Aspirante optimiste >20 (438)
Raspunsuri - Pagina 4
nikolici spune:
YELLOWWW
Si de la noi pupici pe frunte descretici!
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
ukume24 spune:
Pupici si de la mine pentru toata lumea.
Tanamera cum stai tu singurica si suferi pentru Z1 in loc sa intri si sa vorbesti cu noi sa iti mai descretim un pic fruntea? Mie mi-a venit in 25 si asa suparata am fost dar fetele m-au incurajat si mi-a mai trecut. Lasa ca 2010 sigur vine cu multi multi pitici pentru fiecare dintre noi. Sa nu uitati sa va puneti dorinta la miezul noptii. O sa ma rog sa ni se indeplineasca dorintele si sa ne mutam toate la Odisee.![]()
BraveGirl spune:
Beluistef, felicitari pt vestile bune si pt putzulica
!
Va multumesc pt cuvintele frumoase la adresa printesei mele! 
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
POZE CU PRINTESA
tanamera spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ukume24 Pupici si de la mine pentru toata lumea. Tanamera cum stai tu singurica si suferi pentru Z1 in loc sa intri si sa vorbesti cu noi sa iti mai descretim un pic fruntea? Mie mi-a venit in 25 si asa suparata am fost dar fetele m-au incurajat si mi-a mai trecut. Lasa ca 2010 sigur vine cu multi multi pitici pentru fiecare dintre noi. Sa nu uitati sa va puneti dorinta la miezul noptii. O sa ma rog sa ni se indeplineasca dorintele si sa ne mutam toate la Odisee. |
Nu am stat chiar singurica,am fost la Pollus la cumparaturi cu sotul meu,asa sa imi mai treaca din suparare.
beluistef spune:
| citat din mesajul lui BraveGirl Beluistef, felicitari pt vestile bune si pt putzulica Va multumesc pt cuvintele frumoase la adresa printesei mele! ![]() ========== Corina Mamica de Arianna Maria ![]() POZE CU PRINTESA |
Multumesc
si sa stii ca sunteti o familie reusita, sunteti toti niste dragutzi, iar printesa......no comment. Mi se pare sau seamana cu tati ???*******************************************************************
Elena,
12+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf
tanamera spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui beluistef
Multumesc si sa stii ca sunteti o familie reusita, sunteti toti niste dragutzi, iar printesa......no comment. Mi se pare sau seamana cu tati ???******************************************************************* Elena, 12+ si mami de Luisa ( 23.07.2005) & Beatrice ( 02.06.2003) Bebe strumpf |
Si eu cred ca seamana cu tati.
raluci_b spune:
pup fetele alintatele 
la noi e din ce in ce mai bine, remus se trezeste doar odata pe noapte papa din 4 in 4 ore ziua din 3 in 3,se ma screme cu kk dar e bine.
vreau sa intreb mamicile cu experienta care au folosit batista bebelusului, o recomanda ?
sper ca v-a adus Mosu tot ce v-ati dorit 
Ralu mamica implinita de Remus Andrei (8 nov '09) Te iubim
drag
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
poze bubu
bb_yasmi spune:
heelloo
ralu, am intrat ca sa raspund la intrebarea ta. noi, desi am incercat-o nu am folosit-o pt ca nu ne era de ajutor, in schimb am o prietena care a folosit-o, o ajuta fff mult iar acum la aproape 1 an baietelul ei se trzeste noapea curgandui sange din nas, si nu putin....
a fost pe la mai multi dr si toti i au spus ca a abuzat de batista b. deci, daca la voi e utila si daca nu o folosesti prea des, o fi buna...pupici la printisor!
happy mom &
ladybird Iasmina Alissa 2+ 

raluci_b spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi heelloo ralu, am intrat ca sa raspund la intrebarea ta. noi, desi am incercat-o nu am folosit-o pt ca nu ne era de ajutor, in schimb am o prietena care a folosit-o, o ajuta fff mult iar acum la aproape 1 an baietelul ei se trzeste noapea curgandui sange din nas, si nu putin.... ![]() a fost pe la mai multi dr si toti i au spus ca a abuzat de batista b. deci, daca la voi e utila si daca nu o folosesti prea des, o fi buna...pupici la printisor! |
multumesc draga mea
, as lua-o sa o folosesc macar odata pe saptamana, inca mai sap 
Ralu mamica implinita de Remus Andrei (8 nov '09) Te iubim
drag
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
poze bubu
cos_minutza spune:
Pupici multi la fete!!!
Elena ma bucur ca e totul in regula si felicitari pt putzulica,sa dea Domnul sa nu se schimbe!!!Il si cred pe sotul tau cat de bucuros poate fi
Tanamera bine ai revenit!!!Imi pare rau de Z1 dar fii optimista
Nikolici,Sorinei era adresata intrebarea dar poti sa ne spui si tu ce mai faci
Scuze ca te-am incurcat
Ukume fii sigura ca o sa-mi pun dorinta in noaptea de peste ani
Raluci mamico ai baiat mare,ce mai
In legatura cu batista bebelusului verisoarei mele i-a fost de folos
BraveGirl frumusica foc printesa

Yasmi 
Florentina sper ca esti mai bine
O zi frumoasa va doresc
In 2010 sa dea Domnul
sa fiu