Miere) sa ajungi oricum la cezariana si implicit spital,doctor, etc.,si atunci cine plateste? mai bine rezolva din timp cu asigurarea, sau shop around pe la spitale vezi care ofera un deal mai bun.Oricum sa ai o nastere usoara si bebe sanatos. Cand ai due date?
Lia eu voiam sa sugerez card la Toysrus de pilda, ca tot parintele cumpara si jucarii.. si ce de jucarii :), plus ca unele prepaid cards au si maintenance fee sau expira sau au alte "hidden costs".
Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008
corinadana spune:
Macrina la mine a venit una de 25.000 apoi 1.800 apoi 1.600 si mai cateva asa maruntisuri (de ordinul a sutelor). NU pun ce mi a venit ptr Francesca ca ea a fost in NICU. Alea inca mai vin dar pana acum vreo 6.000$.
Pe mine m ar fi costat tot 750$ dar fiindca am avut alta asigurare cu deductible am mai dat acolo 250 si 850.
Azi am mers la ocean, a fost splendid. Francesca era uimita de valuri, asa valuri mari au fost. Era lume in apa si la plaja.
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
ruxij spune:
Eu am nascut cu midwife, dar n-am avut complicatii deloc si am stat doar 24h in spital. Billu' a fost 10 mii. Acum 8 ani.
corinadana spune:
Si eu puteam linistita cu midwife ca doctorul a fost acolo doar ptr 5 min in care am push de 3-4 ori plus ca a supt o pe asta mica si de "bine" ce a sucked a mers asta mica la NICU si cusatura de final. Numai cusatura aia (cica surgery, ha ha) a fost 1.800$.
Asigurarea mea era de la statul CA.
Macrina fii f sigura ca i doar atat, mi se pare atat de putin...
Don't throw with stones if you live in a glass house.
corina mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca
ciuf spune:
La multi ani!
Buflea, prima mea prajitura facuta, care cica avea o reteta foaaaarte usoara, a fost rulada. A iesit un kaka maka
. Am zis ca nu mai fac prajituri in viata mea ca am doua maini stangi. Sotul ma tot indemna sa fac dulciuri ca el asa a crescut la mamica lui cu dulciuri la fiecare sfarsit de saptamana
. Asa imi venea sa il trimit la origini cu prajiturile lui cu tot. Mi-am pus ambitia si am facut faimoasele eclere ce le tot facea mama lui. Mult prea laudatele eclere. Neah, nu fu mare scofala
. Apoi mi-am facut curaj si m-am bagat si la un tort si uite asa mai scapai de teama aia ca nu sunt capabila sa fac dulciuri.
Saptamana trecuta am facut si eu strudel ... dar cu foile cumparate. In umplutura am pus stafide de cranberries, nuci, scortisoara si zahar. Mi-au iesit nemaipomenite.
Despre somnul copiilor ... fix asa e si la mine. Am zile cand uita sa se mai trezeasca din somnul de frumusete si taman in ziua de 31 dec. m-am chinuit cu ei doua ore sa ii adorm. Amenintari, suparari, lacrimi. Cu chiu cu vai au adormit asa pentru o ora
.
Am citit din urma cand ziceai de Alex la hockey. Exact asa a fost si Luca. Numai ca el era obisnuit cu patinele de hockey ca sotul a vrut ca sa il invete cu genul asta de patine, nu de figure skating. Insa cu batul lui Luca i-a luat timp sa se obisnuiasca cu el. Parca am zis ca mi-era ca nu vede pukul. Eh, il vedea insa nu putea sa il nimereasca
. Zilele astea am realizat si eu cat este de greu sa joci hockey. Ca tocmai ce imi spusese un prieten ca e un mizilic sa joci hockey daca patinezi bine. Eh, uite ca nu e asa. Azi vazuram si eu si el ca nu e usor deloc. Iti trebuie multa coordonare.
Sanzi, echipamentul li se pune de la inceput ca sa se obisnuiasca sa patineze cu greutate pe ei. Se presupune ca atunci cand inscrii copilul la hockey stie sa patineze. Nu conteaza cat de repede patineaza, dar sa fie capabl sa stea pe patine fara ajutor. La clubul unde merge Luca nu mai accepta copii care nu stiu sa patineze.
Nu stiu despre ce scotch vorbesti, Buflea, ca Luca nu are asa ceva. Si nu am vazut nici la alti copii. Cu el prinzi ciorapii aia ce stau deasupra protectiilor de tibie? Unde il folosesti?
Mirela, si noi am ajuns acasa pe la vreo 3:30 si eu am mai citit (terminat o carte) pana la 5:30. Dimineata cand au dat scularea maimutelele astea imi picau ochii.
Aoleu, Buflea, tu devii proverbiala pe aici. Acum citii de pataniile din noaptea Anului Nou. Cum naiba toate vi se intampla voua??? Cum ii sunt degetele lui Alex?
Sotul si-a prins si el degetul mare in usa masinii si si-a dat gaura in unghie la serviciu cu pistolul de lipit. Dupa o zi nu l-a mai durut. Eu imi amintesc ca mi-am prins degetul in usa masinii cand am venit de la spital cu Eva, doar ce o nascusem. Am avut niste dureri infioratoare. Am stat cu degetul ala doua nopti in gheata pana cand m-am desteptat ca pot suna pediatrul sa imi recomande ceva de durere
. Alex s-a mai plans de durere a doua zi?
Blackpanterro, felicitari pentru sarcina. Sa ai parte de una usoara si fara probleme!
Azi am vorbit cu o prietena de-a mea si mi-a spus ca a luat-o o stare nasoala de voma cand a vazut Avatar 3D. Si ma tenta si pe mine sa il vad la Imax. Numai ca acum ma gandesc cu groaza sa nu ma apuce ameteala pe acolo.
Philip, i-a trecut lui Nicholas bronsiolita? A luat pana la urma Prednisonul?
Noi nu am facut Revelionul la o biserica. Am inchiriat o cabana unde am incaput 80 de persoane. Fiecare familie a adus ce I s-a spus sa pregateasca, drept urmare mancarea a fost foarte variata si din belsug. Ca romanul cand aduce, aduce ca sa ajunga. A predominat mancarea traditionala. Am spus Doamne, iarta-ma! si m-am infipt in carnatii de casa. Dieta mea se duse pe apa Sambetei. Noi am adus oua umplute.
Am rezistat pana pe la vreo 3 cand am zis ca musai sa ajung acasa sa imi cocotez “butucii” pe pereti. Eva a fost vedeta serii. A socat audienta cu energia ce a avut-o si pofta de dans. A fost spiridusul petrecerii. Luca timp de 5 ore nu a stiut decat joaca, alergatura, pe cand Eva a dansat cot la cot cu adultii, facand tot felul de figuri de dans si balet. De atunci ii zic “Figurini Panini”.
Ruxij, eu ti-as sugera sa iei un gift card la Children’s Place, Gymboree sau Gap. Astia au lucruri faine de copii. La botezul Evei am primit lucruri, jucarii si cecuri. Suma minima a fost $60.
Mihutza, sa stapaniti sanatosi cadoul adus de Santa! Micuta e superba!
Sanzi, cati dinti a schimbat David?
Ce seamana sotul tau cu mama lui!!!
Socrella mea imi vine pe 12 ianuarie. Iar eu care sustineam sus si tare ca ea vine pe 15. Fusei tare dezamagita azi cand aflai ca vine mai repede
. Nu stiu cum naiba am inteles data aia.
Zilele astea am descoperit un lac pe care putem patina. Am mers trei zile la rand si am stat minim trei ore. Am patinat, jucat hockey, tras pe Eva cu sania. A fost grozav ca am reusit sa facem ceva impreuna, in familie, sa jucam in aer liber. Am febra musculara la abdomen, fund, picioare, brate. Am mai tras eu matza de coada la hockey, oferindu-ma sa fiu portarita
. Si uite asa imi mai trageam si eu sufletul. Aseara ma incercau asa niste dracusori ca daca se sparge gheata, ce ma fac ca nu stiu nimic despe cazutul in apa cu gheata. L-am trezit pe sot sa ii spun nebuniile mele, de apoi nu mai avea nici el somn ca se crucea de ce "algoritmi" calculam. Si uite ca de dimineata suna la Pompieri sa afle detalii despre lac
. Cica e primul care a sunat in iarna asta sa ii intrebe despre grosimea ghetii si metode de salvare.
Weekendul urmator planuim sa mergem intr-o statiune sa inchiriem snowmobil. Am mai facut treaba asta acum 7 ani si a fost superb. Am explorat zone unde nu calca picior de om. De abia astept sa facem asta.
Vrusei sa vad pozele, deschisei mai multe linkuri, printre care si Mufa si mi se bloca calculatorul ca cica am virual memory very low
. Nu mai am rabdare sa ma uit la poze asta-seara. Deja e 12:25 noaptea, mantui o ciocolata Lindor truffles. De la Rev. incoace mananc tare haotic. Ba vreau dulce, ba mai rontai un castravecior murat, iar vreau dulce ... ce concert e in burta mea numai eu stiu.
O noapte faina va doresc.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
blackpanterro spune:
Ciuf, multumesc! :)
Mergi fara grija, e extraordinar in 3D! Mie mi-a placut la nebunie!L-as mai vedea de 10 ori daca as putea! :)
Succes cu soacra si cu febra musculara! Care e mai rea? :))
Macrina, sper sa se rezolve cu asigurarea, nasterile sunt infiorator de scumpe, a mea a fost 21k acum 5 ani.
Adriana si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
miereamara spune:
Adriana, pai tu ai platit tot preturi americane, chair daca ai nascut in Italia?
Prima mea zi de munca a debutat furtunos si dezastruos, Aidan s-a trezit de vreo 5 ori azi-noapte, ii ies caninii, iar de la 5 nu a mai vrut sa doarma, eu cred ca am dormit vreo 4 ore in total, sunt cam daramata, mi-am facut o stacana de cafea sa o iau cu mine ca sa rezist, nu poci nici sa fumez acolo ca sa imi revina oxigenul din creier la nivele normale
, oricum voiam sa ma las de fumat, tztztz cum se potrivesc toate
.
Vai mie!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Baby Gator
philip spune:
miere, nu cred ca adriana a platit nimic, ci tricare
. in urma cu vreo 2 pagini iti uram bafta azi, vad ca n-au contat prea mult urarile mele, ziua n-a debutat tocmai bine. dar va fi.
US
www.youtube.com/watch?v=2-KuPRYed1Q" target="_blank">Depeche Mode August 25, 2009