Anul Nou cu bucurie in gradina cu pitici (57)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Neata gagici...hai la cafele.
Eu am coborat azi pe la mj drumului din autobuz si am venit vreo 3-4 km pe jos la munca...sa fac sport...ca diseara nu ma duc la sala.
Mayan, imi pare rau sa aud. Dar de asta imi era frica.
Tii minte cand ti-am spus ca trebuie sa-i faci un program foarte clar ? Crede-ma ca si eu am patit-o cu a mea...Nu char asa, dar nu prea departe.Si a mea era mai mare si aveam zic eu cu cine vorbi.
Concluzia mea a fost ca ...copilul are nevoie de compania a persoanelor de varsta ei. Se plictiseste ingrozitor sa stea numai cu adulti care vorbesc o alta limba.
Nu e usor deloc pentru fata. Asta una la mana.
Ca trebuie pusa pla punct, fara indoiala, trebuie. Singura prob e in ce mod.
Mayanule, asculta-ma pe mine....nu te napusti asupre ei, ca o sa-ti para rau. Tu esti adultul si trebuie sa dai dovada de multa intelegere.
Cand face criza, du-te si imbratiseaz-o, char daca inainte ai tipat la ea. Spune-i ca ea e f importanta pentru tine, pentru voi, si ca tu esti acolo pt ea orice s-ar intampla. Las-o sa planga daca-i vine, si sa se racoreasta.
Treaba cu vomatul e clasica in situatii de trauma .
Eu nu sunt psiholog, si pacat...ca am capacitate de analiza..si am rabdare pt natura umana ( numai cu barbata-meu nu prea am, ca el uneori e...boi) . Mi-am grasit cariera.
Nu, acum serios. Te rog eu schimba-ti repede atitudinea. Nu o brusca si nu o certa, indiferrent ce ar zice. Iesi din camera, casa si da o tura cu bicla. Da-i o imbratisare fara vorbe sau cateva cuvinte calde.
Imi pare rau sa o spun aici si cu gals tare.( si asta e valabil si pentru mine).
Copilul este victima. Copilul nu are nici o vina ca noi, parintii am luat decizia de a ne desparti si de a infruntam lumea pentru un trai mai bun.Deci, nu pretinde de la ea sa se comporte in canoane ca....nu are de unde.
Te rog, te rog , te rog, fii blanda cu ea ...ca o sa-ti para rau dupa aceea de valeu, valeu....
Daca ai gasi un soi de formatiune cu copii de varsta ei, macar caeva ore pe zi ar fi splendid. Pun pariu pe un mar decojit ca nu aveti nici un prieten cu copii de varsta ei sau pe aproape. Cauta in vecini, sau printre cunostinte in parc, sau nu stiu...nu-mi vine nimic mai bun acum in minte.
Deci, inca odata La multi ani cu sanatate.
Pupi tuturor.
ps. fica-me iese la primul bairam serios din viata ei. cu baieti de liceu. ea clasa a 8.
Va povestesc mai incolo ce traume am
pupi la toate zuzele...si atentie la alimentatie...fara excese.
PSS vreau si eu pepene rosu murattttttttt
pup

Mergi la inceput

Aaaa, si sa nu uitam, Sorinake...tinem pumnii cat casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Ada29- Z31 CM, stimulare cu Vitex
Amy2007- Z10 CM, laparoscopie pe 12.11
Ancamac- Z? CM
AniG- Z17 CM
Babyblue- Z11 CM, HSG pe 12.11, se pregateste pt. IA
Bebenov- Z17 CM
BlueFlower-+35
Brunadria- Bine ai venit acasa!
Camy1002- Z? CM
Cinezee- Z? CM
Danny1- Z4 CM, stimulare cu Vitex
Ellyshor- Z7 CM, instilatii pe 01.09, stimulare cu Vitex
Galliciana- Z20 CM
Guzelnico- Z13 CM, laparoscopie pe 7.11
Libra-+6
Lumy_Clt-+14
Luminita42- Z7 CM;
Lyly_mar- Z8 CM
Mami_vreau- Z10 CM
MayanMistica- Z19 CM
Menics- Z?
Micomic- Putere si curaj!
Mona40- Putere si curaj!
Simonia- Z26 CM
Sorinake- Z23 CM, HSG pe 29.09, Z7 de la IA
Soricica- Z?

*Spor la treaba fetelor care "se misca" natural!
*Mult succes celor care se pregatesc pentru diverse consultatii/interventii/IA/FIV!
*DD ajuta tuturor sa-si indeplineasca visul numit BB!

O ruga puternica si fierbinte catre Doamne-Doamne: sa-i dea rabdare si curaj surioarei noastre dragi, SORINAKE, care este proaspat inseminata!

www.vitamix.ro/Suplimente-alimentare/Conditii-specifice/Vitex-Fruit.html" target="_blank">VITEX FRUIT (incercat de Ada si Ellyshor)

BILE (recom. de Sorinake, postat de AniG)

Mergi la inceput

Mona, cata energie ai! Te admir!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Fetelor,intru rapid sa va fac o urare putin modificata

Aho,aho prieteni dragi
Stati putin si ascultati,
Maine anul se-noieste
Ada voua va doreste
Mult belsug si sanatate
Numai reusite-n toate!!!
Copii buni si sanatosi
Jucausi si papaciosi!
Ia,FIV-uri tot ce faceti
S-aveti reusite-n toate.
Carucioare,biberoane
Astea sa ne umple carul
Si sa ne aduca anul!
Pace multa si iubire,
Sanatate,bucurie!!!!

La Multi Ani !!!!!

Menics,Luminita,Brunadria,Cinezee, Mami_vreau,Ellyshor,Micomic,Lumy,Mayan,Soricica,Nico,Mona,Simonia,Uratica,Babyblue,Libra,Amy,Sorinake, Lyly,Ancamac,BlueFlower,Galli,Danny,Bebenov,Dandana,Camy.,sper ca n-am uitat pe nimeni ca am copiat din listuta va doresc la toate An nou plin cu sanatate si sa dea Dumnezeu ca cea mai arzatoare dorinta sa se implineasca!

Mergi la inceput

Iata ce pregatesc eu pentru voi, sa ne-ajunga tot anul 2010:

Se iau douasprezece luni, se curata bine de amaraciune, stress, mandrie, invidie, egoism, formalism si frica. Se imparte fiecare luna in 28-31 de zile, pentru ca provizia sa ajunga exact un an. Se cantareste munca si linistea, adaugandu-se chibzuinta si harul. Se cerne cu abilitate, iubire si vointa, intelepciune, ingaduinta, amestecandu-se cu sinceritate, tandrete, gratie si alint. Se uneste rabdarea cu bunavointa, muzica si buna dispozitie. Se impatureste cu intelegere si speranta, se pudreaza cu sacrificii, se presara vraja, daruire si receptivitate. Se acopera cu amabilitate, gingasie si mult bun simt. Se indulceste cu multa toleranta, optimism, veselie si umor. Se aromeaza cu blandete, bunatate, concesii si acuratete sufleteasca. Tapetata cu afectivitate si pretuire, se coace la caldura inimii, cu dragoste din belsug. Se flambeaza cu puritate, stima si respect. Preparatul se serveste zilnic, cu buchete de fericire, ornat cu surprize, invelit in invioratoarea si inepuizabila credinta in Dumnezeu! Pofta buna!

Mergi la inceput

Nico,
Nu am incotro, cred ca sunt lidera la kg.
Am 1,75 m si 85 kg.
Rebuie sa fac ceva.
In timpul trat pt fiv am ajuns la 91 kg...iti dai seama.
Stiu sunt inalta si nu prea se vede...iar la fiv eram umflata de la lichidele pe care le beiam ca o nebuna, dar oricum, nu-mi mai veneau pantalonii.
Mi-am cumparat o pereche mai mari, iar acum cad de pe mine, nu pot sa-i imbrac. Nu-i nimic au sa fie buni in luna a 4
Ce se aude cu vinul?
Il beti in seara asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

Salutare inimoaselor!!!!

Am intrat sa va pupacesc si sa va urez toate cele bune in anul ce va urma!!!

Sa aveti parte de o petrecere frumoasa!!!
Si un 2010 minunat pt ca meritati!!!

14+

crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumy_Clt spune:

Ma duc la bucatareala!!!

14+

crestem

Mergi la inceput

Ada, multumim pentru frumosul Plugusor!

Io intru maine sa va sorcovesc.