Aspirante optimiste >20 (438)
Raspunsuri - Pagina 2
beluistef spune:
Sigur va zic, am programarea dim. la 8.30 si merg cu tot batalionul, ca citez:" mami si noi vrem sa-l vedem pe bebe cum arata, poate ni-l da acasa...ce bine ..." ...sunt foarte enztuziasmate mandrele mele, asa ca mergem cu totii. Sper sa nu se sperie dr. de toti
.
Pe la 9 ajung la lucru si va si scriu, oricum merg cu inima stransa de la vestile anterioare, insa imi pun nadejdea in Domnul si va fi bine.
Ah... poate ne arata si ce ascunde, nu va fi 100%, dar doar asa ca chestie....
Elena,
12+ si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf
beluistef spune:
Fetelor, dar voi chiar sunteti ocupate cu preg de Rev. ??? Nu mai intrati la o 
??
Eu de Rev. nu mai fac nimic, decat mancare, ca presimt ca o sa dooooorrrmmmm de numa. Nu mergem nicaieri, stam acasa, ca nu prea am chef de iesiri, pentru ca daca imi este somn vreau sa dorm, nu sa fiu tot stresata ca se uita unul si altul ca fac nazuri.
Elena,
& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf
cos_minutza spune:
Buna,
Eu declar azi Z1
(in sfarsit),o sa incep AC,o sa-mi fac analizele si sper ca dupa aceea sa vin cu veste cea mare
Azi tot a trebuit sa dau o fuga pana la servici dar nu am stat decat o ora.
Elena bafta pe maine si stai linistita ca totul va fi bine
Cred ca fetitele vor fi super incantate de 

Florentina imi pare rau ca incep starile de rau
Andreea,Ukume 
Chiar ma fetelor pe unde umblati?Ne facem de rusinica,gravidutele sunt mai active ca noi,haideti sa le tinem companie
(eu una nu am intrat pana acum ca am o stare de aia de 2 bani,nu am chef de nimic
Edit: am avut la greseli
Cosmi,aspiranta optimista(viitoare mamica
), va ureaza SARBATORI FERICITE
beluistef spune:
Cosminutza
si sa pui mana sa te apuci de analize, ca sa ne dai odata vestea....
Acum ma pregatesc sa plec acasa, iar maine cum vin, intru si va povestesc tot.
O dupa-amiaza placuta in continuare
Elena,
& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf
ukume24 spune:
Cosminutza sa mergi neaparat la doctor!!!
Mie nu mi-a raspuns nimeni la mesajul cu temperatura si testele de ovulatie.:(
Cand puteti va uitati si la mesajul meu pllsssss?![]()
Pupici
nikolici spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ukume24 Buna dimineata dragele mele, Va astept la o si si la o poveste.Fetelor voi din ce zi incepeti sa va luati temperatura? Eu mi-am luat intr-o luna si nu prea am vazut mare diferenta. Tot timpul aveam 36,4. O sa incep luna asta sa imi iau temperatura. Teste de ovulatie v-ati facut? Eu mi-am cumparat luna asta si teste de ovulatie dar am tot citit ca nu sunt foarte bune si ca de multe ori nu prea iese nik. Voi ce parere aveti? |
As vrea sa te ajut cumva dar nu stiu cum, eu nici temperatura nu o iau, nici teste de ovulatie nu vreau sa mai fac.
Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)
YLARI spune:
Fetelor, buna, buna!!! Iaca m-am adunat de pe drumuri, am fost la o prietena sa ma faca la par (vopseasca) si ma simt minunat, extraoridar, frumoasa si sexyyyy Blonda toata, nu mai pot dupa culoarea asta, o ador, e al treilea an de cand numai asa ma fac si sunt cea mai fericitaaaaaa Mi-a facut si bretonel, nu stiu ce sa zic de al, dar ma obisnuiesc si la o adica o sa creasca!
Cosmi, bafta, bine ca au venit uratzii ca sa te apuci de treaba!!!
Ukume site-ul de fertilitate se numeste exact cum ai zis tu, fertility friend si trebuie sa-ti faci cont acolo, sa intri in fiecare zi sa completezi TB si incet incet apare graficul. Din cate am inteles abia dupa vreo 2-3 luni incepem sa ne dam seama ce si cum pe acolo
Cat despre intrebarea referitoare la temperatura, eu am luat-o si ieri, desi a fost z1 (inca nu venise shuvoiul) se ia dimineatza inainte sa te dai jos din pat de preferinta cu acelasi termometru. (adik nu azi cu unul maine cu altul, samd, intelegi tu) Asaaaa... Dar azi n-am luat TB ca e rosu rau pe la aia mica a mea si mi-e sa nu vopsesc asternuturile, nu de alta dar tot eu le spal. Voi reincepe sa iau TB din a patra zi, asa, sa se mai duca debitul. Testele de ovulatie... eu le prefer pe cele oview (sunt cate 5 in pachet) si incep sa le fac asa, mai la ghici, cam din z14-15 (eu de obicei ovulez in z16)
Beluistef ce scumpe fetele tale
Bafta la eco si sa ne updatezi si pe noi. Referitor la Rev eu chiar nu fac nimic, nici macar mancare
ca sunt la regim de slabit ce puii mei, ca m-am saturat sa arat ca o scrofitza, mooooor cand vad ce gusha de porcica am, bleah, bleah... Sotul tau ce face cu cartofii cu hrean? S-a tinut de cuvant?
Alexa multumim ptr urari!!!
Florentina, im pare rau ca te simti asa, Doamne ce am mai suferit si eu de varsaturi si de migrene cu Eva. Si eu tot paracetamol luam. Aa, si au inceput sa-mi treaca cand am inceput sa beau puuuuutina cafeluta diluata cu apa. Posibil sa ai tensiunea mica. Pup fata frumoasa si pe toate gravidutele harnice si scumpe. Si pe aspirante le pup si mai si ![]()
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
cos_minutza spune:
Buna seara!!!
In sfarsit am si eu acces la calculator...e la noi nepotul si ar sta toata ziua sa se joace...
Elena inca odata bafta maine la eco si te asteptam cu vestile bune 
Ylari te rog sa nu mai vorbesti prosti da?Chiar arati bine sa nu te mai aud ca esti grasa ca te bat
Si eu m-am tuns ieri, in spate mai scurt iar in fata mai lung insa trebuie sa ma obisnuiesc inca
Auzi cred ca incurci un pic borcanele,parca sotul lui Sorina era cu cartofi![]()

Ukume am citit mesajul tau da tare nestiutoare sunt
Am avut o tentativa de TB care dupa 2 zile am lasat-o balta iar teste de ovulatie o singura data am facut ca la cat de regulat e ciclu meu
Va pup 
In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
La Multi Ani 2010!!!!

( cu intarziere
si
si la o poveste.