INSEMINARE 58

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_e spune:

Buna fetelor si La multi ani!!!
Sunt noua pe aici si as vrea sa fac IA insa nu prea stiu de unde si cu ce sa incep.Mi-a zis cineva ca se face la Sibiu(polisano) si as vrea sa stiu daca este cineva pe aici care a facut IA la Sibiu.Ma intereseaza si cat costa.
Multumesc din suflet si o seara placuta va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicuta32 spune:

Ramo-iti raspund eu,desi nu sunt cea mai in masura caci sunt multe fete mult mai documentate decat mine.
Inseminari se fac in multe locuri in tara,bineinteles si la Polisano Sibiu: IA costa 1060 lei, iar IA cu donator 1920 lei.Daca vrei ,intra pe prima pagina de la sub. "FIV sau inseminare cu donatoare/donator" si acolo gasesti mai multe clinici la care se fac inseminari, precum si analizele necesare pt. inseminare.
Eu am fost multumita de cei de la Polisano.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui aruam

Buna fetele,
Sunt foarte suparatapt ca este a 2-a luna cand incerc sa fac IA si nu reusesc pt ca ovarele astea nu mai vor sa lucreze, in ziua 14 nu se selectase niciun folicul dominant.Nu stiu ce se intampla ca pana cum 3-4 luni aveam ovulatie confirmata ecografic de mai multe ori.
Este careva care are PCOS si a facut stimulare? si daca cu ce medicamente? Am inteles ca la personele cu PCOS riscul de hiperstimulare este mai mare.
Mie asta mi s-a recomndat, sa fac stimulare dar mie frica pt ca am fost operata de fibroadenom la san in urma unei stimulari.
Despre decorticare ovariana ce parere aveti?
toate fetele
anul acesta o sa fiu
Doamne ajuta

Da, eu am PCOS. Am facut stimulare cu Ovamit (din ziua 3 pana in ziua 8) si apoi Puregon 50 Ui. timp de 4 zile si apoi Puregon 100 Ui pana la inseminare. Eu nu m-am hiperstimulat. AM avut prima data 2 foliculi dominanti de 18 si 21mm, si a doua oara am avut unul de 19mm, care doarme in patut acum.

SI mie mi s-a propus o decorticare ovariana, daca nu imi reusea inseminarea. I se paruse Cezarei ca as avea ovare de portelan. Ei, uite, ca as fi facut operatia degeaba. Deci, cantareste bine inainte sa iei decizia cu operatia.

Mami de amazoana

My Perfect Baby - poze de la cumpana dintre ani (nascuta in 09.12.09)

www.youtube.com/watch?v=o0xZmb1C4-I" target="_blank"> Cezarica face baitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns llary spune:

Va pup Ella ,Peta!
Rodicutza si eu sunt pacienta dr Ispasoiu la Polisano si sunt multumita!
Esti din zona?
Chiar merita sa mergi la Sb sunt draguti.
Cine mai e la Sb?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_e spune:

Rodicuta mrs de raspuns,stiu ca se face in mai multe locuri IA dar sibiul e cel mai aproape de mine si de aceea vroiam sa aflu mai multe de polisano.Ai facut IA acolo?a reusit?
Mrs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorinake spune:

Buna, fetele! De azi reincep tratamentul si speram ca luna asta va fi IA-ul norocos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sabrinela spune:

Buna,sorinake!si eu incep tratamentul de azi,cu ova-mit,doua pe zi.Sa fie IA norocos luna asta pentru toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

fetelor am o dilema
aseara am facut prostii, dupa contact am avut cateva pete rosii. nimic neobisnuit avand in vedere ca asteptam uratii. m-am cul;cat linistita, dar dimineata nu mai aveam nimic. iart azi toata ziua doar niste pete maronii. CE SA FAC? sa consider azi prima zi de CM si de maine sa fac injectii sau sa mai astept pana maine ca poate vine flux normal??? mai ales ca mie imi curge destul de abundent in prima zi.

va pupici pe burtici

Cauta cu milostivire, cu totul laudata Nascatoare de Dumnezeu, la necazul cel cumplit al trupului meu si vindeca durerea sufletului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Succes fetelor la IA!

In IAsi la OMNICLINIC a facut cineva IA?

Dumnezeu ne va ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Fetele la multi ani inca o data pe 2010!..

Eu sunt bine fetelor.Incet, incet ma acomodez in olanda, am mai stat eu aici dar nu chiar in zona asta. Zilele trec repede; acum stau acasa, numai sotul lucreaza. deocamdata nu m-am plictisit dar...nu vreau sa ajung la stadiul de plictiseala. O sa-mi caut un job dar dupa ce iau rezidenta. Mi-am luat niste pastile din romania (closty) dar deocamdata nu le folosesc.ultima oara s-a vazut la eco un nodul de 1,4 cm pe uter, am zis gata, pauza.

Anna_ivan, ma bucur ca esti bine sanatoasa...:-))
Eu zic sa consideri ziua 1 cand ai flux normal. spotting-urile si petele eu nu le consider ca z1. eu asa stiu.
Dar poate esti gravida?...:-))

Alla , bine ai revenit. Succes in toate! sa fie un an norocos! Nu ma invidia :-)) ca nici aici nu e prea grozav, tot munca, cumparaturi si acasa...deocamdata. Diferenta este ca aici ai mai multa siguranta daca ai un serviciu. de asemenea am remarcat ca alimentele sunt mai ieftine decat la bucuresti.ciudat!..cheltuim mai putin in sensul asta. oricum avem un buget pe luna nu ne permitem extravagante deocamdata, ca na, traim dintr-un singur salariu. o masina insa ne-am luat ca sa avem libertate de miscare, ca trenurile sunt scumpe. mai planuim sa luam doua biciclete :-)) dar sa scapam de zapada!

sensibila, peta, indi si toate gravidutele sa fiti sanatoase! aveti grija de voi!

peta imi pare rau de probleme, bine ca ai scapat, ce emotii pe tine.

sensibila imi place numele fetitei! bravo, mai ai putin si vei avea fetita in brate! Nu mai risca asa cu drumurile astea lungi, cu masina, esti tu rezistenta, dar nu se mai face sa te expui la prea mare oboseala. Sa nu te superi ca-ti zic.:-))

sabine, viss, ella, alla, anna-ivan, elena raluca, anda, noi2.. multi pupici de la mine!..si succes tuturor fetelor, si veteranelor si noilor venite, va imbratisez pe toate!

Mergi la inceput