Club chic (24)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Lo li ta, care sunt parfumurile dulci de nisa? dar sa fie puternice si persistente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

sali, am vrut sa-ti expediez cateva pungi, dar fix 2 mai am, le-am terminat cu pachetele la scoala, dar cand primesc, iti trimit

multumesc pt intentie dar nu trebuie, mai ales ca ne-ai indicat si o sursa de unde se pot cumpara.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lo_li_Ta

Eu am o mostra de Serendipitous, printre alte parfumuri de nisa dulci A trecut mult timp de cand l-am mirosit, as repeta operatiunea dar sunt foarte racita si nasul e-n concediu. Din cate imi aduc aminte se deschidea cu un miros de dropsuri, sticky asa si ramane un miros fin, de miere parca. E discret, cred ca mi-a placut, aprofundez dupa ce-mi revin cu simtul olfactiv.

cred ca este vorba de vanilie, nu de miere, din cate am citit.
ciudat este ca nu imi spui ca miroase a ciocolata.
insanatosire grabnica!
si mai spune despre parfumurile dulci de nisa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Lutens - Datura Noir, Comme des garcons Series 5 -Sherbet Cinnamon, L'Artisan Parfumeur Mure et Musc, Diptique- Tam Dao, Parfumerie General - Felanilla, Parfums de Nicolai - Vanille Tonka, Montale- Vanilla Extasy, Chypre Vanille, Sweet Oriental Dream, niste Co de Sud dintre alea cu Caramel, vanilii si mocha si nu mai stiu. Puternice si persistente nu prea sunt decat Montale- le

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Helou fetelor parfumatelor..
Mai dar mult mai scrieti si cu o asa pasiune..Eu nu prea am multe de spus nu am mai fost la mirosit si oricum nu gasesc mare lucru pe aici..Doar astept cu nerabdare mostrele care plecara din State fix pe 31..acu posta cat o dura numai ei stiu..Normal maine ar fi la mine..normal
O seara buna si pe curand..

Cait
Home is where heart is...
http://picasaweb.google.com/caitlin83490/HainuteInscriptionate#

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lo_li_Ta

Lutens - Datura Noir, Comme des garcons Series 5 -Sherbet Cinnamon, L'Artisan Parfumeur Mure et Musc, Diptique- Tam Dao, Parfumerie General - Felanilla, Parfums de Nicolai - Vanille Tonka, Montale- Vanilla Extasy, Chypre Vanille, Sweet Oriental Dream, niste Co de Sud dintre alea cu Caramel, vanilii si mocha si nu mai stiu. Puternice si persistente nu prea sunt decat Montale- le

OAU!
numai dupa denumire si mi vine apa-n gura!
bag seama ca esti tare gurmanda intr-ale parfumului !
nu ai timp sa scrii mai des?

cand ai timp, zi mi si mie mai multe de Comptoir Sud Pacifique- Amour de cacao, cred ca il ai.
reda mai bine mirosul de cioco decat SERENDIPI.....?

Mergi la inceput

sali, vad ca ai facut o pasiune pt ciocolata (sper ca nu pt aia de la rose) asa cum am eu pt vanilie

Lo li ta, ce de bunatati, scrie-ne mai des

Mergi la inceput

Tocmai am sosit de la posta.

Scot angelul de la bursa.
Ieri intru in camera, simt un miros atat de placut, stiam ca purtam elixir, si era un alt miros. Fiul meu imi intinde incheietura mainii sa i-o miros, la care imi spune "m-am dat cu parfumul acela care are capacul ca o stea"

I-am zis sa aiba putintica rabdare, sa mai creasca si ne dam amandoi cu Tabacco vanilla (e unisex)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

Tocmai am sosit de la posta.

I-am zis sa aiba putintica rabdare, sa mai creasca si ne dam amandoi cu Tabacco vanilla (e unisex)

dana esti sigura ca tu de la oriental vanilate te dai la unisexe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

Citat:
citat din mesajul lui geniest
.

dar care e treaba ? imi zici sa iau in varianta EDP ? sau sa nu iau de pe esente? ca as putea sa-l rog pe tip sa caute EDP.

extraterestrii galbeni si portocalii, auzi la ea.... si eu care ziceam ca-s verzi! [/purple]

Eu EDP iti recomand. Este mult mai puternic iar tie ti se potriveste asa, puternic. Si de ce sa nu testam si strawberry, pana la urma ? La mine e prima data cand comand de la ei.

Mergi la inceput