Sa prinzi o stea cazatoare? proiect de 2010

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inbox spune:

- bb2 sau cel putin sa-l proiectam anul viitor :)

- sa incepem constructia la casa mult visata

- o vacanta de vis in vara ( nu conteaza unde, dar sa ma relaxez)

- SANATATE, SANATATE, SANATATE pentru toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

- sanatate pentru mine si toti ai mei (daca o ai faci de toate)

- as vrea ca dorintele alor mei sa se implineasca in 2010 (si le stiu ei)

- pt mine as vrea sa reusesc sa fiu mai buna, mai blanda si mai calma cu al meu sotz (si e viceversa, si pt el ) si sa avem mai multa intelegere unul fata de celalalt

- sa am curajul de a ramane in sfarsit insarcinata (ca sa nu ajung o baba cu copil)

- o vacanta macar la fel de frumoasa ca cele din anii trecuti

- sa-mi recapat bucuria, zambetele si fericirea pierdute undeva pe drum in nebunia din 2009

- imi doresc ca anul 2010 sa fie diferit total de 2009, sa aiba in el doar bucurii si dorinte implinite si toata lumea sa fie bine in jurul meu caci numai asa ma si,mt si eu bine, implinita si bucuroasa.

Sa dea Dzeu sa vi se implineasca toate cele dorite in 2010 si intotdeauna.
Un an nou fericit!!!!

-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

acu` 5 ani mi-am jurat ca -i fac Giuliei o surioara cel tarziu in 2010, deci asa ceva nu-mi mai doresc in situatia actuala, dar vreau un 2010 plin de energie si forta sa merg mai departe, vreau multa, multa sanatate tuturor - ca daca pe asta o avem, restul le dregem cumva, vreau sa fiu la zi cu toate cheltuielile ca in 2009 n-am reusit asa performanta , vreau sa o vad pe Giulik bucuroasa si incantata si multumita si atunci si eu sunt Vreau sa am mult, foarte mult de lucru la servici si acasa si mai am o dorinta da` n`o pot scrie ca poate iau doo palmi peste ceafa
Si vreau sa pot ajuta mai mult la cazurile umanitare

Si ma repet: multa, multa sanatate tuturor

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
BOGDAN

si
DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Pentru 2010...pe langa sanatate familiei si minte surorii mele, pentru mine imi doresc putere. Forta sa duc la bun sfarsit anul care vine, putere sa fac ce am de facut, sa fiu mama si tata fetitei mele, putere sa mai am un zambet si o mangaiere pentru ea cand oi veni acasa epuizata. Imi doresc sa gasesc un nou "acasa" unde sa raman si unde sa ii ofer fetitei sansa unei vieti mai bune,si unde sa ajung si eu sa cred ca viata e mai mult decat supravietuire.
Conchita are dreptate: pastrati subiectul, la anul pe vremea asta sa bifez cat am cladit din ce mi-am propus. Pentru ca acum, cum se zice "mingea e in terenul meu". Si daca nu realizez ce am de realizat, e numai si numai vina mea.

I am alive and I am here forever
Michael Jackson

I won't be a rock star. I will be a legend
Freddie Mercury

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Pt anul ce vine, imi doresc sanatate pt toti 3 si sa ne iubim la fel ca acum.
Pt mine, realizarea profesionala.
In rest, celelalte vor veni de la sine, daca le vom avea pe cele de mai sus.

allinta

SARBATORI FERICITE !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

In primul rand imi doresc sa fim sanatosi toti, sa avem de munca in continuare, sa ii pot oferi fetei mele o vacanta de cateva zile la mare si cateva la munte, sa fie si fratele meu fericit si sa avem aproape parintii/bunicii/fratii si prietenii.

Un An Nou plin de bucurii si realizari va doresc

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffin spune:

Ca proiect, imi doresc doar fericire pentru 2010. Nu am avut un an prea grozav in 2009, deci sper ca lucrurile sa capete mai multa stralucire in anul ce vine.
Si da, am sa si fug dupa o stea cazatoare. Daca am sa o si prind ... asta ramane de vazut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

sa gasesc mai multe limbaje de iubire catre copii mei. am, dar imi mai doresc.
sa invat mai bine arta picturii si sper la vara sa pot picta in Alpiii Elvetieni.
sa mergem in vacanta in Egipt, la piramide si pe Nil.
sa cumparam o casa.
si-mi mai doresc, sper candva sa pot urca pe Everest!

la anul pe vremea asta vin si va spun daca am realizat toate acestea.

ALEX, operatie pe cord!
2500 euro, 31 ianuarie!

Bazar pt Mihaita

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Sa fiu sanatoasa si eu si familia mea si cei din jurul nostru si toti oamenii si lume... si poate de ce nu sa prind o stea cazatoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Eu imi doresc multa sanatate pentru toata lumea si sa vi se indeplineasca si voua si alor mei dorintele
Si nu vreau sa cada nici o stea...
Si da, imi doresc sa fie, pur si simplu, bine!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007

Mergi la inceput