Anul Nou cu bucurie in gradina cu pitici (57)
Raspunsuri - Pagina 8
Lumy_Clt spune:
LA MULTI ANI 2010!!!!!!!!!!!!!! 

UN AN PLIN DE IMPLINIRI, SANATATE, BELSUG SI NUMAI BUCURII VA DORIM!!!

14+

crestem
mami_vreau spune:
La multi ani fetelor! Fie ca anul acesta sa ne aduca impliniri pe toate planurile!
Moooooama ce de poete pe'aci!!!! Imi placeti!!! 

Fetele eu nu mai pot intra pana luni asa ca va urez odihna placuta sau distractie placuta! Fiecare cum prefera! 

Sorinake Doamne ajuta sa auzim de un b-hcg mare luni! Si da-le incolo de semne de cm ca doar stii si tu ca sunt fooooarte asemanatoare cu cele de gravideala! Tin pumnii! 
Laura
sorinake spune:
La multi ani! Un an plin de bucurii, sanatate si fericire! Sa va dea DD ceea ce va doriti!
Multumim si noi de urari! 
Amy, esti iertata! ![]()
amy2007 spune:
Sori. La tine m-am gandit in special dar nu gaseam rima la ,,nache"... daca imi vine inspiratia, editez. Sper ca v-a placut. ![]()
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
guzelnico spune:

Ada29- Z32 CM, stimulare cu Vitex
Amy2007- Z11 CM, laparoscopie pe 12.11
Ancamac- Z? CM
AniG- Z18 CM
Babyblue- Z12 CM, HSG pe 12.11, se pregateste pt. IA
Bebenov- Z18 CM
BlueFlower-
+35
Brunadria- Bine ai venit acasa!
Camy1002- Z? CM
Cinezee- Z? CM
Danny1- Z5 CM, stimulare cu Vitex
Ellyshor- Z8 CM, instilatii pe 01.09, stimulare cu Vitex
Galliciana- Z1 CM
Guzelnico- Z14 CM, laparoscopie pe 7.11
Libra-
+6
Lumy_Clt-
+14

Luminita42- Z8 CM;
Lyly_mar- Z9 CM
Mami_vreau- Z11 CM
MayanMistica- Z20 CM
Menics- Z?
Micomic- Putere si curaj!
Mona40- Putere si curaj!
Simonia- Z27 CM
Sorinake- Z24 CM, HSG pe 29.09, Z8 de la IA
Soricica- Z?
*Spor la treaba fetelor care "se misca" natural!
*Mult succes celor care se pregatesc pentru diverse consultatii/interventii/IA/FIV!
*DD ajuta tuturor sa-si indeplineasca visul numit BB!
O ruga puternica si fierbinte catre Doamne-Doamne: sa-i dea rabdare si curaj surioarei noastre dragi, SORINAKE, care este proaspat inseminata!
www.vitamix.ro/Suplimente-alimentare/Conditii-specifice/Vitex-Fruit.html" target="_blank">VITEX FRUIT (incercat de Ada si Ellyshor
)
BILE (recom. de Sorinake, postat de AniG
)

guzelnico spune:
Am venit sa sorcovesc aspirantele:
Sorcova vesela
Sa traiti, sa va-nmultiti
Foliculii sa creasca- flori
Ca de par, ca de mar!
Si gigeii sa se duca
Tari precum e piatra
Iute ca sageata
Ovulele sa le pupe
Tare ca fierul
Iute ca otelul
Bebelusi sa ne aduca!
La anul si la multi ani!
dar si viitoarele mamici:
Sorcova vesela
Sa traiti, sa-mbatraniti!
Bebelusii mari sa creasca
Ca un par, ca un mar
Ca un fir de trandafir,
Si parintii sa-si iubeasca!
La anul si la multi ani!
guzelnico spune:
SFANTUL VASILE CEL MARE
Acest intre Sfinti, Parintele nostru Vasilie cel Mare a trait intre anii 330-379, in vremea Sfantului si marelui imparat Constantin si, pana in zilele imparatului Valens, cel cazut in ratacirea lui Arie. S-a nascut in Cezareea Capadochiei, din parinti dreptcredinciosi si instariti, Emilia si Vasilie, tatal sau fiind un luminat dascal in cetate.
Iubitor de invatatura si inzestrat pentru carte, Sfantul Vasilie si-a imbogatit mintea cercetand, rand pe rand, scolile din orasul sau Cezareea, apoi din Bizant, mergand pana si la Atena, cea mai inalta scoala din timpul sau, unde a intalnit pe Sfantul Grigorie de Nazians, cu care a legat o stransa si sfanta prietenie.
A fost inaltat la scaunul de Arhiepiscop al Cezareei in anul 370, in vremuri grele pentru Biserica, cand ereticii lui Arie si Macedonie izbutisera sa aiba de partea lor pe insusi imparatul Valens. Sfantul Vasilie a dus o lupta apriga, cu scrisul si cuvantul, luminand crestinatatea si aparand dogma Sfintei Treimi. Si-a atras mania imparatului si a suferit multe prigoniri din partea lui, pentru apararea acestei dogme de capetenie a crestinatatii.
Sfantul Vasilie a indreptat si unele lipsuri ale monahismului din timpul sau, chemandu-i pe moanahi sa se nevoiasca nu numai in folosul mantuirii persoanale, ci si in folosul aproapelui. Este cel dintai ierarh care a intemeiat, pe langa Biserica, azile si spitale, in ajutorul celor saraci si neputinciosi, indemnand pe cei insatariti sa foloseasca avutiile lor, ajutand pe cei nevoiasi si lipsiti.
S-a mutat catre Domnul la varsta de 50 de ani, in ziua de 1 ianuarie, plans de credinciosi si de necredinciosi, care-l iubeau si-l cinsteau pentru bunatatea si intelepciunea lui. Cei zece ani ca arhiepiscop in Cezareea Capadochiei i-au fost deajuns, pentru ca el sa intre in istorie cu numele de Sfantul Vasile cel Mare. Pentru rugaciunile lui, Doamne miluieste-ne si ne mantuieste pe noi. Amin. 
ada29 spune:
La Multi Ani tuturor!!!!
Cate urari frumoase,multumim fetelor in special lui Amy si lui Nico pt.compozitia proprie

Foarte frumoase!!
Eu acuma m-am trezit,a doua runda de somn,ne pregatim sa mergem sa sarbatorim un nea Vasile!
Inca o data La Multi Ani tuturor cu sanatate,c'apoi le facem noi pe toate.

Multumim pantru urari.